Δεν βρήκαν τίποτα στους λογαριασμούς για το Βατοπαίδι
Συντονιστής: Συντονιστές
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Δεν βρήκαν τίποτα στους λογαριασμούς για το Βατοπαίδι
επί τούτου , αν αντικρύσει κανείς από κοντά και μιλησει στο γέροντα Εφραίμ , θα καταλάβει τι Γολγοθά έχει ανέβει αυτός ο άνθρωπος τον τελευταίο καιρό ... το να πυροβολούμε εξ αποστάσεως είναι εύκολο ... αυτοί που πυροβολούν όμως θα πρέπει πρώτα να σκεφτούν ποιός έιναι ο στόχος και τι πραγματικά επιχειρούν να σκοτώσουν ή να τραυματίσουν... ας αναλογιστούν και την ψυχή αυτού του ανθρώπου.
ο Χριστός σώζει....
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εμένα μου συμβαίνει ΜΟΝΙΜΩΣ το δεύτερο!tkots έγραψε:Eμένα πάλι "όταν διαβάζω" τον Διονύση, μου 'ρχεται ΜΟΝΟ να τον φιλήσω. Το δεύτερο δεν μου έχει προκύψει ποτέ.eleimon έγραψε:Διονυση ωρες ωρες οπως γραφεις μου ρχεται να σε φιλησω κι αλλες να σε χαστουκισω![]()
![]()
![]()
τωρα ας πουμε ισχυει το πρωτο....
![]()
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Συμφωνώ απόλυτα με τον ΣΤΕΦΑΝΟ, τόσο για τον π. Εφραίμ , όσο κα για άλλους μοναχούς τη;ς Μονής. Αν συνέβη κάτι το επιλήψημο στην υπόθεση Βατοπεδίου, τότε να ψάξουν ΑΛΛΟΥ για τις Ευθύνες κ ότι άλλο παράνομο συνέβη με τις ανταλλαγές.....ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:επί τούτου , αν αντικρύσει κανείς από κοντά και μιλησει στο γέροντα Εφραίμ , θα καταλάβει τι Γολγοθά έχει ανέβει αυτός ο άνθρωπος τον τελευταίο καιρό ... το να πυροβολούμε εξ αποστάσεως είναι εύκολο ... αυτοί που πυροβολούν όμως θα πρέπει πρώτα να σκεφτούν ποιός έιναι ο στόχος και τι πραγματικά επιχειρούν να σκοτώσουν ή να τραυματίσουν... ας αναλογιστούν και την ψυχή αυτού του ανθρώπου.
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εχεις τη βια στο αιμα σου βρε Αποστολε.....aposal έγραψε:Εμένα μου συμβαίνει ΜΟΝΙΜΩΣ το δεύτερο!tkots έγραψε:Eμένα πάλι "όταν διαβάζω" τον Διονύση, μου 'ρχεται ΜΟΝΟ να τον φιλήσω. Το δεύτερο δεν μου έχει προκύψει ποτέ.eleimon έγραψε:Διονυση ωρες ωρες οπως γραφεις μου ρχεται να σε φιλησω κι αλλες να σε χαστουκισω![]()
![]()
![]()
τωρα ας πουμε ισχυει το πρωτο....
![]()
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Dimitris39 έγραψε:Εγω παντως οταν διαβαζω τον Διονυση μου ερχεται να ΔΕΙΡΩ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
γιατι δεν ξερω
Κατ αρχην το άτομο (Mitsos1453) δεν παίζεται με τίποτα!!!
Βρε αδέρφια δεν θέλω να σας ΄΄χαλάσω΄΄. Και εμένα μου αρέσει η σημερινή είδηση.
Όμως το ότι δεν υπάρχουν χρήματα σε προσωπικούς λογαριασμούς δεν είναι το κυρίαρχο.
Άλλωστε δεν κατηγορήθηκε ποτέ κανένας μοναχός για αυτό και προσωπικά δεν πίστευα ποτέ
πως θα βρεθούν κατατεθημένα λεφτά π.χ. στο Ρουσσόπουλο.
Όσον αφορά το κείμενο του Διονύση ΄΄μας΄΄, για να είμαι ελικρινής δεν τον πολυκατάλαβα.
Μου αρέσει η παράθεση με το πάπα που κάνει,
όμως δεν βρίσκω ομοιότητες π.χ. στην συνέντευξη του γ. Εφραίμ στον Παπαχελά.
Προσωπικά θα μου αρκούσε να ένιωθα την ΄΄αγιορείτικη΄΄ ταπείνωση για την πρόκληση και μόνο, όλης της ορθοδοξίας με τις οφσόρ κλπ.
Και τέλος πάντων επειδή δεν είναι και το καλύτερό μου να μιλάω για το Βατοπαίδι,
θεωρώ ότι πιο ουσιαστικό την τοποθέτηση του π. Νικόλαου Χατζηνικολάου (μητροπολίτη Μεσογαίας)
που είχαμε και στο πρωτοσέλιδο της ιστοσελίδας μας για καιρό.
Για να κλείσω, καλή η είδηση αλλά δεν νομίζω πως πρέπει να πανηγυρίζουμε κιόλας.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

...του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κυρίου Νικολάου.vasilisalt έγραψε:θεωρώ ότι πιο ουσιαστικό την τοποθέτηση του π. Νικόλαου Χατζηνικολάου
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Άλλη μια επιβεβαίωση για την υπόθεση του Βατοπαιδίου
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
Ακριβώς όπως σας τα λέγαμε έτσι και εξελίχθηκαν τα πράγματα με την ιστορία του Βατοπαιδίου.
Ο Πέτρος Δούκας άργησε να πει αυτό που γράφαμε από τότε που ήταν κυβέρνηση η Ν.Δ. Ο διευθυντής του πρώην πρωθυπουργού Γιάννης Αγγέλου έπαιρνε τηλέφωνο αλλά...
η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ πήρε ούτε ένα ευρώ και πήρε τηλέφωνο επειδή ο ίδιος θέλησε να το κάνει για λόγους που εξηγήσαμε. Είχε υποχρέωση στο μοναστήρι που βρήκε την ησυχία του μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας(καρκίνο) και για να το πούμε πιο απλά , τα είδε λίγο διαφορετικά τα πράγματα.
Αυτά είναι όλα. Όμως η ευθύνη του Πέτρου Δούκα που δεν έλεγε τίποτα όπως και του Αγγέλου και του Ρουσόπουλου είναι τεράστια γιατί επέτρεψαν να γίνει η τρίχα ....τριχιά και να πάρει απίστευτες διαστάσεις το θέμα.
Όσο για τους υπουργούς που υπέγραφαν χωρίς να ελέγχουν τι τους έδιναν οι υπάλληλοι απλά απέδειξαν γιατί έστειλαν την χώρα στα τάρταρα.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _8352.html
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
Ακριβώς όπως σας τα λέγαμε έτσι και εξελίχθηκαν τα πράγματα με την ιστορία του Βατοπαιδίου.
Ο Πέτρος Δούκας άργησε να πει αυτό που γράφαμε από τότε που ήταν κυβέρνηση η Ν.Δ. Ο διευθυντής του πρώην πρωθυπουργού Γιάννης Αγγέλου έπαιρνε τηλέφωνο αλλά...
η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ πήρε ούτε ένα ευρώ και πήρε τηλέφωνο επειδή ο ίδιος θέλησε να το κάνει για λόγους που εξηγήσαμε. Είχε υποχρέωση στο μοναστήρι που βρήκε την ησυχία του μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας(καρκίνο) και για να το πούμε πιο απλά , τα είδε λίγο διαφορετικά τα πράγματα.
Αυτά είναι όλα. Όμως η ευθύνη του Πέτρου Δούκα που δεν έλεγε τίποτα όπως και του Αγγέλου και του Ρουσόπουλου είναι τεράστια γιατί επέτρεψαν να γίνει η τρίχα ....τριχιά και να πάρει απίστευτες διαστάσεις το θέμα.
Όσο για τους υπουργούς που υπέγραφαν χωρίς να ελέγχουν τι τους έδιναν οι υπάλληλοι απλά απέδειξαν γιατί έστειλαν την χώρα στα τάρταρα.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _8352.html
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ