Σάββατο 5/7/08 8.00 στην παλιά Μονή Αγ. Διονυσίου εν Ολύμπω

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Μπορει κανεις να αναρτησει μια ενημερωμενη λιστα με το ποιοι θα ειναι εως τωρα, πρωτα ο Θεος;

Και ποιοι θα φυγουν απο αθηνα; Κανετε αγαπη ενας και δειτε το.

Αποστολε, θα σου τηλεφωνησω αυριο το πρωι για τελικη συνεννοηση.

Την αγαπη μου σε ολους, παροντες και μη.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Γειά σου ρε Διονύση!
Πάντως εγω κι εσύ (πρώτα ο Θεός) θα είμαστε μετά των συζύγων!
Για τους υπόλοιπους διαμένοντες περί την Αθήναν που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον (εξ όσων γνωρίζω) :
1. Οι Νικολάδες (NIKOSZ και agiooros) μάλλον δεν θα παρευρίσκονται, με πιο σίγουρο απόντα τον Διαχειριστή. Πληροφορίες εξ Ευβοίας λένε ότι δίνει εξετάσεις εκείνη τη μέρα, στην βυζαντινή μουσική, όπου έχει σημειώσει αλματώδη πρόοδο τα τελευταία χρόνια (νομίζω τα τελευταία 42).
2. Ο Αντώνης (plagiaskepsi) επικαλέστηκε τα γνωστά προβλήματα εφηβείας και ομολογώ ότι με κατασυγκίνησε με τον αγώνα που δίνει.

Να 'ναι καλά όλοι τους, θα ανάψουμε κεράκι ΚΑΙ γι' αυτούς!

Από τους αγαπημένους μου Βόρειους, απ' ότι φαίνεται, θα παρευρίσκονται, από αυτούς που ήσαν παρόντες και την προηγούμενη φορά, οι :
filotas (Νίκος)
eortologio_gr (Χρήστος)
Kleanthis
Teri (Κατερίνα)
smarti (Σμαραγδή)
ktistos (Γιάννης)

Μάλλον δεν θα παρευρίσκεται ο Gewrgiosgr ο οποίος υποδέχεται τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ δεν γνωρίζω τίποτε για τον Κώστα (Konstantinoupolitis), που είναι και βασικός πάικτης και δύσκολα θα αναπληρωθεί (αν αναπληρωθεί).
Ενδιαφέρον εξεδήλωσαν - νομίζω - και μακάρι να έρθουν οι :
zafeiris
nasos
juli και
theodnot (Θεοδώρα)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ktistos έγραψε:Εμείς πιστεύω να είμαστε στο μετόχι κάτω στην νέα μονή γύρω στις 8.30 ώστε να φτάσουμε πάνω στις 9.00.
Σμαρώ και φυσικά να το πάρεις το αυτοκίνητο. Δεν είναι τόσο απότομος ο δρόμος. Πιστεύω θα τα καταφέρεις! Εδώ έχεις περάσει τόσες και τόσες εξετάσεις στην υψοφοβία θα κολήσεις; :thumbup:
Αποστόλη να συμπληρώσω κι εγώ στα απαραίτητα και καλή καρδιά!!!(Όσο περισσότεροι τόσο περισσότερα τα γούστα και η υποκειμενικότητα, επομένως χρειάζεται από όλους υποχωρήσεις ως προς το πρόγραμμα και τις επιλογές για να βγάλουμε έναν μέσο όρο). :wav:

Θα προσπαθησω να ειμαι 8.30 στη Μονη .Και απο εκει ,ο θεος βοηθος ,θα παρω και εγω το αυτοκινητο ,και οτι εναι να γινει ας γινει.Εσυ μπροστα(ελπιζω να μην τρεχεις)και με πιασει κανενα στομαχι) και εγω θα ακολουθω........
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Βάλτε ένα ερωτηματικό στη δική μας συμμετοχή.... :(
Είναι και τ' απρόβλεπτα.... :(
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Teri έγραψε:Βάλτε ένα ερωτηματικό στη δική μας συμμετοχή.... :(
Είναι και τ' απρόβλεπτα.... :(
Δεν βαζουμε ερωτηματικα.Παει ,εκλεισε και τελειωσε.Θα ρθεις

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ

Αν δεν ερθεις και εσυ ,ουτε και εγω θα παω :roll:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Κάτι τέτοια διαβάζει και ο Διαχειριστής και μετά δεν θέλει να έρθει!
Νομίζω ότι αυτή η επίσκεψη που προγραμματίζουμε δεν είναι μια απλή συνάντηση μελών ενός φόρουμ, που πολύ συνηθίζεται τελευταία.
Είναι πρωτίστως μια επικοινωνία όλων μας με τον Θεό, Ο οποίος αρέσκεται σε τέτοιες μαζώξεις.
Είναι το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
ando
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από ando »

Αγαπητοί αδελφοί το όνομά μου είναι Τάσος και κάποιοι από εσάς με γνωρίζουν από άλλα φόρουμ .Το δικό σας το παρακολουθώ αλλά δεν συμμετέχω ενεργά λόγω έλλειψης χρόνου.Σήμερα έτυχε να μπω στη σελίδα και να διαβάσω την προετοιμασία που κάνετε για την εκδρομή προσκύνημα στην Ι. Μ. Α. Διονυσίου στον Όλυμπο. Ηθελα λοιπόν να σας ενημερώσω ότι ο πατήρ Συμεών θα λείπει για 10 περίπου μέρες και έτσι δεν θα τον βρείτε εκεί αν θα πάτε στις 5/7. Εκεί που είναι τώρα δεν έχει ίντερνετ για να σας ενημερώσει. Του είπα για την εκδρομή σας και στεναχωρέθηκε πάρα πολύ που δεν θα σας συναντήσει. Επίσης σας ενημερώνω ότι το βραδυ της Παρασκευής προς Σάββατο θα έχουν αγρυπνία στο παλιό και έτσι το πρωί δεν θα έχει Θεία Λειτουργία. Αν τυχόν θέλετε να λειτουργηθείτε και να σας περιμένει κάποιος Πατέρας να πάρετε τηλέφωνο στο 6976482446 στον πατέρα Εφραίμ και να το συζητήσετε μαζί του. Αν δεν τον βρειτε σε αυτό το τηλέφωνο δοκιμάστε στο 6938994431 που είναι το τηλέφωνο της παλιάς μονής και θα βρείτε εκεί πάλι τον ίδιο.
Καλή επιτυχία στην εκδρομή, πάντα στη διάθεσή σας, Τάσος απο Θεσσαλονίκη.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Τάσο καλώς ήρθες στην παρέα μας! Αυτά που λες είναι πολύ σημαντικά, έως ανατρεπτικά. Μήπως να μας απαντήσουν ο Νίκος ή ο Χρήστος για το τι κάνουμε;
Εμείς πάντως είμαστε έτοιμοι να φύγουμε από Αθήνα το μεσημέρι.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Θα το δω και θα σας ενημερώσω σε λίγο.

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Αθωνίτες Πατέρες θα βρίσκονται σήμερα το βράδυ για αγρυπνία στο Παλιό Μοναστήρι. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να γίνει λειτουργία το πρωί του Σαββάτου.

Το πρόγραμμά μας συνεχίζεται κανονικά διότι υπάρχει δίπλα στο παλιό το παρεκκλήσι του Αγιου Προδρόμου στο οποίο μπορεί να γίνει λειτουργία το πρωί του Σαββάτου. Περιμένω τηλέφωνο απο τον π.Μακάριο της νέα Μονής για το ποιός Μοναχός θα μας συνοδέψει στην λειτουργία. Με τον π.Συμεών δεν επικοινώνησα ακόμα.

Η συνάντησή μας στις 07.30 το πρωί του Σαββάτου ισχύει κανονικά.

Χρ.

ΥΓ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Τάσο για το μηνυμά του.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”