δεν ειμαστε αμερικανακια της ορθοδοξιας που κατεβηκαμε στον πειραια και ψαχνουμε σουβλακι τσατζικι και μουζακα
αντε βρε silver εισαι και μεγαλος ανθρωπος
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

ΜΙΧΣ έγραψε:... Με αφορμή την πληγή με το ημερολόγιο εσείς βγήκατε και εκτός εκκλησίας. Σχίσμα προκαλέσατε. 'Ολους μας πονάει αυτό. Επειδή υπάρχουν επίσκοποι που δεν στέκουν ορθά και είναι φιλοπαπικοί και οικουμενιστές δε θα βγούμε εμείς εκτός εκκλησίας. Αυτοί βγαίνουν, ο καθείς προσωπικά.

Ε ε όχι και να προκληθείς υπέρ το δέον,silver έγραψε:===================================================================================================
ΜΙΧΣ έγραψε:... Με αφορμή την πληγή με το ημερολόγιο εσείς βγήκατε και εκτός εκκλησίας. Σχίσμα προκαλέσατε. 'Ολους μας πονάει αυτό. Επειδή υπάρχουν επίσκοποι που δεν στέκουν ορθά και είναι φιλοπαπικοί και οικουμενιστές δε θα βγούμε εμείς εκτός εκκλησίας. Αυτοί βγαίνουν, ο καθείς προσωπικά.
Έχω γράψει τόσες φορές ότι δεν είμαι παλαιοημερολογίτης, η ιστοσελίδα που γράφω περιέχει σχεδόν κείμενα των Κληρικών του Νέου, σε διορθώνει ο Δημήτριος, εσύ το χαβάς σου...
Επειδή δεν έχω χρόνο, δεν θα ξαναγράφω εκτός και προκληθώ υπέρ το δέον. Όνειρα γλυκά!!!
======================================================================================================