Google Earth

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: GOOGLE EARTH

Δημοσίευση από lovethink »

gkdgr έγραψε:
lovethink έγραψε:
anastasios έγραψε:ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
http://maps.google.com/?ie=UTF8&z=11&ll ... 3&t=h&om=1
:D
Να και το θλιβερό
Για κάντε ζουμ προς τα πίσω να δείτε τι γράφει δίπλα από την Αλβανία ...
MAKEΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΒΙΤΣ Η ΧΩΡΑ...
χαχχαχα Ναι ναι
ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!!!!!!!!
Αφού δεν νοιάζει τους πολιτικούς μας γιατί να νοιάζει εμένα ?
Οκ Μακεδονία θέλουν ? Μακεδονία θα έχουν
Αφού είμαστε ανίκανοι σαν χώρα χωρίς πυγμή :roll:
Καλά κάνουν . Βλάκες είναι ?
gkdgr
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από gkdgr »

lovethink έγραψε:
gkdgr έγραψε:
lovethink έγραψε: Να και το θλιβερό
Για κάντε ζουμ προς τα πίσω να δείτε τι γράφει δίπλα από την Αλβανία ...
MAKEΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΒΙΤΣ Η ΧΩΡΑ...
χαχχαχα Ναι ναι
EMENA OMΩΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟ 60% , ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ...
ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ;ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

gkdgr έγραψε:
lovethink έγραψε:
gkdgr έγραψε: MAKEΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΒΙΤΣ Η ΧΩΡΑ...
χαχχαχα Ναι ναι
EMENA OMΩΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟ 60% , ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ...
ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ;ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
Δεν κατάλαβες ότι το ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ είναι ατάκα απαγοητευμένου από το κράτος μας ? Και βέβαια θυμώνω αλλά αφού είμαστε ΡΕΖΙΛΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ
lenakog1
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από lenakog1 »

Παιδιά εγώ μπήκα στο google earth και μου λέει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα για να μπορέσουν να μου παρέχουν τις διάφορες υπηρεσίες. Τώρα το κατεβάζω, κάνω καλά ή όχι? Χρειάζεται όπωσδήποτε να κατεβάσεις το (free) πρόγραμμα για να μπορέσεις να δεις τον κόσμο από ψηλά;
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

google earth μπήκα πριν 2 μήνες! Φρίκαρα στην ιδέα! Εγώ ένας απλός πολίτης στο μικρομεσαίο μου δωμάτιο με τι φλιτζανάκι του καφέ δίπλα, να κάθομαι στην καρέκλα μου και μέσα από έναν μέσ υπολογιστή κατορθώνω να εχω "πιάτο" όποια περιοχή του κόσμου θέλω! Αισθάνθηκα περίεργα και σαν μια προειδοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων: "Είδες ανθρωπάκι; μέσα στα λίγα τετραγωνικά σου, που ίσως κάποιες φορές να γκρινιάζεις που σου έρχονται οι λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΟΙΚΙΑ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, δείχνοντας οι οικονομικές σου δυνατότητες είναι μικρομεσαίες, σε σένα λοιπόν μικρομεσαίε μου, που είσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, σου παρέχουμε αυτήν την πολυτέλεια όχι για να σε κάνουμε να αισθανθείς μεγάλος και τρανός, αλλά για να καταλάβεις πως αν εσύ έχεις αυτή τη δυνατότητα, φαντάσου πόσες δυνατότητες εχουμε ΕΜΕΙΣ! Κατασκόπευσε κι εσύ, σου δίνουμε μια μικρή καραμελίτσα, αλλά φαντάσου εμείς τι ζαχαροπλαστείο έχουμε. Αποχαϊβανόσου λοιπον στο google earth , νιώσε ένας "μικρόοος κατασκοπίσκος, και φρόνιμα! Γιατί αν εσύ έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις τα Ιμαλαϊα όποτε θέλεις, εμείς έχουμε την δυνατότητα να ξέρουμε και πόσες κουταλιές ζάχαρη βαζεισ στον καφέ σου.

Αυτά φίλοι μου, μου πέρασαν αστραπιαία από το μυαλό και ΔΙΕΓΡΑΨΑ το προειδοποιητικό μήνυμα που μου στειλανε. Δηλ. το google earth
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

parikos_ έγραψε:google earth μπήκα πριν 2 μήνες! Φρίκαρα στην ιδέα! Αισθάνθηκα περίεργα και σαν μια προειδοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων: "Είδες ανθρωπάκι; μέσα στα λίγα τετραγωνικά σου, που ίσως κάποιες φορές να γκρινιάζεις που σου έρχονται οι λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΟΙΚΙΑ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, δείχνοντας οι οικονομικές σου δυνατότητες είναι μικρομεσαίες, σε σένα λοιπόν μικρομεσαίε μου, που είσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, σου παρέχουμε αυτήν την πολυτέλεια όχι για να σε κάνουμε να αισθανθείς μεγάλος και τρανός, αλλά για να καταλάβεις πως αν εσύ έχεις αυτή τη δυνατότητα, φαντάσου πόσες δυνατότητες εχουμε ΕΜΕΙΣ!

Ελάτε ρε παιδιά τωρα ... Υπερβολές . Δεν φοβούνται αυτοί που έχουν βάλλει ,με πλήρη ακρίβεια , όλους τους δίδυμους πύργους τους σε κοινή θέα όλων των Ισλαμιστών καμικάζι και θα φοβηθούμε εμείς που ζούμε στα σπίτια μας και κάνουμε τον εν Χριστώ αγώνα μας .

εντάξει είναι λίγο προχωρημένη αυτή η τεχνολογία αλλά όχι και να μας πανικοβάλλει .. Εν πάσει περιπτώσει γιατί ξαφνιάζεστε ? Το Εθνικό Κτηματολόγιο το ίδιο πράγμα δεν είναι ? με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια !

Εγώ ανυπομονώ να βάλλουν καλύτερους χάρτες στο Google earth έτσι ώστε να βρώ τα χωράφια που έχω από τους γονείς μου και να τα δείξω στα παιδιά μου :!: Ετσι που πάνε τα πράγματα μόνο στο χάρτη θα τα δούνε :!:

επίσης πρέπει να το δούμε και σαν ευκαιρία να βρούμε τις μονές πάνω στο Αγιο Ορος και να εμπλουτίσουμε τους χάρτες τους με τις σχετικές πληροφορίες .
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

vfilip έγραψε:
parikos_ έγραψε:google earth μπήκα πριν 2 μήνες! Φρίκαρα στην ιδέα! Αισθάνθηκα περίεργα και σαν μια προειδοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων: "Είδες ανθρωπάκι; μέσα στα λίγα τετραγωνικά σου, που ίσως κάποιες φορές να γκρινιάζεις που σου έρχονται οι λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΟΙΚΙΑ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, δείχνοντας οι οικονομικές σου δυνατότητες είναι μικρομεσαίες, σε σένα λοιπόν μικρομεσαίε μου, που είσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, σου παρέχουμε αυτήν την πολυτέλεια όχι για να σε κάνουμε να αισθανθείς μεγάλος και τρανός, αλλά για να καταλάβεις πως αν εσύ έχεις αυτή τη δυνατότητα, φαντάσου πόσες δυνατότητες εχουμε ΕΜΕΙΣ!

Ελάτε ρε παιδιά τωρα ... Υπερβολές . Δεν φοβούνται αυτοί που έχουν βάλλει ,με πλήρη ακρίβεια , όλους τους δίδυμους πύργους τους σε κοινή θέα όλων των Ισλαμιστών καμικάζι και θα φοβηθούμε εμείς που ζούμε στα σπίτια μας και κάνουμε τον εν Χριστώ αγώνα μας .

εντάξει είναι λίγο προχωρημένη αυτή η τεχνολογία αλλά όχι και να μας πανικοβάλλει .. Εν πάσει περιπτώσει γιατί ξαφνιάζεστε ? Το Εθνικό Κτηματολόγιο το ίδιο πράγμα δεν είναι ? με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια !

Εγώ ανυπομονώ να βάλλουν καλύτερους χάρτες στο Google earth έτσι ώστε να βρώ τα χωράφια που έχω από τους γονείς μου και να τα δείξω στα παιδιά μου :!: Ετσι που πάνε τα πράγματα μόνο στο χάρτη θα τα δούνε :!:

επίσης πρέπει να το δούμε και σαν ευκαιρία να βρούμε τις μονές πάνω στο Αγιο Ορος και να εμπλουτίσουμε τους χάρτες τους με τις σχετικές πληροφορίες .

Σίγουρα φίλε μου, αν κάνεις τον εν Χριστώ αγώνα σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Αυτό το λένε πολλοί. Όμως πιστεύω ότι δικαίωμα στις ιδιωτικές στιγμές και στους ιδιαίτερους χώρους δεν έχουν μόνο οι παράνμοι.
Κι εγώ, ως μη κατά νόμον παράνομος, δεν θέλω να βλέπει άλλος την αλληλογραφία μου, δεν θέλω να μπαίνει καθ' οιονδήποτε τρόπο στο ιδιαιτερο δωμάτιο που έχω για μένα στο σπιτι χωρίς να χυπάει την πόρτα. Πέρα του γεγονότος ότι η όποια παρακολούθηση θίγει την αυτοτέλεια και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, θα σου πω και κάτι άλλο. Αν με οποιονδήποτε τρόπο θελήσουν και μέσω της πρόσβασης σε ιδιωτικούς τομείς έχεις την εντύπωση πως δεν μπορούν να χαλκεύσουν και να κλατασκευάσουν κατηγορίες εναντίον σου; Όσο για το κτηματολόγιο, οι Βυζάντινοί π.χ. με τα πρωτόγωνα μέσα που είχαν μια χαρά κτηματολόγιο είχαν. Το ελληνικό κράτος το παλεύει από το 1833 και τίποτε δεν κατάφερε.
Όσο για τις μονές του αγίου Όρους και την ακριβή τοποθεσία τους, μην καταλήξουμε τώρα σε λατρεία κτιρίων και βουνών. Εξάλλου σε κάποιον γέροντα είπε ο ίδιος ο Χριστός! Εγώ δεν ευλογώ ούτε Ιεροσόλυμα, ούτε Άγιο Όρος, ούτε ράσα, εγώψ ευλογώ και προσβλέπω στις ψυχές των ανθρώπων
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

parikos_ έγραψε:google earth μπήκα πριν 2 μήνες! Φρίκαρα στην ιδέα! Εγώ ένας απλός πολίτης στο μικρομεσαίο μου δωμάτιο με τι φλιτζανάκι του καφέ δίπλα, να κάθομαι στην καρέκλα μου και μέσα από έναν μέσ υπολογιστή κατορθώνω να εχω "πιάτο" όποια περιοχή του κόσμου θέλω! Αισθάνθηκα περίεργα και σαν μια προειδοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων: ".....
Καλα ξεκινησες αλλά στο τέλος τα μπέρδεψες φίλτατε. Δεν κλείνουμε τα μάτια στο πρόβλημα ούτε το διαγράφουμε. Εαν το κάνουμε το πρόβλημα θα παραμείνει εκεί και θα αναζητεί με πείσμα την λύση.

Η νεα τάξη πραγμάτων είναι εδώ. Εμείς στο μικρομεσαίο δωματιάκι μας καλά θα κάνουμε να απολαμβάνουμε αυτά που έχουμε στα χέρια μας τώρα διότι αύριο ποιός ξέρει τι ξημερώνει.

Το σίγουρο είναι οτι οτι κάθε χθές και καλύτερα. Ετσι, τώρα κιολας ας αγκαλιάσουμε τον/την σύντροφό μας και μέσα απο αυτό το αίσθημα αγάπης και σιγουριάς ας ατενίσουμε το μέλλον προσδοκώντας οτι με μεγάλη πιθανότητα ο Θεός μάλλον πρέπει να είναι μαζί μας.

Αλλά και αν δεν είναι, η στιγμή που ζήσαμε με τον/την αγαπημένη μας αρκεί ...

Και ασε το google earth ή το keyhole.com να μας βλέπει και να καταγράφει κάθε κίνησή μας. Αλλωστε ποιός πραγματικά δίνει σημασία ...
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

eortologio_gr έγραψε:
parikos_ έγραψε:google earth μπήκα πριν 2 μήνες! Φρίκαρα στην ιδέα! Εγώ ένας απλός πολίτης στο μικρομεσαίο μου δωμάτιο με τι φλιτζανάκι του καφέ δίπλα, να κάθομαι στην καρέκλα μου και μέσα από έναν μέσ υπολογιστή κατορθώνω να εχω "πιάτο" όποια περιοχή του κόσμου θέλω! Αισθάνθηκα περίεργα και σαν μια προειδοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων: ".....
Καλα ξεκινησες αλλά στο τέλος τα μπέρδεψες φίλτατε. Δεν κλείνουμε τα μάτια στο πρόβλημα ούτε το διαγράφουμε. Εαν το κάνουμε το πρόβλημα θα παραμείνει εκεί και θα αναζητεί με πείσμα την λύση.

Η νεα τάξη πραγμάτων είναι εδώ. Εμείς στο μικρομεσαίο δωματιάκι μας καλά θα κάνουμε να απολαμβάνουμε αυτά που έχουμε στα χέρια μας τώρα διότι αύριο ποιός ξέρει τι ξημερώνει.

Το σίγουρο είναι οτι οτι κάθε χθές και καλύτερα. Ετσι, τώρα κιολας ας αγκαλιάσουμε τον/την σύντροφό μας και μέσα απο αυτό το αίσθημα αγάπης και σιγουριάς ας ατενίσουμε το μέλλον προσδοκώντας οτι με μεγάλη πιθανότητα ο Θεός μάλλον πρέπει να είναι μαζί μας.

Αλλά και αν δεν είναι, η στιγμή που ζήσαμε με τον/την αγαπημένη μας αρκεί ...

Και ασε το google earth ή το keyhole.com να μας βλέπει και να καταγράφει κάθε κίνησή μας. Αλλωστε ποιός πραγματικά δίνει σημασία ...

Εορτολόγιο....ναι με την απλή διαγραφή δεν λύνεται το ζήτημα απλά (και το πιασες) το νόημα ήθελα να εκφρασω από καρδιας αυτό το συναίσθημα που ένιωσα....
Νεα τάξη πραγμάτων: google earth το πιασες το νόημα φίλε? Ε! κάτσε φρόνιμα τώρα...

Το βίωσα σαν υπονοούμενο απειλής σαν προειδοποίηση ή "σπόντα" του Μεγάλου Αδερφού"....Το ξέρω ότι τα συστήματα της Νέας Τάξης δεν αφορούν εμένα αλλά απευθύνονται σε πρωθυπουργούς κι απάνω. Αλλά από τη στιγμή που δυντικά υπάρχει αυτή η εκδοχή....με γεμίζει φόβο ανάμεικτο με αηδία.

Φόβο για το που θα καταλήξουμε...Εχεις δίκιο φίλε εορτολόγιο καθε χτες και καλύτερα!
michail
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από michail »

Mού θυμήσαται τον Χατζή στό 'ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΑ......"ΚΤΛ.Οσο γία τόν έλενχο "ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ",μήν ξεχνάτε έξ άλλου,ότι έτσι καί αλλίως τά πάντα "καταγράφονται".Ακόμα καί οί πλέον κακόπιστοι θά τό διαπιστώσουν όταν τήν "Πύλη" θά διαβούν.Στήν Νομική θά έπρεπε να διδάσκοντε ακόμα καί γία τους σύνχρονους Γέροντες(πόσο μάλλον τίς Αγίες Γραφές),ξέφυγα....Νά είστε Καλά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”