Συνάντηση στον τάφο του γέροντα Παϊσίου στις 18.10.2008

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

smarti έγραψε:Πρώτα ο θεός!!

Συναντηση : 18.10.2008 στο τάφο του Πατερα Πα'ι'σιου ,στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που βρίσκεται στην Σουρωτή.
ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 4 μ.μ

Ο Διονύσης δεν νομίζω ότι θα έρθει.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

aposal έγραψε:Η απάντηση από το καρντάς :

Για κάποιον που έρχεται από Κατερίνη συμφέρει πριν την Λαχαναγορά νά στρίψει δεξιά σε έξοδο που γράφει προς Χαλκιδική και πιθανόν και προς Καβάλα / Σέρρες.
Μπαίνεις σε κομμάτι της Εγνατίας και το ακολουθείς μέχρι που φτάνεις σε διασταύρωση (ανοικτές στροφές με πολλά χιλιόμετρα) δεξιά για Σέρρες / Καβάλα ή κέντρο Θεσ/κης και αριστερά προς Χαλκιδική. Εννοείται ότι ακολουθείς τον δρόμο πάντα για Χαλκιδική.
Στη συνέχεια μπαίνεις στην περιφερειακή στο τέλος της οποίας ακολουθείς πινακίδες για Χαλκιδική και βγαίνεις στον δρόμο Θεσ/κης - Μουδανιών.
Πριν την αερογέφυρα της Καρδίας υπάρχει πινακίδα για στροφή δεξιά προς Ταγαράδες / Ρύσιο περίπου 500 μέτρα πριν την στροφή και ακριβώς πάνω στην στροφή υπάρχει και πινακίδα για Σουρωτή. Στρίβεις δεξιά και ξανά δεξιά περνάς πάνω από την αερογέφυρα και προχωράς προς Ταγαράδες, συνεχίζεις για Αγιά Παρασκευή και μετά και πριν την Σουρωτή υπάρχει πινακίδα δεξιά για το μοναστήρι.
Μαλλον με τη Βασιλικη αυτο το δρομο θα ακολουθησουμε...Να ειναι καλα!! :) Αν χαθουμε η Βασιλικη θα φταιει :D
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

aposal έγραψε:
smarti έγραψε:Πρώτα ο θεός!!

Συναντηση : 18.10.2008 στο τάφο του Πατερα Πα'ι'σιου ,στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που βρίσκεται στην Σουρωτή.
ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 4 μ.μ

Ο Διονύσης δεν νομίζω ότι θα έρθει.

Τον φόβισες τον άνθρωπο...Που να τολμήσει!!! :D :D
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

aposal έγραψε:Εγώ έθεσα προϋπόθεση να μην έρθει ο Διονύσης!!!
Η αυτός ή εγώ : Διαλέξτε!!
:-k Χμμμμ
smarti έγραψε:Μαλλον με τη Βασιλικη αυτο το δρομο θα ακολουθησουμε...Να ειναι καλα!! Smile Αν χαθουμε η Βασιλικη θα φταιει Very Happy
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Teri έγραψε:
Ο εστί μεθερμηνευόμενον;...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

aposal έγραψε:
Teri έγραψε:
Ο εστί μεθερμηνευόμενον;...
Μ' όποιο δάσκαλο καθίσεις..... :wink:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Α, ώστε μας καταλάβατε!
Κι εγώ που νόμιζα πως θα σας παραπλανούσαμε ακόμη!
(για να πω την αλήθεια ο εξαίρετος Διονύσης έχει πιο μεστό γραπτό λόγο, άρα αποκαλύπτεται δυσκολότερα).
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Ουουουφ!! Μεσα στην σκονη ειμαι, και δεν βλεπω και καλα!!

Μολις καταφερα και δραπετευσα απο το υπογειο μπουντρουμι που με ειχε κλεισει ο δολιος o Αποστολος!

Δυστυχως ομως παρα την διαφυγη μου, απο την παγιδα του Αποστολου, δεν θα μπορεσω να ερθω, για λογους ανωτερας βιας, κατι που με στεναχωρει ιδιαιτερα, οταν ξερω ποιοι εκλεκτοι και αγαπητοι αδελφοι θα ειναι παροντες.

Θα ειμαι νοερως μαζι σας, ομως και θα ευχομαι για ενα αξεχαστο και ωφελιμο προσκυνημα στον αειζωο ταφο του κοσμαγαπητου και οσιοτατου Γεροντος.

Την αγαπη μου σε ολους, εκτος απο τον βασανιστη μου.. :mad:
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

dionysisgr έγραψε:Ουουουφ!! Μεσα στην σκονη ειμαι, και δεν βλεπω και καλα!!

Μολις καταφερα και δραπετευσα απο το υπογειο μπουντρουμι που με ειχε κλεισει ο δολιος o Αποστολος!

Δυστυχως ομως παρα την διαφυγη μου, απο την παγιδα του Αποστολου, δεν θα μπορεσω να ερθω, για λογους ανωτερας βιας, κατι που με στεναχωρει ιδιαιτερα, οταν ξερω ποιοι εκλεκτοι και αγαπητοι αδελφοι θα ειναι παροντες.

Θα ειμαι νοερως μαζι σας, ομως και θα ευχομαι για ενα αξεχαστο και ωφελιμο προσκυνημα στον αειζωο ταφο του κοσμαγαπητου και οσιοτατου Γεροντος.

Την αγαπη μου σε ολους, εκτος απο τον βασανιστη μου.. :mad:
Θα δώσω εγώ προσωπικά χαιρετίσματα στον βασανιστή σου!
Να θυμάσαι όμως ότι οι βασανιστές κατ' ουσίαν είναι οι μεγάλοι ευεργέτες μας!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Πρώτα ο θεός!!

ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 4 μ.μ

nektarios

smarti με 2 παιδιά και 2 φίλες, πρώτα ο Θεός!

nikolaos-9 με τη σύζυγο,παιδί , μητέρα και πεθερά!

Ο μισός Filotas

vasiliki με παιδί

Teri κι ό,τι άλλο βρει (πρώτα ο Θεός!)

konstantinoupolitis

Ktistos με συζυγο και 3 παιδια!!

perivleptos με τη σύζυγο

costisk

Kostantinosve

Aposal με τη σύζυγo

Μax 1

eortologio

July