Προσκυνηματική Εκδρομή σε 2 μονές ,Κυριακή 31/12
Συντονιστής: Συντονιστές
Δεν εγινε τιποτα σκοπιμα,η ιδεα ηταν του Ανασταση οπως παντα απλα γιατι θα ερθει και η ελενη απο Τριπολη.Θαλεια δεν μπορεις;123 έγραψε:Αναστάση και Νίκο, πέστε το στα ίσα μην ντρέπεστε, δεν θα σας παρεξηγήσω... ότι επίτηδες διαλέξατε αυτή τη μέρα για να μην έρθουμε μερικοί...μερικοί.... D:D D:D D:D
- ntinoula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μήπως αναφέρεσαι στο θέμα http://www.athos.edo.gr/modules.php?nam ... pic&t=2273 που βρίσκεται στα ...πνευματικά ερωτήματα προς τον π.Αντώνιο;NIKOSZ έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι το πρωινο ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ δεν υπαρχει πια;;
Μπορει καποιος να απαντησει;
Ευχαριστω
123 έγραψε:Άσε τώρτα βρε Νίκο, τα ρίχνεις στον Αναστάση, εσύ δηλ. δεν έχεις ευθύνη?
Τι να σας πω...μα παραμονή Πρωτοχρονιάς ??????
Συγνώμη που ρωτάω (σαν νέο μέλος δεν σας ξέρω καλά ώστε να ξέρω που ακριβώς κατοικείται/ε) αλλά τι έχει η παραμονή Πρωτοχρονιάς; Μένεις μακρυά; Έχω πάει σε εκείνο το μοναστήρι (είναι κοντά στο Αλεποχώρι πάνω στο βουνό) και πίστεψε με στις 5:20 το πρωί του χειμώνα αξίζει να είσαι εκεί. Δεν θα θες να φύγεις. Άρα;
Evi θα σου πω τι έχει η Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Όταν έχω σηκωθεί από τις 5 το πρωί και γυρίσω το απόγευμα...πότε θα ετοιμάσω το φαγητό της επομένης....πότε θα ετοιμαστώ προσωπικά....σύμφωνα με τις συνήθεις αυτή τη μέρα ξενυχτούμε με τους φίλους μας......το πρωί κατευθείαν εκκλησία...... μετά ετοιμασίες για το μεσημεριανό τραπέζι με φίλους... μετά θα θέλουν και καφέ....
νομίζεις θα αντέξω???
=; =; =; =; =;
Όταν έχω σηκωθεί από τις 5 το πρωί και γυρίσω το απόγευμα...πότε θα ετοιμάσω το φαγητό της επομένης....πότε θα ετοιμαστώ προσωπικά....σύμφωνα με τις συνήθεις αυτή τη μέρα ξενυχτούμε με τους φίλους μας......το πρωί κατευθείαν εκκλησία...... μετά ετοιμασίες για το μεσημεριανό τραπέζι με φίλους... μετά θα θέλουν και καφέ....
νομίζεις θα αντέξω???
=; =; =; =; =;
καλημερες.....
χρονια πολλα και καλα για ολους..με υγεια και χαρα...
εχει δικιο παιδια η 123 και εγω δεν θα μπορεσω να ειμαι μαζι σας..
ειναι δυσκολο για εμενα να μπορεσω να λειψω παραμονη της Πρωτο χρονιας..
καταλαβαινω το λογο για την Ελενη που ερχετε απο μακρυα αλλα
δυστυχως θα με στερηθειτε...
πως θα το αντεξετε..??
Νικο εχεις και εσυ μεριδιο ευθυνων...συμφωνω με την 123
βαλε την ουρα σου μεσα...μην την βγαζεις εξω..την ειδαμε...
χρονια πολλα και καλα για ολους..με υγεια και χαρα...
εχει δικιο παιδια η 123 και εγω δεν θα μπορεσω να ειμαι μαζι σας..
ειναι δυσκολο για εμενα να μπορεσω να λειψω παραμονη της Πρωτο χρονιας..
καταλαβαινω το λογο για την Ελενη που ερχετε απο μακρυα αλλα
δυστυχως θα με στερηθειτε...
πως θα το αντεξετε..??
Νικο εχεις και εσυ μεριδιο ευθυνων...συμφωνω με την 123
βαλε την ουρα σου μεσα...μην την βγαζεις εξω..την ειδαμε...