Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας Κυριακή 25 Μαΐου
Συντονιστής: Συντονιστές
agiooros έγραψε:Κυριακή 25 Μαϊου ; καλα ειναι;
Αν βρεθουμε εκει υπαρχει καμια καλη καφετερια?Melpomeni έγραψε:Παιδια,καπου πιο κεντρικα απο το Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας,γινεται ?
Τι θα λεγατε για την πλατεια Μητροπολεως ,η καπου στο Συνταγμα?
Καλο θα ηταν να εκκλησιαζομασταν καπου και μετα να πηγαιναμε για καφε...
Συμφωνώ ότι είναι προτιμότερο να γίνει η συνάντηση στο κέντρο για να βολεύει περισσότερους.
Άλλωστε, την προηγούμενη φορά δεν έγινε η συνάντηση στο ΣΕΦ ?
Θα βρούμε καλή καφετέρια. Το κέντρο της Αθήνας έχει πολλές. Το μόνο θέμα είναι, αν είμαστε πολλά άτομα (π.χ. 10), μήπως πρέπει να συνεννοηθούμε για κράτηση ή να πάμε κάπου που να μας χωράει (π.χ. να έχει μεγάλους καναπέδες).
Βέβαια ως γνωστόν όλοι οι καλοί χωράνε παντού !!! O:) O:)
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Γιούπιιι 24-25 Μαϊου θα έχω κατέβει κι εγώ Αθήνα.Είμαι μέσα.
Παιδιά μήπως πρέπει,για πρακτικούς λόγους να δώσουμε σε 1-2 άτομα τους αριθμούς των κινητών μας για να συνενοηθούμε που και πότε θα βρεθούμε ακριβώς και να μην ψάχνουμε στα τυφλά?
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
θα δοθουν τηλεφωνα για εκεινη την ημεραpanagiotis2008 έγραψε: Γιούπιιι 24-25 Μαϊου θα έχω κατέβει κι εγώ Αθήνα.Είμαι μέσα.Παιδιά μήπως πρέπει,για πρακτικούς λόγους να δώσουμε σε 1-2 άτομα τους αριθμούς των κινητών μας για να συνενοηθούμε που και πότε θα βρεθούμε ακριβώς και να μην ψάχνουμε στα τυφλά?
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θα προσπαθήσω να είμαι κι εγώ!
Θα προτιμούσα να γίνει Κυριακή 25 Μαΐου, μετά την Θεία Λειτουργία, επομένως προτείνω να συναντηθούμε κατά τις 11:00.
Το Σύνταγμα είναι ένα κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο μέρος. Παρ' όλο που δεν είμαι ειδικός, έχω ακούσει ότι υπάρχουν καφετέριες, και στο Σύνταγμα, αλλά και προς την Πλάκα, στην Πλάκα μάλιστα και υπάιθρια!
Θα προτιμούσα να γίνει Κυριακή 25 Μαΐου, μετά την Θεία Λειτουργία, επομένως προτείνω να συναντηθούμε κατά τις 11:00.
Το Σύνταγμα είναι ένα κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο μέρος. Παρ' όλο που δεν είμαι ειδικός, έχω ακούσει ότι υπάρχουν καφετέριες, και στο Σύνταγμα, αλλά και προς την Πλάκα, στην Πλάκα μάλιστα και υπάιθρια!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Και στην Πλάκα έχει κι είναι πολύ καλά (έχω πάει και το ξέρω).
Οι κορυφαίες είναι στο Θησείο,όπου είναι φανταστικά απέναντι απο το δάσος στον καθαρό αέρα,όμως πρέπει να πάρουμε τον ΗΣΑΠ απο το σταθμό της Ομόνοιας και να κατέβουμε στον σταθμό Θησείο.ΤΕΣΠΑ θα αποφασίσουμε τότε
Οι κορυφαίες είναι στο Θησείο,όπου είναι φανταστικά απέναντι απο το δάσος στον καθαρό αέρα,όμως πρέπει να πάρουμε τον ΗΣΑΠ απο το σταθμό της Ομόνοιας και να κατέβουμε στον σταθμό Θησείο.ΤΕΣΠΑ θα αποφασίσουμε τότε
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
agiooros έγραψε:Κυριακή 25 Μαϊου ; καλα ειναι;
Αν βρεθουμε εκει υπαρχει καμια καλη καφετερια?Melpomeni έγραψε:Παιδια,καπου πιο κεντρικα απο το Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας,γινεται ?
Κυριακη 25 Μαιου ,ειναι ενταξει για μενα. Στην πλατεια Μητροπολεως εχει μια γωνιακη καφετερια ,που εχει παταρι επανω με ανετα καθισματα.
Αν ξερετε καπου αλλου κατι που να βολευει ,δεν εχω προβλημα.
Καπου ναχει λιγο χωρο και να ειμαστε και λιγο (οχι πολυ) απομονωμενοι,μην αρχισουμε καμμια απο τις συνηθισμενες συζητησεις μας,και μας πεταξουν ολους εξω,και μας βγει και η φημη οτι ειμαστε Χριστιανοι του καυγα !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Melpomeni έγραψε:agiooros έγραψε:Κυριακή 25 Μαϊου ; καλα ειναι;
Κυριακη 25 Μαιου ,ειναι ενταξει για μενα. Στην πλατεια Μητροπολεως εχει μια γωνιακη καφετερια ,που εχει παταρι επανω με ανετα καθισματα.
Αν ξερετε καπου αλλου κατι που να βολευει ,δεν εχω προβλημα.
Καπου ναχει λιγο χωρο και να ειμαστε και λιγο (οχι πολυ) απομονωμενοι,μην αρχισουμε καμμια απο τις συνηθισμενες συζητησεις μας,και μας πεταξουν ολους εξω,και μας βγει και η φημη οτι ειμαστε Χριστιανοι του καυγα !
Λοιπον Κυριακή 25 Μαϊου 11:00 π.μ. Συμφωνειτε?