helen έγραψε:Αγαπητέ Umarth θέλω να πιστεύω ότι κάνεις πλάκα, δεν μιλάς σοβαρά!.....
Αν μιλάς σοβαρά συγνώμη αλλά έχεις ξεφύγει έχουμε χρέος να σου το πούμε, έχεις παρερμηνεύσει τα πάντα, σου το λέω χωρίς εγωισμό ειλικρινά. Δεν είναι κακό όταν έχουμε κάποιο πάθος και σιγά νομίζεις ότι εμείς δεν έχουμε? να το παράδεχόμαστε και ας το συνεχίζουμε εντάξει, τα σαρκικά πάθη αναπληρώνουν βασικές μας ανάγκες νομίζω... είναι γι αυτό δύσκολο να τα αποχωρισθείς.Πρέπει να κάνεις πάλι στροφή 180 μοίρες κατά την γνώμη μου.
Λες: Δεν λέει εγρατεύεστε και μην αυνανίζεστε
Η εγκράτεια δεν είναι και το να μην αυνανίζεσαι? Γιατί δεν παντρεύεσαι? Επίσης αναφέρεις για την νηστεία: ότι δεν επιτρέπεται μέσα στην νηστεία δεν είναι υποκρισία αυτό? δηλ. να κρατάμε την νηστεία και μετά να οργιάζουμε? η νηστεία γίνεται για να μπορέσουμε όλο τον χρόνο να είμαστε εγκρατείς δεν κρατάει ημερολόγιο ο Θεός. Να ρωτήσω και κάτι αλλό θα κάνεις προσευχή για την ονείρωξη αλλά θα αυνανίζεσαι με τον τρόπο που λές? και η προσευχή θα σε βοηθήσει αφού θα έχεις εξάψει τον οργανισμό σου σε αυτό ξύπνιος?.............Επίσης δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το σώμα από το πνεύμα θα μολύνεις το σώμα χωρίς να μολύνεται το πνέυμα? τι θεωρία είναι αυτή για το έσω τέλειο? Υπάρχει και στην Αγία γράφή αυτό σχετικά με την πορνεία σώματος και πνεύματος. Το κορυφαίο που ανέφερες είναι το: τα αδύνατα παρά τοις ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ, ο Θεός σε βοηθάει να το κάνεις χωρίς να σκέφτεσαι γυναίκα? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? Επιτέλους νομίζω ότι μπροστά σε αυτά που αναφέρεις το να το κάνεις με μια γυναίκα δεν είναι καθόλου κακό...
Δεν μου αρέσει που η συζήτηση εδώ κατέληξε έτσι
Φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε πιο πολύ για τις αδυναμίες μας παρά για τις ελπίδες μας
Χαλάμε τόσο μελάνι ( μελάνι ?????? ) για να καταλήξουμε που ? και να μιλήσουμε για ποιό πράγμα ? για τον αυνανισμό ? κάτι που είναι φυσιολογική λειτουργία και εξελιχτική κατάσταση της γενετήσιας ορμής όπως αυτή υπάρχει στη φύση μας και ζητάει να εκφραστεί γιατί αλλιώς βγαίνει σε χίλια δυό ψυχοσωματικά αν δεν έχουμε την ανάλογη πνευματική ωριμότητα να ανταπεξέλθουμε ?
Πιάνουμε το ένα σημείο και αφήνουμε το άλλο
Μιλάμε μιλάμε μιλάμε γράφουμε γράφουμε γράφουμε και δεν ξεκινάμε από τα απλά
Ποιά είναι τα απλά ?
Οσο μπορεί και ότι μπορεί ο καθένας
Δεν βγήκαμε από κάποιο εργοστάσιο που κάνει μηχανές ώστε αν η μία βγει λιγότερο "ικανή" να την πετάξουμε στην αποθήκη
Είμαστε άνθρωποι και ο καθένας έχει
ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΣ
Θέματα όπως "αυνανισμός , σεξ πριν το γάμο , ομοφυλοφιλία , " είναι θέματα που πρέπει να συζητιώνται αποκλειστικά με τον πνευματικό του καθενός που γνωρίζει την προσωπική πορεία και αγώνα του καθενός
Δημόσια για τον αυνανισμό δεν μιλάω ούτε καν με τους κολλητούς μου
Θα το κάνουμε εδώ ?