Προτάσεις συναντήσεων μελών μέσα στο Καλοκαίρι 2008.
Συντονιστής: Συντονιστές
Προτάσεις συναντήσεων μελών μέσα στο Καλοκαίρι 2008.
Ανοίγω αυτό το θέμα ώς "εκκολαπτήριο" προτάσεων συναντήσεων μελών μέσα στο Καλοκαίρι 2008.
Γράψετε εδώ τις προτάσεις και όποια "εκκολαφθεί" την μεταφέρομε σε ξεχωριστό θέμα. :)
Γράψετε εδώ τις προτάσεις και όποια "εκκολαφθεί" την μεταφέρομε σε ξεχωριστό θέμα. :)
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ....
ΣΤΙΣ 26 -27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΤΙΣ 28 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΨΩ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΕΦΩ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΙΣ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ
ΣΤΙΣ 26 -27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΤΙΣ 28 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΨΩ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΕΦΩ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΙΣ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ
-
Nikolaos79
- Τακτικό Μέλος

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Nikolaos79 έγραψε:Ειμαι βεβαια καινουριο μελος και δεν ξερω αν εχει γινει καποια συναντηση -προσκυνημα στο μοναστηρι της Σουρωτης που ειναι ο ταφος του πατερ Παισιου και ετσι προτεινω μια Κυριακη του Αυγουστου να το κανουμε.Οποτε εχουμε 3 Κυριακες στις 10,17 και 24 Αυγουστου
Χρjustin έγραψε:...
Υπ' όψη ότι ο Άγιος κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου , της μεγαλομάρτυρος Ευφημίας(29 Ιουνίου με το παλιό, των Πρωτοκορυφαίων Πέτρου και Παύλου). Απο το Άγιο Όρος οι γέροντες μαρτυρούν ότι είδαν την ώρα εκείνη μεγάλη λάμψη φωτός απο τη γή προς τον ουρανό....
Τη παραμονή 11 Ιουλίου γίνεται μεγάλη αγρυπνία στο Ιερό Ησυχαστήριο της Σουρωτής. Εύχομαι να παρευρεθείς. Να έχεις την ευχή του.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Νορμαλ διαδικασία...!!!
Παρέθεσα τα γραφόμενα του justin για να δείξω στον αδελφό Νικόλαο79 οτι η αγρυπνία για τον π.Παίσιο είναι στις 11 με 12 Ιουλίου στην Σουρωτή και αν θέλει μπορεί να μεταβεί καλώντας (αν θέλει) και άλλα μέλη μέσω του φορουμ.
Κατα τα λοιπά ισχύουν αυτά που είχες γράψει στο προηγούμενο μηνυμά σου περι Ευβοιας
Χρ.
Παρέθεσα τα γραφόμενα του justin για να δείξω στον αδελφό Νικόλαο79 οτι η αγρυπνία για τον π.Παίσιο είναι στις 11 με 12 Ιουλίου στην Σουρωτή και αν θέλει μπορεί να μεταβεί καλώντας (αν θέλει) και άλλα μέλη μέσω του φορουμ.
Κατα τα λοιπά ισχύουν αυτά που είχες γράψει στο προηγούμενο μηνυμά σου περι Ευβοιας
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
Nikolaos79
- Τακτικό Μέλος

Υπάρχει ενδιαφέρον για προκύνημα στο Μοναστήρι του Γ. Παϊσίου στην Κόνιτσα εντός του τρέχοντος Ιουλίου?
Στην Ιερά Μονή Στομίου Κονίτσης θα περπατήσομε το μονοπάτι που περπατούσε ο Γέροντας για να ανέβει στην Μονή, θα δείτε το κελί του και θα γευματίσομε στο τραπέζι που έφτυαξε ο ίδιος ο Γέροντας που ώς γνωστόν ήταν καλός ξυλουργός.
Στην Ιερά Μονή Στομίου Κονίτσης θα περπατήσομε το μονοπάτι που περπατούσε ο Γέροντας για να ανέβει στην Μονή, θα δείτε το κελί του και θα γευματίσομε στο τραπέζι που έφτυαξε ο ίδιος ο Γέροντας που ώς γνωστόν ήταν καλός ξυλουργός.