Θέλουν να ΠΩΛΟΥΝ με ΧΡΗΜΑΤΑ, ταινίες, τραγούδια, και άλλα.lovethink έγραψε:Καταρχάς για ποιό λόγο οι εταιρίες δίνουν ταχύτητες στο ίντερνετ της τάξης των 4096kbps ? αντί των 56κ που ξεκίνησε ?
File Sharing,υπέρ ή κατά?
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: File Sharing,υπέρ ή κατά?
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Ειμαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ είμαι ένας ΠΕΙΡΑΤΗΣ !!!!!!! Εχω στον υπολογιστή μου mp3Iosif έγραψε:Η προηγούμενη λογική, ΔΕΝ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και η λογική τού Χριστιανισμού.
Εάν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν είναι σωστά, οι άνθρωποι έχουν πολλούς τρόπους για να διαμαρτυρηθούν.
Η παρανομία, είναι ΛΑΘΟΣ λύση.
Αύριο πρωί πρωί θα πάω στην αστυνομία να με συλλάβει για παράνομη κατοχή mp3 που μου δώσανε φίλοι
Χμμμ θα πρέπει να συλλάβουν και τους φίλους μου΄
Θα ρωτήσω τους φίλους μου που τα βρήκαν
Α Επίσης !!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!
Οσοι ακούτε ραδιόφωνο !!!! ΜΗ ΤΥΧΟΝ και βάλετε καμμιά άγραφτη κασσέτα να γράφει , είστε Παράνομοι
Οτι κασσέτες έχετε σβύσιμο
Να τις βάζετε έτσι να ακούτε το ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
Iosif έγραψε:Θέλουν να ΠΩΛΟΥΝ με ΧΡΗΜΑΤΑ, ταινίες, τραγούδια, και άλλα.lovethink έγραψε:Καταρχάς για ποιό λόγο οι εταιρίες δίνουν ταχύτητες στο ίντερνετ της τάξης των 4096kbps ? αντί των 56κ που ξεκίνησε ?
Οταν διαφημίζουν και λένε "για γρήγορο downloading" αυτό εννοούν
Να σου πω Ιωσήφ ....... έχεις σπίτι σου καμμιά κασετούλα η οποία ήταν άγραφτη κάποτε ?
Σβύστην πέτα την και μετά ξανασυζητάμε :)
Δεν σου επιτίθομαι ε? απλά συζητάμε
Ωραία θα ήταν να μην υπήρχε πειρατεία , αλλά όπως κάποιος φίλος αγοράσει ένα βιβλίο και στο δανείσει να το διαβάσεις
Με την ίδια λογική , ένας έχει 10 τραγούδια ( που μπορεί να αγόρασε ) και τα δίνει όπου θέλει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Παρ Ιαν 12, 2007 9:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσπάθησα πολύ, ώστε να ΜΗΝ έχω τέτοια κασέτα.lovethink έγραψε:Να σου πω Ιωσήφ ....... έχεις σπίτι σου καμμιά κασετούλα η οποία ήταν άγραφτη κάποτε ?
Σβύστην πέτα την και μετά ξανασυζητάμε
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Οκ εσύ θα πας στο παράδεισοIosif έγραψε:Προσπάθησα πολύ, ώστε να ΜΗΝ έχω τέτοια κασέτα.lovethink έγραψε:Να σου πω Ιωσήφ ....... έχεις σπίτι σου καμμιά κασετούλα η οποία ήταν άγραφτη κάποτε ?
-
creative256
- Τακτικό Μέλος

Το να κατεβάζεις/διαμοιράζεις τραγούδια χωρίς τη θέληση του καλλιτέχνη , μπορεί να αφερεί έσοδα από τον ίδιο ,άρα κλέβεις έστω και έμμεσα.
Όταν τα μέσα ξεφεύγουν από τη χρήση τους μπαίνουν είτε αυστηροί νόμοι είτε γίνονται πηγές του κακού .
Ο Τύπος υπάρχει για ενημέρωση.Όταν γίνεται σκανδαλοθηρικός , σκανδαλίζει ψυχές διευρύνει την ανηθικότητα που όλοι πλέον θα θεωρούν κάτι συνηθισμένο.Μακροπρόθεσμα διαστρέφει τον τρόπο σκέψης ώστε να πηγαίνει πρώτα στο πονηρό και έπειτα το καλό.
Το Διαδίκτυο είναι και μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης .
Ομοίως η εκκλησία είναι τόπος προσευχής .
Άν γίνει κοσμικό καφέ ( γάμοι με προκλητική εμφάνιση )
άν γίνει τόπος εμπορίου (όπως την εποχή του Ιησού)
τότε τι θα συμβεί?
θα αναγκαστεί ο ιερέας να πιέζει για να συμπεριφερθούμε όπως αρμόζει ,
Όταν τα μέσα ξεφεύγουν από τη χρήση τους μπαίνουν είτε αυστηροί νόμοι είτε γίνονται πηγές του κακού .
Ο Τύπος υπάρχει για ενημέρωση.Όταν γίνεται σκανδαλοθηρικός , σκανδαλίζει ψυχές διευρύνει την ανηθικότητα που όλοι πλέον θα θεωρούν κάτι συνηθισμένο.Μακροπρόθεσμα διαστρέφει τον τρόπο σκέψης ώστε να πηγαίνει πρώτα στο πονηρό και έπειτα το καλό.
Το Διαδίκτυο είναι και μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης .
Ομοίως η εκκλησία είναι τόπος προσευχής .
Άν γίνει κοσμικό καφέ ( γάμοι με προκλητική εμφάνιση )
άν γίνει τόπος εμπορίου (όπως την εποχή του Ιησού)
τότε τι θα συμβεί?
θα αναγκαστεί ο ιερέας να πιέζει για να συμπεριφερθούμε όπως αρμόζει ,
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Diladi emena pou mou exoun mini merikes teties kasetes apo tote pou ixa paranomo radiostatho ime amartolos?lovethink έγραψε:Οκ εσύ θα πας στο παράδεισοIosif έγραψε:Προσπάθησα πολύ, ώστε να ΜΗΝ έχω τέτοια κασέτα.lovethink έγραψε:Να σου πω Ιωσήφ ....... έχεις σπίτι σου καμμιά κασετούλα η οποία ήταν άγραφτη κάποτε ?