Φίλτατοι,
Επανέρχομαι για το προσκύνημα στο Αγιο Ορος Παρ.Σαβ.Κυρ 3,4,5 Οκτωβρίου.
Πείτε ποιοί θα έρθουν ώστε να προχωρήσω στις διαδικασίες έκδοσης διαμονητηρίων.
Εάν μέχρι και αύριο Πέμπτη 25 Σεπ και μέχρι ώρα 20.00 μμ δεν υπάρξει ενδιαφέρον τότε το προσκύνημα 3,4,5 Οκτωβρίου ακυρώνεται.
Χρ.
Συνάντηση μελών στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
Συντονιστής: Συντονιστές
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Οι εκδηλώσαντες ενδιαφέρον για το προσκύνημα είναι 2 άτομα (εμού συμπεριλαμβανομένου).
Το πρόγραμμα αφορά προσκύνημα στην Μονη Βατοπεδίου, Παντοκράτορος και Εσφιγμένου καθώς και Καρυές στην σκήτη του Αγίου Ανδρέα και στο Πρωτάτο.
Θα ξεκινήσουμε Παρασκευή 3 Οκτ πολύ πρωί από Θεσσαλονίκη ώστε να προλάβουμε το ταχύπλοο.
Το αυτοκίνητο μέχρι Ουρανούπολη χωρά άλλους 3. Μέχρι αύριο μεσημέρι 30 Σεπ αν κάποιος αδελφός επιθυμεί να έρθει μαζί μας ας μας το πεί.
Χρ.
Το πρόγραμμα αφορά προσκύνημα στην Μονη Βατοπεδίου, Παντοκράτορος και Εσφιγμένου καθώς και Καρυές στην σκήτη του Αγίου Ανδρέα και στο Πρωτάτο.
Θα ξεκινήσουμε Παρασκευή 3 Οκτ πολύ πρωί από Θεσσαλονίκη ώστε να προλάβουμε το ταχύπλοο.
Το αυτοκίνητο μέχρι Ουρανούπολη χωρά άλλους 3. Μέχρι αύριο μεσημέρι 30 Σεπ αν κάποιος αδελφός επιθυμεί να έρθει μαζί μας ας μας το πεί.
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
OK αλλα θα ήθελα έστω και απ'έξω-έξω να δω την Εσφιγμένου. Κατι τις παραπάνω στο ΤΑΞΙ και νομίζω θα μου κάνεις την χάρη έστω και αν πρέπε να περιμένεις για 15 λεπτά μέχρι να μπω και βγώ...filotas έγραψε:Ας αφήσουμε την Εσφιγμένου έξω.
Προτείνω μια διανυκτέρευση στη Βατοπεδίου και μια στην Παντοκράτορος. Έτσι κι αλλιώς δεν προφταίνουμε τίποτε άλλο.
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...