Προτείνω!!!

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΚΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΣΚΕΨΗ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

:D :D :D :D :D
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΟΠΟΤΕ ΜΕ ((ΤΑΠΟΣΕΣ))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Και στη smarti που στενοχωρήθηκε και θέλει ν' αποχωρήσει τι θ' απαντούσες ορθή μου plagiaskepsi???
alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από alithis »

Teri έγραψε:
alithis έγραψε:
αν αφησουμε την καρδια να παει μπροστα και τη λογικη να ακολουθησει παμε χαμενοι...
Αγαπητέ μου διαφωνώ!
Ο Χριστός μας μίλησε για αγάπη και η αγάπη δεν έχει λογική!
Είπε ν' αγαπάμε τον πλησίον μας. Ο Ίδιος συναναστράφηκε με πόρνες, τελώνες, Σαμαρείτες, λεπρούς .... με όλους εκείνους που η λογική της εποχής δεν επέτρεπε επαφές!
"Αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα γιατί σ' αυτά ανήκει η βασιλεία των Ουρανών!" Τι υπερισχύει στα παιδιά το συναίσθημα ή η λογική;

Αν η καρδιά πάει μπροστά, η λογική μπορεί ν΄ ακολουθήσει.
Αν η λογική πάει μπροστά, η καρδιά πάει περίπατο.

Αυτά με το ταπεινό γυναικείο μου μυαλό, που όσο έχω -αν έχω- το οφείλω στην Αγάπη του Θεού που μου το έδωσε.

αγαπητη TERI,

ποιος ειπε οτι η αγαπη δεν εχει λογικη?οπωσδηποτε δεν εχει τη λογικη"του κοσμου τουτου",δεν εχει ομως ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ?
δυναται να επιτευχθει η αγαπη χωρις την διακριση,η οποια κατα τους πατερες-ιδιως στα γεροντικα αναφερεται-ειναι Η ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ?!
ο Κυριος συνανεστραφη με ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ!(ματθ.θ 9-13)!
απο δε το χωριο που αναφερεις -με τα παιδια-πουθενα δεν διαφαινεται οτι ο Κυριος μας δινει εντολη να υπερισχυει το συναισθημα στη ζωη μας!

αυτο που θελω να τονισω στο συγκεκριμενο θεμα μας ειναι το εξης
δεν ειναι δυνατον στο θεμα της εκλογης συζυγου να αφησουμε το συναισθημα-ανευ διακρισεως-να υπερισχυσει.διοτι τοτε,τον πρωτο ανθρπο που θα δουμε και θα ερωτευτουμε ,θα κανουμε την τρελα να τον/την παντρευτουμε/νυμφευτουμε!δεν πρεπει να γινονται ομως ετσι τα πραγματα πιστευω,διοτι τοτε ειναι πολυ πιθανον να κτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο!!!!!
πρεπει ,κατα το δυνατον,να εξετασουμε αν ο ανθρωπος που εχουμε μπροστα μας κανει για γαμο και αν κανει για εμας.και βεβαια χρειαζεται και ο εμπειρος και διακριτικος πνευματικος και πολλη προσευχη!

το θεμα δεν ειναι να βρουμε την οιαδηποτε ή τον οιοδηποτε μονο και μονο για να κανουμε γαμο!ωραια!εκανες τον γαμο!ΜΕΤΑ????αν αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι για σενα,πως θα διατηρησεις αυτο τον γαμο?
νομιζω οτι το θεμα ειναι σοβαροτατο!πρεπει η λογικη να φιλτραρει το συναισθημα και το συναισθημα να φιλτραρει τη λογικη ,γενικα στη ζωη μας!
alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από alithis »

σμαρω, μην αποχωρισεις!μεινε στην παρεα μας
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Teri έγραψε:Και στη smarti που στενοχωρήθηκε και θέλει ν' αποχωρήσει τι θ' απαντούσες ορθή μου plagiaskepsi???
An me oti diavazoume edo stenoxoriemaste kai fevgoume diskola mporoume na antimetopisoume kai ta pio diskola pou tha erthoun.
Ego pou etixe kai eftiaxa to site eprepe na aftoktoniso dioti oli i efthini ine se mena.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

alithis έγραψε: ο Κυριος συνανεστραφη με ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ!(ματθ.θ 9-13)!
Δυστυχώς από τα παραπάνω εδάφια δεν βγάζω το ίδιο συμπέρασμα με σένα...Ο Χριστός ήρθε για να καλέσει τους αμαρτωλούς σε μετάνοια. 'Οσοι Τον γνώρισαν, συναισθάνθηκαν την αμαρτωλότητά τους και κατόπιν μετανόησαν.

Το θέμα της επιλογής συντρόφου σαφώς και είναι πολύ σοβαρό αλλά κάπου θα πρέπει να βρεις τον υποψήφιο σύντροφο πριν τον περάσεις από κόσκινο για να δεις αν είναι ο κατάλληλος για σένα. Το πού θα αναζητήσει κανείς το έτερόν του ήμισυ είναι καθαρά δική του επιλογή!
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

agiooros έγραψε:
Teri έγραψε:Και στη smarti που στενοχωρήθηκε και θέλει ν' αποχωρήσει τι θ' απαντούσες ορθή μου plagiaskepsi???
An me oti diavazoume edo stenoxoriemaste kai fevgoume diskola mporoume na antimetopisoume kai ta pio diskola pou tha erthoun.
Ego pou etixe kai eftiaxa to site eprepe na aftoktoniso dioti oli i efthini ine se mena.
Πιπέρι στο στόμα! Τι λογάκια είν' αυτά;
Γι αυτό λοιπόν και το προαναφερθέν γαμήλιο δώρο;;; :wink:
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Ti travame oi talepori anthropoi.
Poso apistia exome ston THEO.
Ta thelome ola dika mas.
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”