Νεα Εποχη

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Iosif έγραψε:
lovethink έγραψε:Ημαρτον !!!!!!
έχουμε ακόμα να γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος , να βασιλεύσει για 33 χρόνια ένας Βασιλιάς , να ζήσουμε χρόνια που θα τρώμε με χρυσά πηρούνια , να περπατά ο ένας άνθρωπος μισή ώρα μέχρι να συναντήσει άλλον αφού θα έχει ερημώσει σχεδόν η γη από το πόλεμο , και μετά τα χρόνια που θα κυρηχθεί παντού το ευαγγέλιο και όλοι θα γίνουν Ορθόδοξοι τότε θα έρθει μετά η ασωτεία από τα πλούτη και θα γίνουμε χειρότεροι από την εποχή του Νώε και τότε θα έρθει ο Αντίχριστος
Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, είπε διαφορετικά λόγια από τα προηγούμενα δικά σου.
Προφανώς αναφερόμαστε σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ Γέροντες.
Τι να κάνουμε , αυτό δεν σε κάνει αλάθητο
Καλή Σαρακοστή
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

lovethink έγραψε:Τι να κάνουμε , αυτό δεν σε κάνει αλάθητο
Έχεις συνηθίσει να διαστρεβλώνεις τα λόγια τών άλλων !
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Iosif έγραψε:
lovethink έγραψε:Τι να κάνουμε , αυτό δεν σε κάνει αλάθητο
Έχεις συνηθίσει να διαστρεβλώνεις τα λόγια τών άλλων !
Και εσύ να μιλάς στους άλλους σαν να είσαι σε θρόνο Αρχιεπισκοπικό και να κάνεις κύρηγμα
Καλή Σαρακοστή
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Το αλάθητο το έχει, όποιος στηρίζει τα λόγια του ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.
Εγώ στηρίζω όσα λέγω, πάνω στα λόγια ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, και όχι πάνω στον εαυτόν μου.
Άρα λοιπόν, με κατηγορείς εντελώς άδικα !

Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να λέγω, όσα μπορώ να στηρίξω πάνω σε άλλους έγκυρους ανθρώπους.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Iosif έγραψε:Το αλάθητο το έχει, όποιος στηρίζει τα λόγια του ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.
Εγώ στηρίζω όσα λέγω, πάνω στα λόγια ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, και όχι πάνω στον εαυτόν μου.
Άρα λοιπόν, με κατηγορείς εντελώς άδικα !

Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να λέγω, όσα μπορώ να στηρίξω πάνω σε άλλους έγκυρους ανθρώπους.
Δεν τα στήριξες πάνω σε λόγια Του Χριστού
Τα στήριξες πάνω σε λόγια πατέρων , το ίδιο έκανα και εγώ
Δεν φταίμε εμείς αν διαφωνούν οι πατέρες
Σου είπα ότι από ομιλία που κατέβασα ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ από ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ λέγανε ότι θα γίνει πρώτα ο γ παγκόσμιος πόλεμος και μετά θα έρθει ο Αντίχριστος
Καλή Σαρακοστή
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Iosif έγραψε:
Οκ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟΣ
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ

όλες οι προφητείες σε χρονική αλληλουχία ερμηνευμένες από γέροντα Εφραίμ πρώην Φιλοθείτη από την Αριζόνα των ΗΠΑ.

http://www.dailygreece.com/efrem/oles-p ... efraim.mp3
Καλή Σαρακοστή
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

lovethink έγραψε:Σου είπα ότι από ομιλία που κατέβασα ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ από ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ λέγανε ότι θα γίνει πρώτα ο γ παγκόσμιος πόλεμος και μετά θα έρθει ο Αντίχριστος
Είπα ΕΓΩ κάτι ΑΝΤΙΘΕΤΟ σε αυτό ;
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

lovethink έγραψε:όλες οι προφητείες σε χρονική αλληλουχία ερμηνευμένες από γέροντα Εφραίμ πρώην Φιλοθείτη από την Αριζόνα των ΗΠΑ.

Μην κουράζουμε τους ανθρώπους χωρίς σοβαρό λόγο.
Το μέλλον θα δείξει !
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

να ακούσεις την ομιλία αυτή
Καλή Σαρακοστή
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

Iosif έγραψε:
lovethink έγραψε:Ο Χρόνος θα επιβεβαιώσει τι ? ότι ο Αντίχριστος θα έρθει πριν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ? Οτι ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έκανε λάθος στις προφητείες του ?
Όσα λέγεις, δεν έχουν σχέση, με όσα εννοούσα εγώ.
Ο αντίχριστος θα ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΝΕΡΓΑ μετά από τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο.
Οι προετοιμασίες, σχετικά με τον αντίχριστο, έχουν ήδη αρχίσει !
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, τα είπε πολύ σωστά, αλλά δεν τα είπε ακριβώς όπως τα λέγεις εσύ.

Αντί να απευθύνεσαι προς εμένα, ΔΙΑΒΑΣΕ τα λόγια τού Γέροντα Ιωσήφ τού Βατοπαιδινού, ο οποίος είχε διαβάσει όλες τις προφητείες τού Αγίου Κοσμά τού Αιτωλού, αλλά και άλλες προφητείες, και φυσικά είχε διαβάσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Θεόπνευστη Αγία Γραφή ( Παλαιά και Καινή Διαθήκη ).
Τα λόγια τού Γέροντα Ιωσήφ τού Βατοπαιδινού, νομίζω ότι είχαν δημοσιευτεί παλαιότερα και σε αυτό τον ιστοχώρο.
lovethink έγραψε:
Iosif έγραψε:
Οκ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟΣ
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ

όλες οι προφητείες σε χρονική αλληλουχία ερμηνευμένες από γέροντα Εφραίμ πρώην Φιλοθείτη από την Αριζόνα των ΗΠΑ.

βρήκα την προφητεία αυτή του γερ. Ιωσήφ του Βατοπαιδινού

η προφητεία του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού επιβεβαιώνει τις ερμηνείες που έχει δώσει ο π. Εφραίμ ο Αριζονίτης . Στην ουσία κ οι 2 τα ίδια λένε . Τα γεγονότα έχουν ως εξής

πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ Ρώσσων και τούρκων αρχικά και μετά Ρώσσων κ Δυτικοευρωπαίων --> παραχώρηση της Πόλης στην Ελλάδα μετα από συνθηκολόγηση -->ανάσταση και βασιλεία του βασιλία Ιωάννη επί 33 χρόνια --> επικράτηση της Ορθοδοξίας σε όλο τον κόσμο --> αποκατάσταση Ελληνισμού
--> διαφθορά κ επικράτηση υλισμού --> ελευση Αντίχριστου --> ανάσταση πρφ. Ηλία , Ενώχ και Αγίου Ιωάννη θεολόγου

Αρα είμαστε τουλάχιστο 33 χρόνια μακριά από την έλευση του αντίχριστου . Δεν πιστεύω να ζώ για τον δώ . Τα παιδιά μας ίσως . Ομως την Κωνσταντινούπολη σύντομα θα τη ζήσουμε σύμφωνα και με τον γ. Παίσιο.
για αυτό Προσευχή στην Παναγία , τα γεγονότα να μας βρούν ομολογητές της πίστης μας , και να μη χυθεί άλλο Ελληνικό αίμα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”