Παπικοί: Χωρίς λεφτά δεν έχει Μυστήρια!!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

konstantinoupolitis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Παπικοί: Χωρίς λεφτά δεν έχει Μυστήρια!!

Δημοσίευση από konstantinoupolitis »

Μυστήριο... με Μ κεφαλαίο πάντα...
pr28
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από pr28 »

μηπως τα βλεπουμε ολα κατω απο το δικο μας πρισμα;;

Στην Γερμανια πληρωνεις αυτο το φορο σε οποιο δογμα και αν ανηκεις υπερ του δογματος.
Αν εισαι καθολικος οι φοροι θα πανε στην Καθολικη εκκλησια. Αν εισαι προτεσταντις θα πανε στην αναλογη εκκλησια.
Έχουμε κριση. και ο καθενας κοιτα απο καπου να κοψει .
Κοβει λοιπον καποιος το 8-9%της φορολογιας του απο την εκκλησια του παριστανοντας τον αθεο ισως με το σκεπτικο "και τι εγινε και ποτε θα μου χρειαστει και σιγα και τι εγινε ".
Η εκκλησια πως θα λειτουργησει στο σημερινο κόσμο που τιποτε δεν ειναι δωρεαν ουτε καν το εισητηριο για το λεοφορείο;
Σημειωτεον οτι στην Γερμανια οι ιερεις πληρωνονται απο την εκκλησια τους .

τι θαγινει βεβαια με τους φτωχους ;
Αυτο ας το σκεφτουν οι εκει υπευθυνοι της εκκλησιας. Μπορει να θελουν μια εκκλησια για ολους , η μια ελιτιστικη εκκλησια μονο για εχοντες και κατεχοντες πλουτο .
Εμεις στην ορθοδοξια πρεπει να ασχοληθουμε με τα του οικου μας και οχι με τους αλλοδοξους που εχουν αποκλινει απο την οδο της αληθειάς
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

αν τα δούμε με το δικό τους πρίσμα... το νεοταξικό... θα έλεγα ότι πάνε για απόσβεση των χιτλερικών φούρνων... όλοι στην πυρά

Αυτό το τελευταίο που έγραψες... αχ και να το αποστηθίζαμε τι καλά... ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον πνευματικό μας αγώνα!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”