Βουλευτή ή Πρωθυπουργό ;Dimitris39 έγραψε: Εγω ξερω εναν που δεν παη το μυαλο κανενος εκει, και τον εχω δει σε μια αγρυπνια 150 χλμ μακρια απο εκει που μενει μονο και μονο για προσκυνημα πηγε και περιμενε και ωρες μεχρι να ερθει η σειρα του να προσκυνηση
Ώρες Ευθύνης
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Ώρες Ευθύνης
Καλή Σαρακοστή
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βουλευτης εδω και παρα παρα πολλα χρονια αλλα μιλαμε για μεγαλο ονομα τωρα το πως λεγεται θα το κρατισω μυστικο, και με συγκηνησε η αληθεια να λεγεται και τωρα τη κανεις τον ψηφιζεις η οχι?lovethink έγραψε:Βουλευτή ή Πρωθυπουργό ;Dimitris39 έγραψε: Εγω ξερω εναν που δεν παη το μυαλο κανενος εκει, και τον εχω δει σε μια αγρυπνια 150 χλμ μακρια απο εκει που μενει μονο και μονο για προσκυνημα πηγε και περιμενε και ωρες μεχρι να ερθει η σειρα του να προσκυνηση
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Ε οκ υποψιάζομαι ποιόν λες , αλλά και αυτό όμως τι σημαίνει ; θα ψηφίσουμε ένα ολόκληρο κόμμα επειδή έχει έναν βουλευτή ;Dimitris39 έγραψε:Βουλευτης εδω και παρα παρα πολλα χρονια αλλα μιλαμε για μεγαλο ονομα τωρα το πως λεγεται θα το κρατισω μυστικο, και με συγκηνησε η αληθεια να λεγεται και τωρα τη κανεις τον ψηφιζεις η οχι?lovethink έγραψε:Βουλευτή ή Πρωθυπουργό ;Dimitris39 έγραψε: Εγω ξερω εναν που δεν παη το μυαλο κανενος εκει, και τον εχω δει σε μια αγρυπνια 150 χλμ μακρια απο εκει που μενει μονο και μονο για προσκυνημα πηγε και περιμενε και ωρες μεχρι να ερθει η σειρα του να προσκυνηση
Εγώ θεωρώ καλούς βουλευτές κι από τα 3 μεγάλα κόμματα
Αλλά ;;;;;;;;;;;;;;
Καλή Σαρακοστή
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ (ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ, ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ) Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ? ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝlovethink έγραψε:Λυπάμαι δεν διαβάζω zougla.grvasilisalt έγραψε: ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Προτιμώ να τα μαθαίνω όλα πιο γρήγορα στο troktiko ;)
Οσο για την παραπάνω σου φράση διαφωνώ
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Να ψάξουμε να βρούμε ψύλλους στα άχυρα βρε Νίκο; Για να ανακυκλώσουμε το ...έγκλημα; Για να μας πουλήσουνε για κρέας; Για να μην έχουν τα παιδιά μας αύριο; Για να μην έχουμε εμείς σήμερα;filotas έγραψε:Προκηρύχτηκαν βουλευτικές εκλογές για τις 4 Οκτωβρίου. Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι Έλληνες, ακόμη κι εκείνη που δε συμφωνούσαν με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, είναι ανακουφισμένοι, επειδή επιτέλους θα πάψουμε να συζητάμε για εκλογές και θα συζητήσουμε και την ουσία της πολιτικής. Για μας τους ψηφοφόρους είναι ώρα ευθύνης, να επιλέξουμε εκείνους τους εκπροσώπους μας, που θα εργαστούν για το καλό της πατρίδας.
Ειδικά εμείς οι Χριστιανοί δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη φορά, να ζητήσουμε από τους πολιτικούς να μας δηλώσουν, αν πιστεύουν στο Χριστό, και να μας ξεκαθαρίσουν τη θέση τους απέναντι στα θέματα γύρω από την Εκκλησία.
Αφού μπορούμε να επιλέξουμε, όποιον θέλουμε, καλά θα κάνουμε να ψηφίσουμε ανθρώπους, που πιστεύουν έμπρακτα στο Χριστό και είναι πρόθυμοι να υπερασπίσουν την Εκκλησία, απέναντι στις επιθέσεις των κάθε λογής αυτόκλητων επικριτών και διωκτών της.
Επίσης καλά θα κάνουμε να ψηφίσουμε ανθρώπους:
- οικογενειάρχες,
- που βγάζουν το ψωμί τους με τη δουλειά τους
- που έχουν αποδείξει από τη μέχρι σήμερα πορεία τους την τιμιότητά τους
- γενικά ανθρώπους που ξέρουν να νοιάζονται και ν' αγαπούν το συνάνθρωπό τους.
Πιθανόν να με ρωτήσετε, που θα βρούμε τέτοιους; Η γνώμη μου είναι ψάξτε προσεκτικά κι αν δε βρείτε κανένα, που να πληροί όλα τα κριτήρια, ας εκπληρώνει τουλάχιστον το πρώτο και το τελευταίο.
Τι θα πει "έχουν οικογένειες" κ.λπ. Για μένα τα πράγματα είναι απλά :
Είτε κλέβουν είτε σιωπούν και καθίστανται συνένοχοι!
Προσωπικά, δεν θα συμμετάσχω στο έγκλημα και περιμένω την στιγμή που θα τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες! Έτσι κι αλλιώς με αυτούς χαμένοι είμαστε. Ίσως αν τους διώξουμε κάτι να αλλάξει...
Πάντως, με τα ίδια (διε)φθαρμένα υλικά Ελλάδα δεν ξαναχτίζεται!
Μα μέσα στα κόμματα ναι , υπάρχουν ένας δύο τρεις βουλευτέςvasilisalt έγραψε:ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Αλλά δεν κυβερνούν αυτοί , και πλέον οι πολιτικοί μας εκτελούν απλά εντολές (αφού πρώτα φτάνουν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού)
Καλή Σαρακοστή
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

prosexte tha ginoume rompes........
para poli prosoxi.

para poli prosoxi.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

san xristianos merimno ta tou theou
gia mena proexi o theos tou kesaros
opios ke an eklegi i thermi prosefxi
filasi ton topon mou
kalo ine na skeftomaste ligotero to ti tha psifisoume
ala na prosefxomaste perisotero
den ine kalo na exoume 2 kirious....
sevomeste ta panta-kathe anthropos ine elefteros....
gia mena proexi o theos tou kesaros
opios ke an eklegi i thermi prosefxi
filasi ton topon mou
kalo ine na skeftomaste ligotero to ti tha psifisoume
ala na prosefxomaste perisotero
den ine kalo na exoume 2 kirious....
sevomeste ta panta-kathe anthropos ine elefteros....
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

legane oi palioi stratitiotiki ego den ipereto komata ala tin patrida
nomizo ke an thelete sxoliaste to
o xristianos prepi na leei
den ipereto komata ala xriston....
pros theou den perifronoume kanena koma...

nomizo ke an thelete sxoliaste to
o xristianos prepi na leei
den ipereto komata ala xriston....
pros theou den perifronoume kanena koma...
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

i eleftheris tou xristianou ke i iditerotita tou vriskete sto oti
agapa ke tous exthrous tou
akoma ke ton exthro tis dimokratias...
ke tous exthrous tis politikis mas koltouras.......
akoma ke se kerous aftokatastrofis dini elpida.
kamia fora......ime ston xristianiko kosmo mou
antonis eks athinon

agapa ke tous exthrous tou
akoma ke ton exthro tis dimokratias...
ke tous exthrous tis politikis mas koltouras.......
akoma ke se kerous aftokatastrofis dini elpida.
kamia fora......ime ston xristianiko kosmo mou
antonis eks athinon