Teri έγραψε: Θέλετε να κάνουμε κάτι που το έκαναν παλιότερα edo ?
Όποιος δεν μπορέσει να έρθει και θέλει, ας γράψει τα ονόματα (βαπτιστικά) που θέλει και θα μεριμνήσουμε οι συμμετέχοντες να δοθούν για παράκληση Υπέρ Υγείας! Αν θέλετε σημειώστε τα edo, ή στείλτε μου pm.
Συνάντηση στον τάφο του γέροντα Παϊσίου στις 18.10.2008
Συντονιστής: Συντονιστές
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Teri έγραψε:Στην Τούμπα δεν έχει ένα ναό! Και Αγία Βαρβάρα έχει, και Αγία Μαρίνα, και Αγία Ευφροσύνη, και Αγία Γλυκερία, και Αγία Αικατερίνη, και Άγιο Χριστόφορο, και Άγιο Φανούριο, και Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο, και Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο(Παπάφειο), και Άγιο Θεράποντα, και Άγιο Νεκτάριο, κι αν ξεχνάω κανέναν να με συγχωρεί!aposal έγραψε:Υποχρεωτικά πρέπει να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ οι Θεσσαλονικείς και οι κοντινοί νομοί (Θεοδόσης πχ).
Να πηγαίνουμε και σε κανένα Μοναστήρι όχι μόνο στον ναό της Τούμπας!
Α, ρε ΠΑΟΚΑΡΑ φετος θα τα σαρώσουμε ΟΛΑ!
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Προτιμούμε να ρθείτε να το ανάψατε εσείς!!!! :D :Dagiooros έγραψε:Anapste ena keraki kai gia mena.
Δεν θα σε γνωρίσουμε ποτέ?
Άντε καλά, αν δεν μπορέσεις να έρθεις θα το ανάψουμε εμείς!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χα! Χα!smarti έγραψε:Δεν θα σε γνωρίσουμε ποτέ?agiooros έγραψε:Anapste ena keraki kai gia mena.
Όλοι οι μεγάλοι άνδρες είναι δυσπρόσιτοι. Ειδικά από τον απλό λαό!
ΥΓ : Το "μεγάλοι" ΔΕΝ αφορά στην ηλικία!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
sokratism
- Τακτικό Μέλος

Μόνο ένα κεράκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;agiooros έγραψε:Anapste ena keraki kai gia mena.
Οοοοοοοοοοοοχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μία λαμπάδα θα σου ανάψω εδώ στο τόπο που είμαι. Στον Άγιο Βασίλειο Βόλου. Εκεί θα στην ανάψω. Για να μη νομίζεις ότι λέω ψέματα.
smarti κάτι ξέρεις μου φαίνεται και δε μας το λες.smarti έγραψε:ΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!sokratism έγραψε:
Σωκράτης+δύο παιδιά+Σύζυγος+Δύο παιδιά στην κοιλιά ακόμα.
Τι σε περιμένει να ήξερες.........................!!Πλάκα κάνω!!!!!
Για λέγε λοιπόν ....... πίκρα η υπόθεση;
αδερφέ μου συγχώρα με γιατί στις συμβουλές είμαι πρώτος αλλά στην εφαρμογή τελευταίος