Ας γνωριστούμε καλύτερα...

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ας γνωριστουμε καλυτερα,,

Δημοσίευση από aposal »

Ελένη (bruna) και Ανδρέα (AndreasGewrgios) καλώς ήρθατε στην παρέα μας!
Εύχομαι ο Θεός να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και να σας χαρίζει πάντοτε υπομονή, δύναμη, πίστη και ταπείνωση.
Ανδρέα η ιστορία σου είναι συγκλονιστική! Πολύ χαίρομαι! Τον συγκεκριμένο Άγιο (εξ Ιωαννίνων) τον προσκυνάω συχνά, γιατί η εικόνα του υπάρχει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται κοντά στη δουλειά μου.
Ελπίζω η διαμονή σας εδώ να είναι ωφέλιμη πρωτίστως για εσάς, αλλά και για μας.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ας γνωριστούμε καλύτερα,,

Δημοσίευση από xenia »

Λοιπόν δεν θυμάμαι να αυτοπαρουσιάστηκα, θα τα πω εδώ μαζεμένα. :P
Με λένε Ξένια, (σαν τη γιαγιά μου την Πολυξένη) :wink:
είμαι από τη Λιβαδειά, γνωστή για τα 40 της παλληκάρια και το σουβλάκι της! (Πως τα ισωπεδώνω όλα βρε παιδάκι μου!)
Είμαι 23 χρονών εξού και η πηγαία ανωριμότητά που εισπράττετε όσοι διαβάζετε αυτά που γράφω τώρα! (Αστειάκι!)
Σπούδασα Νηπιαγωγός στα Ιωάννινα, τέλειωσα πέρισυ τις σπουδές μου και τώρα ετοιμάζομαι
(ψυχολογικά κυρίως γιατί πρακτικά τζίφος!) για τον ΑΣΕΠ.
Εντάξει τώρα κάνουμε και έναν άλφα αγώνα να ξυπνάμε τις Κυριακές να πηγαίνουμε εκκλησία, να κοινωνούμε,
να εξομολογούμαστε.. να μη γινόμαστε έξω φρενών με το παραμικρό (αυτό το τελευταίο στην προσπάθεια έχει μείνει!)
Χάρηκα πολύ που μπήκα στην παρέα σας και εύχομαι να ωφεληθούμε όλοι από τις μεταξύ μας συζητήσεις!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν, με πολλή αγάπη!
Ξένια!
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Καλώς τα παιδιά του Πατέρα μας.
Καλώς ήρθατε , καλή φώτηση Αδέλφια.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθες Πολυξένη στην παρέα μας (για μία ακόμη φορά)! Και να μην σιωπάς, σε παρακαλώ, παρόλες τις αντίθετες παραινέσεις!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

aposal έγραψε:Καλώς ήρθες Πολυξένη στην παρέα μας (για μία ακόμη φορά)! Και να μην σιωπάς, σε παρακαλώ, παρόλες τις αντίθετες παραινέσεις!
Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα (για μία ακόμη φορά :P )!!!
Α έτσι λες εσύ να μην σιωπώ... και γιατί παρακαλώ?? :)
Efstathios 2
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από Efstathios 2 »

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Είμαι ο Στάθης από Θεσσαλονίκη, νέο μέλος στο forum, 29 ετών, νεοδιόριστος εκπαιδευτικός, ενώ κάνω μεταπτυχιακό στην ειδικότητα της Αγιολογίας με θέμα τον πολυαγαπημένο όλων, τον Γέροντα Παΐσιο(θα τον αδικήσω, δεν υπάρχει περίπτωση, αν και η Γερόντισσα της Σουρωτής μου είπε να κάνω αυτό που μπορώ και ο Παππούλης θα βοηθήσει). Πραγματικά το forum είναι πολύ καλό και οργανωμένο και επιτέλους δίνεται η δυνατότητα μιας συνάντησης -έστω και ηλεκτρονικής- για όλους που αγάπαμε ή τουλάχιστον προσπαθούμε να αγαπάμε τον Χριστό και την Εκκλησία Του!Χαίρομαι που ήρθα κι εγώ στην ευλογημένη παρέα σας!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθες Στάθη στην παρέα μας!
Όπως είπα και στην Πολυξένη, θεωρώ ότι πρέπει ο καθένας μας να εκφράζει την άποψή του και να μην διστάζει, γιατί έτσι μπορεί να συνεισφέρει στη συζήτηση, αλλά και να συνειδητοποιήσει τυχόν λάθη του. Αρκεί να μην έχει ο καθένας μας την άποψη ότι είναι ο μόνος κομιστής της αλήθειας.
Efstathios 2
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από Efstathios 2 »

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Με μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε μια συζήτηση, απλά είμαι ακόμη σε φάση εξερεύνησης, ως νέο μέλος. Τα θέματα είναι ποικίλα και ενδιαφέροντα και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν πρόκειται έχω αξιώσεις αλάθητου στην διατύπωση των απόψεών μου.
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vasilikirimp »

Απο πλευράς μου σας καλωσορίζω θερμά σε μια πραγματικά μεγάλη και χριστιανική αγκαλιά.

από πείρας μπορώ να πω ότι μπήκα σε μια φάση της ζωής μου που ήθελα και πάλι να προσεγγίσω την εκκλησία μας και βρήκα γνώση , αγάπη , πίστη και ευλάβεια απο όλους τους συμμετέχοντες του φόρουμ.
Με βοήθησαν πραγματικά να δω πολλά με μάτια που ώς τώρα τα είχα κλειστά.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Καλως ορισατε κι απο μενα παιδια,καλη και ωφελιμη διαμονη!!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”