Χρόνια Πολλά στους 2 Στάθηδες !!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια Πολλά στους 2 Στάθηδες !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΘΗ...ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΜΙΑ ΤΑΒΑΝΟΒΟΥΡΤΣΑ...
ο Χριστός σώζει....
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!
Και φυσικά χρόνια πολλά στο καμάρι μου, την κολόνα του σπιτιού μου , ο Αγιος σου να σε προστατεύει και εμένα ο καλός Θεός να μου δίνει δύναμη και υπομονή να σε ανέχομαι!

Και φυσικά χρόνια πολλά στο καμάρι μου, την κολόνα του σπιτιού μου , ο Αγιος σου να σε προστατεύει και εμένα ο καλός Θεός να μου δίνει δύναμη και υπομονή να σε ανέχομαι!
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να σας ευχαρίστησα όλους απο καρδιάς για τα καλά σας λόγια που δεν τα αξίζω, ελπίζω στο έλεος Του και τίποτα άλλο.
Κατερινιώ σε ευχαριστώ για τις δημόσιες ευχές σου και όντως ο Θεός να σου δίνει κουράγιο και υπομονή με εμένα που έμπλεξες.
Φιλιά σε όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου που σε αυτήν είναι και το agiooros.net.
Κατερινιώ σε ευχαριστώ για τις δημόσιες ευχές σου και όντως ο Θεός να σου δίνει κουράγιο και υπομονή με εμένα που έμπλεξες.
Φιλιά σε όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου που σε αυτήν είναι και το agiooros.net.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μεγάλη κουβέντα, μεγάλη αλήθεια!Katerinar έγραψε:και εμένα ο καλός Θεός να μου δίνει δύναμη και υπομονή να σε ανέχομαι!![]()
![]()
![]()
![]()
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal έγραψε:Μεγάλη κουβέντα, μεγάλη αλήθεια!Katerinar έγραψε:και εμένα ο καλός Θεός να μου δίνει δύναμη και υπομονή να σε ανέχομαι!![]()
![]()
![]()
![]()
Σε μενα το λες? Έπρεπε να ειχε το φορουμ καμερα να βλεπες πως τραβάω το γιακά μου τώρα που μιλάμε!
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Katerinar έγραψε:aposal έγραψε:Μεγάλη κουβέντα, μεγάλη αλήθεια!Katerinar έγραψε:και εμένα ο καλός Θεός να μου δίνει δύναμη και υπομονή να σε ανέχομαι!![]()
![]()
![]()
![]()
Σε μενα το λες? Έπρεπε να ειχε το φορουμ καμερα να βλεπες πως τραβάω το γιακά μου τώρα που μιλάμε!![]()
Εγω καπου εδω πρεπει να σας αφήσω γιατι εχω και δουλειές
-
angieholi
- Συντονιστής

Χρόνια πολλά Στάθη από Θεσσαλονίκη!
Χρόνια πολλά και ευλογημένα, πάντοτε μέσα στην αγκαλιά του Χριστού μας.
Και όπως εσύ γεμίζεις τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων, έτσι και η Παναγία μας, ο Άγιος Ευστάθιος και ο Φύλακας Άγγελος σου, να σε βοηθάνε να γεμίζεις με "καύσιμο υλικό", το πνευματικό σου ρεζερβουάρ, ώστε μετά από την απαραίτητη διαδρομή στα γήινα μονοπάτια, να φτάσεις στον τελικό σου προορισμό και να μπεις "κορνάροντας" στην Βασιλεία του Θεού!!!
Να χαίρεσαι την όμορφη πολύτεκνη οικογένειά σου και πάντοτε να αποτελείς υπόδειγμα σωστού Χριστιανού και οικογενειάρχου!!!
Τέλος εύχομαι να μην σε συναντήσω ποτέ από κοντά, διότι τότε θα αναγκαστώ να μιλάω για σένα με τα χειρότερα λόγια..... (όπως για τους άλλους, ξέρεις εσύ!!!!!
)
και Χρόνια πολλά στον Στάθη από Ν. Ιωνία!
Χρόνια πολλά και ευλογημένα και σου εύχομαι να πετύχεις αυτό που είναι δύσκολο στους πολλούς.... να έχεις την αέναη δοξολογία και αγάπη προς τον Άγιο Τριαδικό Θεό μας, να αποχτήσεις την πολυπόθητη νοερά προσευχή και να γίνεις ένας ασκητής μέσα στον κόσμο, παρά τις μέριμνες και τις δυσκολίες της ζωής, που θέλουν να σε αποπροσανατολίσουν...
Να χαίρεσαι και εσύ την όμορφη οικογένειά σου και πάντοτε να είσαι δυνατός και να τους στηρίζεις και με το παράδειγμά σου, να τους οδηγείς με ασφάλεια στο δρόμο του Θεού...
Χρόνια σας πολλά, να σας χαιρόμαστε!!!!!

Χρόνια πολλά και ευλογημένα, πάντοτε μέσα στην αγκαλιά του Χριστού μας.
Και όπως εσύ γεμίζεις τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων, έτσι και η Παναγία μας, ο Άγιος Ευστάθιος και ο Φύλακας Άγγελος σου, να σε βοηθάνε να γεμίζεις με "καύσιμο υλικό", το πνευματικό σου ρεζερβουάρ, ώστε μετά από την απαραίτητη διαδρομή στα γήινα μονοπάτια, να φτάσεις στον τελικό σου προορισμό και να μπεις "κορνάροντας" στην Βασιλεία του Θεού!!!
Να χαίρεσαι την όμορφη πολύτεκνη οικογένειά σου και πάντοτε να αποτελείς υπόδειγμα σωστού Χριστιανού και οικογενειάρχου!!!
Τέλος εύχομαι να μην σε συναντήσω ποτέ από κοντά, διότι τότε θα αναγκαστώ να μιλάω για σένα με τα χειρότερα λόγια..... (όπως για τους άλλους, ξέρεις εσύ!!!!!
και Χρόνια πολλά στον Στάθη από Ν. Ιωνία!
Χρόνια πολλά και ευλογημένα και σου εύχομαι να πετύχεις αυτό που είναι δύσκολο στους πολλούς.... να έχεις την αέναη δοξολογία και αγάπη προς τον Άγιο Τριαδικό Θεό μας, να αποχτήσεις την πολυπόθητη νοερά προσευχή και να γίνεις ένας ασκητής μέσα στον κόσμο, παρά τις μέριμνες και τις δυσκολίες της ζωής, που θέλουν να σε αποπροσανατολίσουν...
Να χαίρεσαι και εσύ την όμορφη οικογένειά σου και πάντοτε να είσαι δυνατός και να τους στηρίζεις και με το παράδειγμά σου, να τους οδηγείς με ασφάλεια στο δρόμο του Θεού...
Χρόνια σας πολλά, να σας χαιρόμαστε!!!!!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
- stathisekp
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βρε παιδιά, ειλικρινά σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές σας.!!!! Με κατασυγκινήσατε!!
Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου κάθε καλό για σας και τις οικογένειές σας, ο καλός μας Θεός να χαρίζει σε όλους υγεία, δύναμη, και να δυναμώνουμε τη πίστη μας.
Σας ευχαριστώ όλους σας!
Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου κάθε καλό για σας και τις οικογένειές σας, ο καλός μας Θεός να χαρίζει σε όλους υγεία, δύναμη, και να δυναμώνουμε τη πίστη μας.
Σας ευχαριστώ όλους σας!
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

angieholi έγραψε:Χρόνια πολλά Στάθη από Θεσσαλονίκη!aposal έγραψε:Μεγάλη κουβέντα, μεγάλη αλήθεια!Katerinar έγραψε:και εμένα ο καλός Θεός να μου δίνει δύναμη και υπομονή να σε ανέχομαι!![]()
![]()
![]()
![]()
Οπως βλέπεις κυρία Αγγελική η γυναικα μου που με γνωρισε το 94 ακομη τραβαει το γιακά της
χρόνια πολλά,υγεία (ψυχική και σωματική),ευτυχία σε σας και τις οικογένειές σας και όλους γύρω σας
και ο Άγιος Ευστάθιος μέσα σας,για καλή πρόοδο,φώτιση και σωτηρία!!
Για τους Ευστάθιους του forum άλλα και όλους γενικότερα..
και ο Άγιος Ευστάθιος μέσα σας,για καλή πρόοδο,φώτιση και σωτηρία!!
Για τους Ευστάθιους του forum άλλα και όλους γενικότερα..
"ταίς πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς"