ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ Cordelia.ΑΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΟΚ?Cordelia έγραψε:PRETORIAN έγραψε: Ε. ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ Cordelia ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ.....![]()
![]()
![]()
Ανταποδίδω τις ευχαριστίες για άλλους λόγους >:D<
Καλή επιτυχία & δύναμη στις εξετάσεις :)
Συνάντηση μελών στην ΕΥΒΟΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2008!
Συντονιστής: Συντονιστές
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εμείς πάντως σε περιμένουμεPRETORIAN έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ Cordelia.ΑΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΟΚ?Cordelia έγραψε:PRETORIAN έγραψε: Ε. ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ Cordelia ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ.....![]()
![]()
![]()
Ανταποδίδω τις ευχαριστίες για άλλους λόγους >:D<
Καλή επιτυχία & δύναμη στις εξετάσεις :)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η ώρα είναι κάποια στιγμή το πρωί του Σαββάτου και ο τόπος είναι η Εύβοια! Για περαιτέρω διευκρινήσεις παρακαλώ να απευθύνεστε στον Διαχειριστή Νικόλαο τον Αγιορείτη!theodora έγραψε:Χα, χα? Μη γελάς καθόλου αδελφέ!
Θα φύγω από Παρασκευή για να διανυκτερεύσω κάπου κοντά στον τόπο συνάντησης! (και για να προλάβουμε να λειτουργηθούμε και για να μην μου φανεί η αυθημερόν επιστροφή βουνό!)
Απλά προσπαθώ κάποτε να μπορέσω να κατανοήσω την <b>ώρα και τον τόπο</b> αυτής της συνάντησης!!! (παλεύω 1 εβδομάδα και ακόμα τίποτις)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Μπορεί να γίνει. Νικόλα πες μας περισσότερες λεπτομέρειες.agiooros έγραψε:Συνάντηση μελών στην ΕΥΒΟΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2008!
Στον Οσιο Δαβίδ στην Βόρειο Ευβοια
Analitikos xartis tis evias edo:
http://athos.edo.gr/foto/evia_map.gif
xartis mono gia tin voria evia
http://athos.edo.gr/foto/voriaevia_map.gif
Για δες και εδώ : http://www.mapgr.gr/mapgr/gr.htm
27-9-2008
Ας δηλώσουμε συμμετοχές
Δεν γίνετε άλλη αλλαγή είναι η τελευταία ημερομηνία.
Ρώτησα στον Οσιο Δαβιδ και μου είπαν ότι αν είναι μέχρι 5 άτομα που θέλουν να μείνουν στο μοναστήρι δεν υπάρχει πρόβλημα εάν θέλουν περισσότερα άτομα να τους πάρουμε τηλέφωνο.