Έχουμε ελευθερία λόγου εδώ στο σάιτ?
Συντονιστής: Συντονιστές
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Εχουμε ελευθερία λόγου εδώ στο σαιτ?
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΝΤ ΕΧΟΥΜΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ??????????????????????????????
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ??????????????????????????????
ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
Καλός είναι και λίγος αυτοπεριορισμός ώστε να μην σκανδαλίζουμε τους αφελφούς.
Καλός είναι και λίγος αυτοπεριορισμός ώστε να μην σκανδαλίζουμε τους αφελφούς.
- Harrys1934
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Είναι η πρωτη φορα που σε παραδεχουμε στην σκεψη σουeleimon έγραψε:Ελευθερια λογου???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω γιατι εχω αντιθετη αποψη?οτι πρεπει να προσεχουμε τι λεμε,πως τα λεμε κι οταν δε συμφωνουν οι αποψεις,υπαρχουν απειλες για ban???????κατ αρχας δεν εχω καταλαβει γιατι υπαρχει το ban,δε λεω πρεπει να υπαρχουν καποιοι περιορισμοι,και πρεπει να προσεχουμε ολοι πως γραφουμε και τι γραφουμε...αλλα πιστευω ειμαστε ενηλικοι ολοι μας κι εχουμε το γνωθεις αυτον.Εξαλλου ειμαστε σ ενα απ τα καλυτερα ορθοδοξα χριστιανικα φορουμ κι ολοι προσπαθουμε να βοηθηθουμε απο καποιους που εχουν γνωσεις περισσοτερες πανω σε πνευματικα θεματα,αγωνιζομενος ο καθενας χωριστα.
Εχω δει ομως εριδες και καυγαδες και απειλες εδω μεσα που με λυπουν αφανταστα,ενω ειναι τοσο ευκολο να εκφρασεις τις αντιρησεις σου με ευγενικο τροπο,οπως μας εχει διδαξει ο Χριστος,να δωσεις στον αλλον να καταλαβει που ειναι λαθος,αν ειναι,τι ειναι σωστο,με λιγα λογια μπορουμε να δουμε καποια πραγματα καλοπροαιρετα,κι οχι να ειμαστε ετοιμοι για πολεμο μολις δουμε κατι που ειναι αντιθετο με τη γνωμη μας.
Αποστολη και εαν καποιοι δεν βριζουν απλως εχουν μια αποψη πως φοβεριζονται για μπαν;;;; περιπτωση Βασιλικης απο εσενα Γιαυτο θα κοιταξω να κρατισω τον ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ εκει πανω για όσους ξεχνουν
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ειμαι στο ΝΕΤ απο το 1999 σε πολλά forums έβλεπα μια απιστευτη κατάκριση μάχες με πολλά ποστ κλπ. Εδω ειναι η πρώτη φορά που μιλάει κάποιος απο καρδιάς και οι υπόλοιποι τον αγκαλιάζουν και του λένε σεμνά ταπεινά και βαση γραφων και προσωπικών εμπιρειών τι να κάνει.
Θεωρώ οτι Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ-ΕΚΦΡΑΣΗΣ ειναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να το πράττει αλλά και να το δέχεται στα πλαίσια της ηθικής και φυσικά των κανόνων που καθορίζουν την κάθε κοινότητα. Όλα τα forums δεν ειναι φασιστικά πριν μπείς έχει κανόνες που αποδέχεσαι απο την στιγμή που το κάνεις οφείλεις να τους σεβαστείς αλλιως θα έχεις κάποιες συνέπειες βλεπε ban.
Bασικά δεν μου αρέσει το ξεκατίνιασμα αν κάποιος έχει κάτι καλό ειναι να το λύσουμε prive η και τηλεφωνικά ακόμα παρα να ξεφτιλίζεται η κάθε προσωπικότητα μέσα σε κάποιες γραμμές.
Καλό απο την άλλη ειναι να εκφραζόμαστε αληθινά μέσα απο καρδιά και ψυχή διότι μόνο όταν πουμε την πραγματική αλήθεια θα μπορέσουμε να δώσουμε στον αλλον να μας καταλάβει ώστε να πάρουμε την ανάλογη βοήθεια.
Αλλο άσχημο ειναι τα κολλήματα ! Είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και αυτο ειναι κοινό αποδεχτό ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ! απο κει και περα ολα θα γινουν με την βοηθεια του ΘΕΟΥ. Χαίρομαι που σας γνωρίζω...
ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ !! εχω φαει κολλημα με το site !!! xe xe xe xe!!!
τα σεβη μου
Θεωρώ οτι Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ-ΕΚΦΡΑΣΗΣ ειναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να το πράττει αλλά και να το δέχεται στα πλαίσια της ηθικής και φυσικά των κανόνων που καθορίζουν την κάθε κοινότητα. Όλα τα forums δεν ειναι φασιστικά πριν μπείς έχει κανόνες που αποδέχεσαι απο την στιγμή που το κάνεις οφείλεις να τους σεβαστείς αλλιως θα έχεις κάποιες συνέπειες βλεπε ban.
Bασικά δεν μου αρέσει το ξεκατίνιασμα αν κάποιος έχει κάτι καλό ειναι να το λύσουμε prive η και τηλεφωνικά ακόμα παρα να ξεφτιλίζεται η κάθε προσωπικότητα μέσα σε κάποιες γραμμές.
Καλό απο την άλλη ειναι να εκφραζόμαστε αληθινά μέσα απο καρδιά και ψυχή διότι μόνο όταν πουμε την πραγματική αλήθεια θα μπορέσουμε να δώσουμε στον αλλον να μας καταλάβει ώστε να πάρουμε την ανάλογη βοήθεια.
Αλλο άσχημο ειναι τα κολλήματα ! Είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και αυτο ειναι κοινό αποδεχτό ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ! απο κει και περα ολα θα γινουν με την βοηθεια του ΘΕΟΥ. Χαίρομαι που σας γνωρίζω...
ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ !! εχω φαει κολλημα με το site !!! xe xe xe xe!!!
τα σεβη μου
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σαφώς και πρέπει να τηρούνται ορισμένοι κανόνες ειδικά σε ένα χριστιανικό forum . Όποιος μιλά για το ΘΕΟ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.Είμαι λίγο καιρό στη συζήτηση και δεν έχω διαπιστώσει προβλήματα αποκλεισμού απόψεων και θέσεων...
ο Χριστός σώζει....
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ξεκάθαρα ΟΧΙ : δεν έχουμε ελευθερία λόγου στο παρόν σαιτ.
Εχουμε ελευθερία σκέψης ΚΑΙ λόγου...
Χρ.
Εχουμε ελευθερία σκέψης ΚΑΙ λόγου...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χάρη μου, έλεος!Harrys1934 έγραψε:Αποστολη και εαν καποιοι δεν βριζουν απλως εχουν μια αποψη πως φοβεριζονται για μπαν;;;; περιπτωση Βασιλικης απο εσενα Γιαυτο θα κοιταξω να κρατισω τον ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ εκει πανω για όσους ξεχνουν
Mercy my Harry (δεν το έγραψα καλά, αλλά δεν πειράζει)!
Μήπως μ' έχεις δει κάπως άγριο; Σε διαβεβαιώ ότι, παρ' όλο που η αγριότητα λένε ότι είναι αρρενωπή, δεν διαθέτω καθόλου! Μάλλον το αντίθετο!
Στη Βασιλική έκανα χιούμορ, δεν την φοβέρισα! Για όνομα του Θεού! Το έγραψα και στην σχετική ενότητα που άνοιξε η ίδια!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- Harrys1934
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
[/bΕυχαριστω Επειδη τελευταια πολοι τς εχουν φερθει ασχημα ελεγα μην ειναι η ιδια περιπτωση μια και εχουμε αυτο το θεμα..
Ευχαριστω και παλι
Ευχαριστω και παλι
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλέ μου Χάρη, μην τον πιστεύεις τον aposal !!
Εγώ που τον γνώρισα και τον είδα από κοντά, τρόμαξα!
Φοβήθηκα μέχρι και το χέρι μου να του δώσω για να χαιρετηθούμε, μπας και μου το δαγκώσει!!!
Αφού να φανταστείς από τότε του μιλάω μόνο στον πληθυντικό (και μόνο εάν παραστεί μεγάλη ανάγκη)
Αχ κάποιοι άνθρωποι! Απλησίαστοι !!!

Εγώ που τον γνώρισα και τον είδα από κοντά, τρόμαξα!
Φοβήθηκα μέχρι και το χέρι μου να του δώσω για να χαιρετηθούμε, μπας και μου το δαγκώσει!!!
Αφού να φανταστείς από τότε του μιλάω μόνο στον πληθυντικό (και μόνο εάν παραστεί μεγάλη ανάγκη)
Αχ κάποιοι άνθρωποι! Απλησίαστοι !!!
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και που να δεις πως γινεται ο aposal, οταν εχει.. πανσεληνο!! 
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."