Ο τίτλος του θέματος:
"Ο υποκριτικός μας εαυτός".
Προσοχή μην αντικαταστήσουμε μέσα στην σκέψη μας, το "μας" και το "μου", με το "σας" και το "τους".
Γιατί τότε θα υποκρινόμαστε εις διπλούν.....
Συντονιστής: Συντονιστές

Εγω δε το βαλα τυχαια το "μας"πρωτη και καλυτερη ειμαι εγω......panagiotisspy έγραψε:Υπάρχει και μία παγίδα όμως.
Ο τίτλος του θέματος:
"Ο υποκριτικός μας εαυτός".
Προσοχή μην αντικαταστήσουμε μέσα στην σκέψη μας, το "μας" και το "μου", με το "σας" και το "τους".
Γιατί τότε θα υποκρινόμαστε εις διπλούν.....

Ναι ισως να χεις χασει καποια επεισοδια ισως κι οχι ομως.....ψυχουλα έγραψε: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!!!
Υποκρισια ειναι να βλεπεις μια παρεα χριστιανων να μαλωνει και να διωχνει καποιον με πολλη....αγαπη και μετα να συνεχιζει την κουβεντουλα κανονικα με πλειστες αναφορες στο Χριστο και στην αγαπη, συμφιλιωση, αλληλοσυγχωρεση κτλ ξεχνωντας ομως να φωναξει πισω το φιλο που εβλεπαν καθε μερα και τους ελεγε μια καλημερα!
Υποκρισια ειναι να επιστρεφει ο φιλος και να σπευδουμε να τον καλωσορισουμε σα να τον περιμεναμε πως και πως ενω τον ειχαμε ηδη ξεχασει.

ψυχουλα έγραψε:ωραια ειναι τα ψυχολογικα και μεταφυσικα θριλερ και οι καλοστημενες περιπετειες αλλα οσο μενουν στο πανί!!!!
εγω παλι αδελφε μου για τη ζωη θα προτιμησω κατι σε κομεντί ή γιατί όχι και μια φαρσοκωμωδία οσο το επιτρεπουν οι συνθηκες βεβαια γιατι οπως πανε τα πραγματα με τα οικονομικα με βλεπω να πρωταγωνιστω σε κοινωνικού τύπου μελό σα νεος Ξανθοπουλος![]()
![]()
![]()
το προβλημα ειναι οταν αντι για μια παρασταση, η υποκρισια παιζει μονιμως σαν φωσκολικό ατελειωτο σιριαλ...
Στεφανε κοιμασαι;;;; ειμαι και λιγο αργοστροφη!!!