dionysisgr
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όχι επειδή έτσι είναι το ποιο λογικό, αλλά επειδή το διαπίστωσα και από προσωπική πείρα. Ακόμα και αν ένας άνθρωπος είναι καλοπροαίρετος προς τον Θεό, δεν υπάρχει περίπτωση να Τον πλησιάσει ποτέ, όσο ασχολείται με δευτερεύοντα θέματα....
Ο λόγος που με τράβηξε αυτό το βιβλίο είναι επειδή θέλω να διαβάσω επιχειρήματα που αντικρούουν των Dan Brown (τον όποιο "Dan Brown") έχοντας αυξημένη την προσοχή στα ορθόδοξα μηνύματα, και από πλευράς επιστημονικής περιέργειας, και από θρησκευτικής μάθησης....
Εναντίον του Θεού, ο Ορθόδοξος “κώδικας Ντα Βίντσι
Συντονιστής: Συντονιστές
Ναι αυτό το κατάλαβα, απλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη (από σένα αν/όταν θα το διάβαζες) για το ποσοστό αλληλοσύνδεσης, μεταξύ των 2 έργων. Γιατί αν το ποσοστό είναι π.χ 0% έχει τεράστια διαφορά από ότι άμα είναι 100% ή έστω και 50%....filotas έγραψε:Η λέξη απάντηση δεν σημαίνει ότι το βιβλιο αυτό απαντά στο περιεχόμενο του "Κώδικα Νταβίντσι", αλλά ότι αποτελεί αντίδοτο. Συγκεκριμένα το βιβλίο είναι (με βάση τη συγκεκριμένη κριτική) ένα πολύ ενδιαφέρον μυθιστόρημα με θεολογικές- απολογιτικές προεκτάσεις και απόλυτα Ορθόδοξες απόψεις.
Ναι το διάβασα όλο πριν και τώρα που ρώτησες το ξαναδιάβασα. Γιατί;Αλήθεια είμαι περίεργος, ακολούθησε κανείς σας το link της Δόμνας για να διαβάσει το κείμενο που υπάρχει εκεί;
- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ενδιαφέρων βιβλίο και επιφυλασομαι να το διαβάσω συντομα.
Επειδή έχω διαβάσει το βιβλίο του dan brown κώδικας ντα βίντσι και φυσικά όλη η θεωρία έχει καταριφθεί πανηγυρικά, θεωρώ πως το βιβλίο που προτείνει η Δόμνα είναι το αντίδοτο στη γελιότητα του brown.
Πιστεύω όταν το διαβάσω να είμαι σε θέση να πω περισσότερα..
Επειδή έχω διαβάσει το βιβλίο του dan brown κώδικας ντα βίντσι και φυσικά όλη η θεωρία έχει καταριφθεί πανηγυρικά, θεωρώ πως το βιβλίο που προτείνει η Δόμνα είναι το αντίδοτο στη γελιότητα του brown.
Πιστεύω όταν το διαβάσω να είμαι σε θέση να πω περισσότερα..
ο καιρός γαρ εγγυς