Γυρω στις 15 Ιουνιου βολευει:
Σαββατο αν ειναι ,θα ηταν πολυ ωραιο.
Αντε ξυπνηστε ρε παιδια.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
ΗΛΙΑ ΤΙ ΛΕΣ? ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ? ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.
καλημερα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Επιφυλάσσομαι να σας απαντησω σε λιγες μερες να δω και το προγραμμα μου με τον αντρα μου . Με ενοχλει λιγο το γεγονος οτι θα συναντηθουμε στην Κατερινη, αλλα μαζι σας δεν φερνω αντιρρηση. Αληθεια οι συζυγοι επιτρέπονται;;;;;
ok παιδια μαλλον θα ερθω... καντε και μια προσευχουλα γιατι δινω και 2 μαθηματα και δεν ξερω αν θα τα περασω ( στις 14-15 ιουνιου αν δεν εχω περασει θα πρεπει να διαβαζω για τις επαναληπτικες). ευχηθειτε να περασω...
επιμενω, σύζυγοι επιτρέπονται;;;;
theodnot έγραψε: ok παιδια μαλλον θα ερθω... καντε και μια προσευχουλα γιατι δινω και 2 μαθηματα και δεν ξερω αν θα τα περασω ( στις 14-15 ιουνιου αν δεν εχω περασει θα πρεπει να διαβαζω για τις επαναληπτικες). ευχηθειτε να περασω...
επιμενω, σύζυγοι επιτρέπονται;;;;
theodnot έγραψε: Αληθεια οι συζυγοι επιτρέπονται;;;;;