Μπορεί η ομοφυλοφιλία να θεωρηθεί ασθένεια;

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

tigris έγραψε: σύζυγος... έκανε ό,τι του είπε η γυναίκα του. :P
Τουλάχιστον εγώ δεν έχω κρεβατομουρμούρα :lol: :lol: :lol: :lol:

( Αρχέκακο ψέμα του διαβόλου "φάτε το μήλο και γίνετε εσείς Θεοί " επανάλειψη του ψεύδους και της παραπλάνησης μέσω νεοεποχίτικων δοξασιών "εσείς είστε Θεοί έχετε τη δύναμη κτλπ κτλπ κλτπ κλτπ " )
Το φρούτο άλλαξε μόνο ....
tigris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από tigris »

Τωρα είναι εξωτικό (ινδο-θιβετιανο-σινο-μεξικανικό) Εμ, τι, κορόιδα είναι οι καταναλωτές; Πάλι με μήλο θα την πατήσουν ;
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

tigris έγραψε:Τωρα είναι εξωτικό (ινδο-θιβετιανο-σινο-μεξικανικό) Εμ, τι, κορόιδα είναι οι καταναλωτές; Πάλι με μήλο θα την πατήσουν ;
:lol:
Επανερχόσαστε στο θέμα ( γιατί εγώ δεν θέλω να συγχιστώ μέρα που'ναι .Κανονίστε να με συγχίσετε μόνο :lol: )
Εγώ το μόνο που θα πω σαν επίλογο παντοτινό επί του θέματος
πως η αγάπη δεν έχει φύλο είναι συναίσθημα ισάξιο με το οξυγόνο
tigris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από tigris »

lovethink έγραψε:[
Επανερχόσαστε στο θέμα ( γιατί εγώ δεν θέλω να συγχιστώ μέρα που'ναι .Κανονίστε να με συγχίσετε μόνο :lol: )
Ποιο θέμα; Δεν πιστεύω να εννοείς την ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΛΙ;
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

tigris έγραψε:
lovethink έγραψε:[
Ποιο θέμα; Δεν πιστεύω να εννοείς την ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΛΙ;
Κράτα τα πρώτα τρία γράμματα και πρόσθεσε άλλα :p
tigris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από tigris »

:lol: φεύγω, δεν αντέχω την λογοκρισία :oops:
(πάω στη δουλειά)
καλό απόγευμα σε όλους τους δικτυαθωνίτες/ ίτισσες
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Το προπατορικό αμάρτημα, επαναλαμβάνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από όλους μας.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ προς το θέλημα τού Θεού, οποιαδήποτε μορφή και αν έχει αυτή, είναι μία σημερινή επανάληψη τού προπατορικού αμαρτήματος.
Η ανυπακοή αυτή μπορεί να πραγματοποιείται με τις πράξεις, με τά λόγια ή ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ τού ανθρώπου.
Στην πραγματικότητα είχαν δίκαιο οι Άγιοι τής Εκκλησίας τού Χριστού, όταν έλεγαν : «Είμαι χειρότερος από τά ζώα, διότι τά ζώα ΔΕΝ κάνουν ΠΟΤΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ πρός τόν Θεό».
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Iosif έγραψε: «Είμαι χειρότερος από τά ζώα, διότι τά ζώα ΔΕΝ κάνουν ΠΟΤΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ πρός τόν Θεό».
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΒΥΝΕΤΕ ? δεν έχετε απάντηση ?
Τα ζώα δεν κάνουν ανυπακοή προς το Θεό ?
Οποιος έχει σκυλάκι ξέρει ότι .......... όταν είναι η εποχή τους
Αρα ? Αρα ή η ανυπακοή έχει να κάνει με κανόνες που θεσπίσαμε εμείς ή τα ζώα δεν έχουν επιπτώσεις στην ψυχική τους ισορροπία αυτές οι ορμές οι γενετήσεις
Θα το μετακινήσετε πάλι το θέμα ?
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Καλημέρα
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ; Στο παρλθόν, πριν λίγους μήνες, έγιναν Ομηρικές "μάχες" εδώ και έκλεισε για αρκετό καιρό το forum για κάθε συζήτηση. Τότε το θέμα αυτό έφθασε σε ένα συμπερασμα με τη παρέμβαση και του Πατρός Αντωνίου. Μερικοί συνέχεια το συζητάνε, μπορεί να τους απασχολεί, ας το λύσουν με τον πνευματικό τους και τον ψυχιατρό τους.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κάποιος να μπαίνει σε ορθόδοξο forum και να βλέπει συνέχεια συζητήσεις περί ομοφιλοφιλίας. "Το αισχρό να γίνεται είναι αισχρό και να λέγεται " έλεγαν οι Αρχαίοι. Πιό συνετοί από εμάς ήταν οι ειδωλολάτρες εκείνοι; Αυτοί βέβαια είχαν τον "σπερματικό λόγο", εμείς δεν έχουμε τίποτα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ionas την Δευ Σεπ 25, 2006 9:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ionas έγραψε:Καλημέρα
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ; Στο παρλθόν, πριν λίγους μήνες, έγιναν Ομηρικές "μάχες" εδώ και έκλεισε για αρκετό καιρό το forum για κάθε συζήτηση. Τότε το θέμα αυτό έφθασε σε άνα συμπερασμα με τη παρέμβαση και του Πατρός Αντωνίου. Μερικοί συνέχεια το συζητάνε, μπορεί να τους απασχολεί, ας το λύσουν με τον πνευματικό τους και τον ψυχιατρό τους.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κάποιος να μπαίνει σε ορθόδοξο φόρουμ και να βλέπει συνέχεια συζητήσεις περί ομοφιλοφιλίας. "Το αισχρό να γίνεται είναι αισχρό και να λέγεται " έλεγαν οι Αρχαίοι. Πιό συνετοί από εμάς ήταν οι ειδωλολάτρες εκείνοι; Αυτοί βέβαι είχαν τον "σπερματικό λόγο" εμείς δεν έχουμε τίποτα;
....... να ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ τι συζητάμε τώρα και να ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΕ να βγάζεις συμπεράσματα και να κοιτάς και ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ένα θέμα και όχι ποιός γράφει
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ
Στο "τα ζώα κάνουν υπακοή στο Θεό"
Εκεί είναι τώρα η συζήτηση
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΛΑΣ
.............
Ευχαριστώ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”