Κοινός Εκκλησιασμός & αλληλογνωριμία των μελών μας

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Θα παραστείς;

Ναί
18
55%
Όχι
15
45%

Σύνολο ψήφων: 33

g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

Θα ζητήσω συγγνώμη από την αγαπητή κοινότητα, αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν θα μου επιτρέψουν να παρεβρεθώ.
Λυπάμαι αλλά έκανα ότι ήταν δυνατό να το αποφύγω για να είμαι κοντά σας και δεν τα κατάφερα....
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

Αγαπητά μέλη,
ένεκεν του μικρού αριθμού δηλώσεων συμμετοχής στον κοινό εκκλησιασμό και συνάντηση προσωπικής γνωριμίας αυτή αναβάλλεται επ' αόριστον.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης

Christos
Εικόνα
umarth
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από umarth »

Απλά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του να αναβληθεί επ’ αόριστον η συνάντηση... δηλαδή και 2 ή 3 άτομα να βρισκόμασταν άσχημα θα ήταν, ή πρέπει σώνει και καλά να είμαστε καμιά 50αριά για να βρεθούμε? Σιγά μην φορέσουμε και μπλουζάκι «Άγιο Όρος fun club» !!!
Δηλαδή του να μην γνωριστούμε καθόλου έστω και σιγά σιγά λίγοι λίγοι είναι προτιμότερο? Να καθόμαστε πίσω από έναν υπολογιστή και να μιλάμε σε «γράμματα» είναι καλύτερο? Μάλλον έτσι κρίνατε σωστό έτσι θα γίνει....
πεσούνται οι είκοσι τέσσαρες πρεσβύτεροι ενώπιον του καθημένου επί του θρόνου, και προσκυνήσουσι τω ζώντι εις τους αιώνας των αιώνων.
Αποκάλυψις Ιωάννου Κεφάλαιον Δ' 10
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

umarth έγραψε:Απλά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του να αναβληθεί επ’ αόριστον η συνάντηση... δηλαδή και 2 ή 3 άτομα να βρισκόμασταν άσχημα θα ήταν, ή πρέπει σώνει και καλά να είμαστε καμιά 50αριά για να βρεθούμε? Σιγά μην φορέσουμε και μπλουζάκι «Άγιο Όρος fun club» !!!
Δηλαδή του να μην γνωριστούμε καθόλου έστω και σιγά σιγά λίγοι λίγοι είναι προτιμότερο? Να καθόμαστε πίσω από έναν υπολογιστή και να μιλάμε σε «γράμματα» είναι καλύτερο? Μάλλον έτσι κρίνατε σωστό έτσι θα γίνει....
Χριστός Ανέστη!

Εν πρώτοις συμφωνώ με το ότι δεν χρειάζεται να μαζευτούμε πολλοί...
Εκ δευτέρου διευκρινίζω ότι το "Αναβάλλεται επ'αόριστον" δεν σημαίνει "Ακυρώνεται".
Απλά προέκυψαν σοβαρά προβλήματα στο φόρουμ συζήτησης τα οποία ξεπερνόνται σταδιακά, οπότε Θεού Θέλοντος εντός του Καλοκαιριού θα προχωρήσει η διαδικασία Συνάντησης και Προσωπικής γνωριμίας των μελών μας που το επιθυμούν.
Παράλληλα ο καθένας μας μπορεί να συνεννοείται κατ' ιδίαν και να γνωρίζει μέλη του ιστοχώρου τακτική την οποία εφαρμόζω και εγώ από καιρό...

Christos
Εικόνα
Philokalikos
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από Philokalikos »

Προτείνω αν ο αριθμός των συμμετεχόντων στον κοινό εκκλησιασμό και στην αλληλογνωριμία είναι μικρός να συναντηθούμε στον Καθεδρικό Ναό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μετά να συζητήσουμε σε κάποια από τις κοντινές καφετέριες που θα γίνει τελικά, ας μου επιτραπεί η φράση, κατ' οικονομίαν σύγχρονο Αρχονταρίκι.
Στην περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεγάλος και κινδυνεύουμε «να φάμε πόρτα» (κατά το κοινώς λεγόμενον) από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας προτείνω να μεριμνήσουμε και να ερευνήσουμε ώστε να μας φιλοξενήσει το Πνευματικό Κέντρο μιας ενορίας.
Έχω αρκετούς φίλους μου Ιερείς και δεν έχουν αντίρρηση να μας παραχωρήσουν το Πνευματικό Κέντρο της ενορίας τους, ώστε να γίνει η σύναξή μας.
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Το μόνο πρόβλημα που προέκυψε για την τότε προγραμματισμένη συνάντηση, ήταν ότι είχε κανονιστεί την Κυριακή του Θωμά, και συνέπεφτε με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Έτσι είχαμε απώλειες προσερχομένων, και γι' αυτό αποφασίσαμε να ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ την συνάντηση και ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ.
Επίσης είχαμε και κάποια (ας τα πούμε) νομικά "κολλήματα", που μάλλον θα τα αποφύγουμε στον επόμενο προγραμματισμό.

Πάντως την ιδέα του Philokalikoy, να κάνουμε δηλαδή την συνάντηση σε Πνευματικό Κέντρο κάποιας Ενορίας, την βρίσκω άκρως ενδιαφέρουσα και τον ευχαριστώ πολύ.
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Philokalikos έγραψε:Προτείνω αν ο αριθμός των συμμετεχόντων στον κοινό εκκλησιασμό και στην αλληλογνωριμία είναι μικρός να συναντηθούμε στον Καθεδρικό Ναό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μετά να συζητήσουμε σε κάποια από τις κοντινές καφετέριες που θα γίνει τελικά, ας μου επιτραπεί η φράση, κατ' οικονομίαν σύγχρονο Αρχονταρίκι.
Στην περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεγάλος και κινδυνεύουμε «να φάμε πόρτα» (κατά το κοινώς λεγόμενον) από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας προτείνω να μεριμνήσουμε και να ερευνήσουμε ώστε να μας φιλοξενήσει το Πνευματικό Κέντρο μιας ενορίας.
Έχω αρκετούς φίλους μου Ιερείς και δεν έχουν αντίρρηση να μας παραχωρήσουν το Πνευματικό Κέντρο της ενορίας τους, ώστε να γίνει η σύναξή μας.
g_aggelos έγραψε:Το μόνο πρόβλημα που προέκυψε για την τότε προγραμματισμένη συνάντηση, ήταν ότι είχε κανονιστεί την Κυριακή του Θωμά, και συνέπεφτε με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Έτσι είχαμε απώλειες προσερχομένων, και γι' αυτό αποφασίσαμε να ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ την συνάντηση και ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ.
Επίσης είχαμε και κάποια (ας τα πούμε) νομικά "κολλήματα", που μάλλον θα τα αποφύγουμε στον επόμενο προγραμματισμό.

Πάντως την ιδέα του Philokalikoy, να κάνουμε δηλαδή την συνάντηση σε Πνευματικό Κέντρο κάποιας Ενορίας, την βρίσκω άκρως ενδιαφέρουσα και τον ευχαριστώ πολύ.
Άγγελε και Philokalike,
συμφωνώ με τα άνωθι γραφόμενα σας και προτείνω να προχωρήσετε στην οργάνωση της συνάντησης.
Εγώ δέν ξέρω πότε θα μπορέσω να κατεβώ στην Αθήνα :( οπότε μήν με περιμένετε.

Christos
Εικόνα
kritikos_
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από kritikos_ »

:D Λοιπόν! Καλή η ιδέα κοινής συνάντησης, αλλά όχι ρε παιδιά σε ενοριακά κέντρα κι έτσι....Εγώ που χρειάζομαι 7 τσιγάρα στον καφέ; Στην καφετέρια μονο ο σεβαστος Άγγελος θα με αφορίσει...ενώ στο ενοριακό κέντρο....βάλε και και τον παπά!!!
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

kritikos_ έγραψε::D Λοιπόν! Καλή η ιδέα κοινής συνάντησης, αλλά όχι ρε παιδιά σε ενοριακά κέντρα κι έτσι....Εγώ που χρειάζομαι 7 τσιγάρα στον καφέ; Στην καφετέρια μονο ο σεβαστος Άγγελος θα με αφορίσει...ενώ στο ενοριακό κέντρο....βάλε και και τον παπά!!!
Αν εννοείς εμένα, μάλλον θα σου κάνω παρέα, μαζί με τα 3 πακέτα την ημέρα που χρειάζομαι... ;) ;) ;)
raxil
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

re συνάντηση

Δημοσίευση από raxil »

ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ . ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΕΞΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

raxil
ΡΑΧΗΛ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”