Προτείνω!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
αγαπητη μου σμαρω,
αν αφησουμε την καρδια να παει μπροστα και τη λογικη να ακολουθησει παμε χαμενοι...η λογικη πρεπει να φιλτραρει το συναισθημα ,και το συναισθημα την λογικη!διοτι αλλως θα παει καποιος να παντρευτει την πρωτη γυναικα που θα βρει,εστω κ αν ειναι ακαταλληλη εντελωςμονο κ μονο επειδη το λεει το συναισθημα του!μετα ομως τι γινεται με το ναυαγιο???!
ως προς το χαμογελο και την ευγενεια,ειναι δυο πραγματα που αγαπω και εγω προσωπικως πολυ στη ζωη μου!ο γεροντας Αιμιλιανος της Σιμονοπετρας συνιθιζε να λεει"εφοσον ακομη δεν μπορεσαμε να γινουμε αγιοι,τουλαχιστον ας ειμαστε ευγενεις"!αλλα ομως σε μερικες περιπτωσεις θελει πολυ προσοχη!δεν καταλαβαινω αυτη σου την αποσαφηνιση!
τωρα ως προς το αν αλλαξαν οι εποχες,αυτο το ξερομε.προς τι η διευκρινηση????
αν αφησουμε την καρδια να παει μπροστα και τη λογικη να ακολουθησει παμε χαμενοι...η λογικη πρεπει να φιλτραρει το συναισθημα ,και το συναισθημα την λογικη!διοτι αλλως θα παει καποιος να παντρευτει την πρωτη γυναικα που θα βρει,εστω κ αν ειναι ακαταλληλη εντελωςμονο κ μονο επειδη το λεει το συναισθημα του!μετα ομως τι γινεται με το ναυαγιο???!
ως προς το χαμογελο και την ευγενεια,ειναι δυο πραγματα που αγαπω και εγω προσωπικως πολυ στη ζωη μου!ο γεροντας Αιμιλιανος της Σιμονοπετρας συνιθιζε να λεει"εφοσον ακομη δεν μπορεσαμε να γινουμε αγιοι,τουλαχιστον ας ειμαστε ευγενεις"!αλλα ομως σε μερικες περιπτωσεις θελει πολυ προσοχη!δεν καταλαβαινω αυτη σου την αποσαφηνιση!
τωρα ως προς το αν αλλαξαν οι εποχες,αυτο το ξερομε.προς τι η διευκρινηση????
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κώδικας: Επιλογή όλων
δεν καταλαβαινω αυτη σου την αποσαφηνιση! Τι θα πει αυτο?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ??????????
ΔΕΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ
ΣΕΦΤΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΣΥΜΕΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ........
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΦΟΣ ΘΕΟΣ......ΣΙΩΠΑ
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΩΤΟΣΑΝ.......
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΜΟΝΗΘΕΙ......
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ....ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΓΙΑΥΤΟ.....
ΔΕΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ
ΣΕΦΤΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΣΥΜΕΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ........
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΦΟΣ ΘΕΟΣ......ΣΙΩΠΑ
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΩΤΟΣΑΝ.......
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΜΟΝΗΘΕΙ......
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ....ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΓΙΑΥΤΟ.....
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....
ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΕΤΟ.......ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ.........
ΤΕΛΕΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΦΕΛΕΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΕΤΟ.......ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ.........
ΤΕΛΕΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΦΕΛΕΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας