parikos_ έγραψε:google earth μπήκα πριν 2 μήνες! Φρίκαρα στην ιδέα! Αισθάνθηκα περίεργα και σαν μια προειδοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων: "Είδες ανθρωπάκι; μέσα στα λίγα τετραγωνικά σου, που ίσως κάποιες φορές να γκρινιάζεις που σου έρχονται οι λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΟΙΚΙΑ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, δείχνοντας οι οικονομικές σου δυνατότητες είναι μικρομεσαίες, σε σένα λοιπόν μικρομεσαίε μου, που είσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, σου παρέχουμε αυτήν την πολυτέλεια όχι για να σε κάνουμε να αισθανθείς μεγάλος και τρανός, αλλά για να καταλάβεις πως αν εσύ έχεις αυτή τη δυνατότητα, φαντάσου πόσες δυνατότητες εχουμε ΕΜΕΙΣ!
Ελάτε ρε παιδιά τωρα ... Υπερβολές . Δεν φοβούνται αυτοί που έχουν βάλλει ,με πλήρη ακρίβεια , όλους τους δίδυμους πύργους τους σε κοινή θέα όλων των Ισλαμιστών καμικάζι και θα φοβηθούμε εμείς που ζούμε στα σπίτια μας και κάνουμε τον εν Χριστώ αγώνα μας .
εντάξει είναι λίγο προχωρημένη αυτή η τεχνολογία αλλά όχι και να μας πανικοβάλλει .. Εν πάσει περιπτώσει γιατί ξαφνιάζεστε ? Το Εθνικό Κτηματολόγιο το ίδιο πράγμα δεν είναι ? με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια !
Εγώ ανυπομονώ να βάλλουν καλύτερους χάρτες στο Google earth έτσι ώστε να βρώ τα χωράφια που έχω από τους γονείς μου και να τα δείξω στα παιδιά μου

Ετσι που πάνε τα πράγματα μόνο στο χάρτη θα τα δούνε
επίσης πρέπει να το δούμε και σαν ευκαιρία να βρούμε τις μονές πάνω στο Αγιο Ορος και να εμπλουτίσουμε τους χάρτες τους με τις σχετικές πληροφορίες .