Λευκάδα,Πρέβεζα,Βόνιτσα κανείς?
Συντονιστής: Συντονιστές
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Λευκάδα,Πρέβεζα,Βόνιτσα κανείς?
καλησπερα σε ολουσ,μετα απο αρκετο καιρο σιωπης.Μηπως υπαρχει καποιος απο Λευκαδα,πρεβεζα,βονιτσα
εδω ,ωστε να γνωριστουμε,για ανταλλαγη εμπειριων,αποψεων,κτλπ.?
ελεησον με ο Θεος
-
sokratism
- Τακτικό Μέλος

Γειά σου αδελφέ iliasgr.
Εγώ κατάγομαι από τον Ωρωπό Πρεβέζης αλλά μένω στο Βόλο.
Εσύ είσαι είσαι μέσα από την Πρέβεζα; Στο μοναστήρι του Προφήτου Ηλιού πηγαίνεις; Εκεί στις γλυκήτατες καλογριούλες του Αγίου Δημητρίου στις Σουλιώτισσες;
Εσύ είσαι είσαι μέσα από την Πρέβεζα; Στο μοναστήρι του Προφήτου Ηλιού πηγαίνεις; Εκεί στις γλυκήτατες καλογριούλες του Αγίου Δημητρίου στις Σουλιώτισσες;
αδερφέ μου συγχώρα με γιατί στις συμβουλές είμαι πρώτος αλλά στην εφαρμογή τελευταίος
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χα! Χα!
Έχεις και χιούμορ Ηλία. Μπράβο! Άπλά σε θυμάμαι γιατί είσαι Πρόεδρος ΔΣ και η δική μου δουλειά ασχολείται με την Τ. Α.
Αν ήσουνα στα Επτάνησα θα είχες επιμορφωθεί από την Εταιρία μου στον Ψηφιακό Δήμο. Την Περιφέρεια όμως Δυτικής Ελλάδας την έχει πάρει άλλη Εταιρία.
Έχεις και χιούμορ Ηλία. Μπράβο! Άπλά σε θυμάμαι γιατί είσαι Πρόεδρος ΔΣ και η δική μου δουλειά ασχολείται με την Τ. Α.
Αν ήσουνα στα Επτάνησα θα είχες επιμορφωθεί από την Εταιρία μου στον Ψηφιακό Δήμο. Την Περιφέρεια όμως Δυτικής Ελλάδας την έχει πάρει άλλη Εταιρία.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
pantelispm
- Νέο Μέλος

iliasgr έγραψε:καλησπερα σε ολουσ,μετα απο αρκετο καιρο σιωπης.Μηπως υπαρχει καποιος απο Λευκαδα,πρεβεζα,βονιτσα
Καλησπέρα iliasgr!!!Γεια σου αδελφέ μου Σωκράτη :D !!!!sokratism έγραψε:Γειά σου αδελφέ iliasgr.
Και εγώ απο Ωρωπό Πρέβεζας!!!Και μένω Ωρωπό!!!
Ελπίζω να τα πούμε !!! :D
\"Μακάριος εκείνος που ζει ενωμένος με ο Θεό.
Ευλογημένος εκείνος που πεθαίνει ψάχνοντας να Τον βρει\"
\"Στάχυα\"
Ευλογημένος εκείνος που πεθαίνει ψάχνοντας να Τον βρει\"
\"Στάχυα\"