Χρόνια πολλά κι' Ευλογημένα σε Αντωνίες - Αντώνηδες....

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια πολλά κι' Ευλογημένα σε Αντωνίες - Αντώνηδες....

Δημοσίευση από stathis73 »

smarti έγραψε:Εύχομαι χρόνια πολλά και ΚΥΡΙΩΣ αρεστά στον Κύριό μας, σε όλους όσους γορτάζουν σήμερα!

Χρονια πολλα καλα και ευλογημενα να εχετε ολοι οι εορταζοντες . Καλο Παραδεισο, καλο αγωνα και καλη υπομονη.
Χρονια πολλα και στον αντρα μου, να τα εκατοστησουμε για την επετειο γαμου μας. Κλεινουμε τα 14 χρονια παντρειας. Καλη υπομονη του ευχομαι.,χα χα, χα!
[/quote]

Ti σου κάνει αυτή η αυτογνωσία ρε παιδί μου...............Σμαραγδή πες στον σύζυγο ότι δεν χρειάζεται πολύ αγώνας για τον παράδεισο :mrgreen: τον "βρήκε" μέσω του σταυρού που κουβαλάει :mrgreen: :mrgreen:

Να ζήσετε και να γεράσετε εν Χριστώ και όσο για σένα Σμαραγδή .......ΥΠΑΚΟΗ ΥΠΑΚΟΗ ΥΠΑΚΟΗ :wink:
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια πολλά κι' Ευλογημένα σε Αντωνίες - Αντώνηδες....

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Χρόνια πολλά κι' Ευλογημένα στον Πυθαγόρα τον οποίο "ψάχνει" και ο Φώτης μας.. :8 :8
Χρόνια πολλά Τάνια μας, νάσαι καλά καλή μου αδελφή.. :8 :8
Χρόνια πολλά Αντώνη μας, plagiaskepsi, δεν γράφεις πιά, μα δεν πειράζει, σ' ευχαριστούμε για την "σιωπηρή" σου Αγάπη, η Οποία είναι τόσο "φανερή".. :8 :8
Σμαρούλα μου, να γεράσετε με τον Κυριάκο σου, πάντοτε μέσα στην Αγάπη.. :8 :8

Δόξα Τω Θεώ.. :8 :8
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”