"Ο Αντίχριστος ήλθεν 1983 - 2013"
Συντονιστής: Συντονιστές
-
nikolaos-9
Αναστασία, μάλλον κι εσύ γίνεσαι υπερβολική. Απ' ότι θυμάμαι σπουδάζεις κάτι σχετικό με την μικροηλεκτρονική, τα τσίπ, κλπ. Εντάξει, είπαμε να υπερασπίζεσαι τη δουλειά σου, αλλά όχι και να χρησιμοποιείς τόσο εύκολα εκφράσεις τύπου "ηλιθιότητες" για θέματα που αναφέρονται ξεκάθαρα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. Υπαρκτός είναι ο αντίχριστος, όπως υπαρκτή θα είναι και η μέθοδος του χαράγματος. Αυτό είναι το σχέδιο του Θεού, θέλουμε δε θέλουμε, όπως σχέδιο του Θεού ήταν και η ενανθρώπιση του Λόγου, που και αυτή προφητεύτηκε αιώνες πρίν.
Τώρα, εάν τα barcode περιέχουν τα εξάρια, δεν το γνωρίζω και ούτε είμαι από αυτούς που αναθεματίζουν την τεχνολογία.
Το γεγονός όμως των κλιματολογικών αλλαγών δε σου λέει τίποτε; Είναι ή δεν είναι αποτέλεσμα της παρέμβασης του "υπερεξελιγμένου ανθρώπου" στο περιβάλλον;
Φαντάζομαι γνωρίζεις πόσα μικρά παιδάκια δουλεύουν στη μαύρη εργασία στα ασιατικά κράτη, για να απολαμβάνει ο σύγχρονος άνθρωπος τα καταναλωτικά αγαθά.
Δυστυχώς η εξέλιξη έχει άσπρο και μαύρο. Παρέχει άνεση, αλλά και καταστροφή. Λίγο φρένο στην εξέλιξη δε θα μας έβλαπτε, λίγη οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας καλό θα μας κάνει. Λίγη συνείδηση παραπάνω, θα μας κάνει σίγουρα καλύτερους ανθρώπους.
Τώρα, εάν τα barcode περιέχουν τα εξάρια, δεν το γνωρίζω και ούτε είμαι από αυτούς που αναθεματίζουν την τεχνολογία.
Το γεγονός όμως των κλιματολογικών αλλαγών δε σου λέει τίποτε; Είναι ή δεν είναι αποτέλεσμα της παρέμβασης του "υπερεξελιγμένου ανθρώπου" στο περιβάλλον;
Φαντάζομαι γνωρίζεις πόσα μικρά παιδάκια δουλεύουν στη μαύρη εργασία στα ασιατικά κράτη, για να απολαμβάνει ο σύγχρονος άνθρωπος τα καταναλωτικά αγαθά.
Δυστυχώς η εξέλιξη έχει άσπρο και μαύρο. Παρέχει άνεση, αλλά και καταστροφή. Λίγο φρένο στην εξέλιξη δε θα μας έβλαπτε, λίγη οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας καλό θα μας κάνει. Λίγη συνείδηση παραπάνω, θα μας κάνει σίγουρα καλύτερους ανθρώπους.
Καταρχήν τα 6άρια στο barcode υπάρχουν δεν έχουν μαθηματική αξία αλλά είναι οπτικά καθαρά σύμβολα που διαβάζονται απο λέιζερ, οι ίδιοι οι εβραίοι που ελέγχουν την δυτική οικονομία ειδικά στις ΗΠΑ έχουν παραδεχθεί εμμέσως πλήν σαφώς ότι αυτοί επέλεξαν το 666 διότι γι'αυτούς έχει συμβολική αξία μιάς και σχετίζεται με τον πρώτο ναό του Σολομώντα.AnastasiaD έγραψε:Εγω προσωπικά πιστεύω, προσωπικά για να μη παρεξηγηθώ, ότι δεν υπάρχει αντίχριστος και όλα αυτά που λένε με τις ταυτότητες κτλ, κτλ,,, τα διαβατηρια ,,,,κα ειναι ηλιθιότητες....
Και πριν απο χρόνια όταν ο άνθρωπος πήγε στο φεγγάρι σως νομίζνε ότι ήτανε δαιμονική επίδραση, αλλά θεωρώ πως όλα αυτά εξηγούνται καθαρά και ξάστερα απο τον όρο " εξέλιξη " δηλαδη ο άνθρωπος θέλει να εξελιχθεί,,,, τώρα μη μου πείτε ναι μεν αλλά....
Μετά δεν είναι περίεργο που όλη η "ελίτ" της δυτικής κοινωνίας ασχολείται και σέβεται οποιοδήποτε δόγμα και θρησκεία του κόσμου ακόμη και τον σατανισμό που υπάρχουν αρκετοί από αυτούς μέσα, ταυτόχρονα όμως χλευάζει τον χριστιανισμό και τον ίδιο τον Χριστό με την κάθε ευκαιρία, και τον αμφισβητεί εις βάθος, ενώ γιά τους ψευτοθεούς των ινδών τον Βούδα και άλλα δείχνει απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση.
Πώς εξηγείται τάση προς τον αποκρυφισμό την μαγεία (Χάρρυ Πόττερ κλπ) ταρώ, χαρτομαντείες, τάλισμαν φυλαχτά, πέτρες λίθοι που φέρνουν τύχη και όλη η σάρα και η μάρα ταυτόχρονα με την τόσο φοβερή τεχνολογική εξέλιξη; δεν είναι μία τεράστια αντίφαση αυτό; και επειδή είναι όντως ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ;
Γι'αυτό μην προκαταβάλεις ανθρώπους και καταστάσεις ενώ δεν το έχεις ψάξει αρκετά γιατί απλά θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν εκ πρώτης όψεως.
καλημερα σας,εγω πιστευω οτι πολλη το συζηταμε το θεμα και θα την ξαναπατησουμε οπως και παλιοτερα,θα ξαναερθει ο ΥΙΟς ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑς O ENAS KAI ΜΟΝΑΔΙΚΟς και εμεις ακομα θα το συζηταμε.θα ερθει εν μεσω της νυκτος.πρεπει να αρχισουμε να αφυπνιζουμε τον κοσμο γενικοτερα που ζει στα συχρονα σοδομα και γομορα(μυκονο-ροδο-κτλ).καντε κατι ολα γυρω μας φωναζουν!!!ο καθενας απο τον χωρο του καντε κατι!!!
Συμφωνώ μαζί σου καταρχήν, αλλά θα διαπιστώσεις μόνος σου συν τω χρόνω ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν επιθυμεί να ακούει, αυτά τα θέματα αφήνουν τους περισσότερους παγερά αδιάφορους ασχέτως τι λένε.friend έγραψε:πρεπει να αρχισουμε να αφυπνιζουμε τον κοσμο γενικοτερα που ζει στα συχρονα σοδομα και γομορα(μυκονο-ροδο-κτλ).καντε κατι ολα γυρω μας φωναζουν!!!ο καθενας απο τον χωρο του καντε κατι!!!
Είναι όλα σημεία των καιρών. Και μιά συμβουλή πρόσεξε πρώτα και κύρια τον εαυτό σου. Μην νομίσεις ότι δεν γνωρίζουν γύρω σου, γνωρίζουν απλά δεν θέλουν να προβληματιστούν, μέχρι να τους αγγίξει κάτι προσωπικά είναι αδιάφοροι όταν "καούν" μετά φωνάζουν μεγαλόφωνα, πριν τίποτε απολύτως. Έτσι απλά.
-
AnastasiaD
- Συστηματικός Αποστολέας

Δεν αναφερομαι στο "ηλιθιοτητα" στην αποκαλυψη του Ιωαννη αλλα στη μεταφραση του και μεταφορα του απο εμας γιατι ο καθεις λεει το μακρυ του και το κοντο τουnikolaos-9 έγραψε:Αναστασία, μάλλον κι εσύ γίνεσαι υπερβολική. Απ' ότι θυμάμαι σπουδάζεις κάτι σχετικό με την μικροηλεκτρονική, τα τσίπ, κλπ. Εντάξει, είπαμε να υπερασπίζεσαι τη δουλειά σου, αλλά όχι και να χρησιμοποιείς τόσο εύκολα εκφράσεις τύπου "ηλιθιότητες" για θέματα που αναφέρονται ξεκάθαρα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. Υπαρκτός είναι ο αντίχριστος, όπως υπαρκτή θα είναι και η μέθοδος του χαράγματος. Αυτό είναι το σχέδιο του Θεού, θέλουμε δε θέλουμε, όπως σχέδιο του Θεού ήταν και η ενανθρώπιση του Λόγου, που και αυτή προφητεύτηκε αιώνες πρίν.
Ειναι πολυ απλο
Κοιτα αμα εχεις διαβασει γεωγραφια ιστορια θα θυμασαι βεβαια οτι η γη παγγαια ητανν ενα πριν κοπει σε πολλα κοματακια απο τους παγετωνες,,,,κα
οποτε τα φαινομενα δε λενε τιποτα και θα συνεχισουν, δε μπορουμε να κανουμε κατι για να τα κατευνασουμε. Απλα οπως λες λιγη συνειδηση παραπανω
-
paratiritis88

Αγαπητή μου AnastasiaD , μού θυμίζεις λίγο τό
" από τήν πόλη έρχομαι καί στήν κορυφή κανέλα, καί βγάζω τό καπέλο μου νά μή βραχεί ή ομπρέλα...",
καί συγγνώμη δηλαδή αλλά πολύ μέ έκανες νά γελάσω μέ τίς περισπούδαστες "θεολογικές" σου γνώσεις, καί μάλιστα μή επιδεχόμενη καί αντίρρηση!!!
Νάσαι καλά AnastasiaD, πάντα τέτοια, αλλά μελέτησε λίγο βρέ παιδί καί τήν Αγία Γραφή, διάβασε λίγο καί τούς Αγίους μας τί λένε γι΄ αυτά τά θέματα, καί μή ακούς μόνο ειδήσεις από τίς τηλεοράσεις καί από τίς καφετέριες...
paratiritis88
-
AnastasiaD

Ναι το 666 βγαινει σαφεστατα απο προσθηκες των αριθμων και οπως μας βολευει.........Thomas15n έγραψε:Καταρχήν τα 6άρια στο barcode υπάρχουν δεν έχουν μαθηματική αξία αλλά είναι οπτικά καθαρά σύμβολα που διαβάζονται απο λέιζερ, οι ίδιοι οι εβραίοι που ελέγχουν την δυτική οικονομία ειδικά στις ΗΠΑ έχουν παραδεχθεί εμμέσως πλήν σαφώς ότι αυτοί επέλεξαν το 666 διότι γι'αυτούς έχει συμβολική αξία μιάς και σχετίζεται με τον πρώτο ναό του Σολομώντα.AnastasiaD έγραψε:Εγω προσωπικά πιστεύω, προσωπικά για να μη παρεξηγηθώ, ότι δεν υπάρχει αντίχριστος και όλα αυτά που λένε με τις ταυτότητες κτλ, κτλ,,, τα διαβατηρια ,,,,κα ειναι ηλιθιότητες....
Και πριν απο χρόνια όταν ο άνθρωπος πήγε στο φεγγάρι σως νομίζνε ότι ήτανε δαιμονική επίδραση, αλλά θεωρώ πως όλα αυτά εξηγούνται καθαρά και ξάστερα απο τον όρο " εξέλιξη " δηλαδη ο άνθρωπος θέλει να εξελιχθεί,,,, τώρα μη μου πείτε ναι μεν αλλά....
Μετά δεν είναι περίεργο που όλη η "ελίτ" της δυτικής κοινωνίας ασχολείται και σέβεται οποιοδήποτε δόγμα και θρησκεία του κόσμου ακόμη και τον σατανισμό που υπάρχουν αρκετοί από αυτούς μέσα, ταυτόχρονα όμως χλευάζει τον χριστιανισμό και τον ίδιο τον Χριστό με την κάθε ευκαιρία, και τον αμφισβητεί εις βάθος, ενώ γιά τους ψευτοθεούς των ινδών τον Βούδα και άλλα δείχνει απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση.
Πώς εξηγείται τάση προς τον αποκρυφισμό την μαγεία (Χάρρυ Πόττερ κλπ) ταρώ, χαρτομαντείες, τάλισμαν φυλαχτά, πέτρες λίθοι που φέρνουν τύχη και όλη η σάρα και η μάρα ταυτόχρονα με την τόσο φοβερή τεχνολογική εξέλιξη; δεν είναι μία τεράστια αντίφαση αυτό; και επειδή είναι όντως ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ;
Γι'αυτό μην προκαταβάλεις ανθρώπους και καταστάσεις ενώ δεν το έχεις ψάξει αρκετά γιατί απλά θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν εκ πρώτης όψεως.
να εισαι σιγουρος.....τωρα οι αριθμοι πρεσβευουν κωδικους κατι σαν τον αριθμο της ταυτοτητας σου και μη μου πεις και αυτο δαιμονικο.....γιατι δε θα μπορει ο ενας να ξεχωριζει απο τον αλλον
Λοιπον αυτοι οι αριθμοι διαβαζονται και μετατρεπονται σε ηλεκτρικο σημα και μετα μεταφερονται στον υπολογιστη......
ειναι κατι σαν το απιχνιδι που επαιζες με τις κιμωλιες στο πατωμα,,,,,1,,2,,3,,4----10 και προσπαθουσες με τα ποδια σου και κουτσω να πατησεις μονο σε επιλεγμενουα αριθμους
Παντως οι κατασκευαστες του...δεν ειχαν υπολογισει την εξελιξη γιατι ειμαι σιγουρη πως δε θα το συνεχιζαν το θεμα
Κοιτα ο Χαρυ Ποτερ ειχε γραφτει πριν 20ετιας και αλλα κανεις δε μιλαγε....μηπως τελικα ολα υποκεινται στη λεξη συμφερον???
Μηπως τωρα μας συμφερει να μιλησουμε???
Ονειρευτειται,,,,με τους ναους....απλα το θεμα ειναι οτι οι αριθμοι εχουν μπει γιατι διαβαζονται πιο ευκολα απο τον ανθρωπο και απο το σκανερ....θα μπορρουσαν να βαλουν πατατες η ντοματες....αλλωστε υπαρχουν και μερικα με αλφαβητα αλλα δεν ειναι ιδιαιτερα ευκολοδιαβαστα....
Πλεον ολοι οι αριθμοι ειναι συμβολικοι και υποκεινται στα iso standards ακριβως για ν ειναι διεθνεις αριθμοι.....
-
AnastasiaD

Εχω διαβασει και Αγιους αλλα ο καθενας μπορει να τους ερμηνευει οπως θελει....paratiritis88 έγραψε:
Αγαπητή μου AnastasiaD , μού θυμίζεις λίγο τό
" από τήν πόλη έρχομαι καί στήν κορυφή κανέλα, καί βγάζω τό καπέλο μου νά μή βραχεί ή ομπρέλα...",
καί συγγνώμη δηλαδή αλλά πολύ μέ έκανες νά γελάσω μέ τίς περισπούδαστες "θεολογικές" σου γνώσεις, καί μάλιστα μή επιδεχόμενη καί αντίρρηση!!!
Νάσαι καλά AnastasiaD, πάντα τέτοια, αλλά μελέτησε λίγο βρέ παιδί καί τήν Αγία Γραφή, διάβασε λίγο καί τούς Αγίους μας τί λένε γι΄ αυτά τά θέματα, καί μή ακούς μόνο ειδήσεις από τίς τηλεοράσεις καί από τίς καφετέριες...
Τωρα για θεολογικες γνωσεις δεν ειναι τεραστιες...αλλα ενα Παισιο γεροντα και εναν Πορφυριο τον εχω διαβασει ,,,,συγκαταβατικα και αυτο....γιατι ποσο μπορει να διαβαστουν αυτοι οι ανθρωποι????
Και να εισαι σιγουρος οταν λεγανε 666 δεν εννουσανε βεβαια το μπαρκοουντ,,, η δε ξερω και εγω τι αλλο αλλα το μεγαλο θηριο.....το χρημα....