Teri έγραψε:Από τις -πολύ ωραίες- φωτογραφίες που μας παρέθεσες έβγαλα το συμπέρασμα ότι εκτός από το σπορτεξάκι θα είναι σοφό και το παντελονάκι για τα κοριτσάκια...
Αρκεί να μην είναι "καυτό σορτς" και αρχίσουμε εμείς τα αγοράκια να αναζητούμε εξομολόγο... !!!
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
ktistos έγραψε:Καλό θα ήταν επειδή όσοι θα πάρουμε και μικρά παιδιά να ξέρουμε χοντρικά πότε θα τελειώσει η Θεία Λειτουργία. Γιατί αν πάμε από τις 8 θα παίζουμε κυνηγητό με τα παιδιά στο ευρύχωρο καθολικό και στην αυλή της Μονής :-x
Σμαρώ αν είσαι με δύο παιδιά μπορείς να έρθεις μαζί μας λίγο αργότερα.
Και για όσους θέλουν να δουν για να πεισθούν παραθέτω μερικές φωτογραφίες μου από την περιοχή
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Μήπως κάνει κρύο εκεί πάνω και χρειαστούν τα μπλουζάκια του Χρήστου (Ορθοδοξία ή θάνατος;);;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Παρέλειψα προηγουμενως λόγω της ταχυτητας γραφής εν ώρα εργασίας, να αναφέρω οτι το Σάββατο 6/7 βράδυ ή και Κυριακή 7/7 κλπ το σπίτι μου στην Επανωμή είναι ανοιχτό για να φιλοξενήσει 2-3 ζευγάρια μετά τέκνων.
Οσοι αποφασίσουν να μείνουν μετά το προσκύνημα και θέλουν να είναι κοντά στην Θεσσαλονίκη είναι ευπρόσδεκτοι. Εγώ το Σάββατο θα φερω μαζί μου τα κλειδιά και χάρτη πρόσβασης...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
eortologio_gr έγραψε:Παρέλειψα προηγουμενως λόγω της ταχυτητας γραφής εν ώρα εργασίας, να αναφέρω οτι το Σάββατο 6/7 βράδυ ή και Κυριακή 7/7 κλπ το σπίτι μου στην Επανωμή είναι ανοιχτό για να φιλοξενήσει 2-3 ζευγάρια μετά τέκνων.
Οσοι αποφασίσουν να μείνουν μετά το προσκύνημα και θέλουν να είναι κοντά στην Θεσσαλονίκη είναι ευπρόσδεκτοι. Εγώ το Σάββατο θα φερω μαζί μου τα κλειδιά και χάρτη πρόσβασης...
Χρ.
Xristo se efxaristo.
Alla einai diskolo na anevo Litoxoro kai Saloniki.
eortologio_gr έγραψε:Παρέλειψα προηγουμενως λόγω της ταχυτητας γραφής εν ώρα εργασίας, να αναφέρω οτι το Σάββατο 6/7 βράδυ ή και Κυριακή 7/7 κλπ το σπίτι μου ...
Προφανώς μιλάμε για το Σάββατο 5 Ιουλίου 2008 και την Κυριακή 6. Η ταχύτητα εγγραφής είναι έκδηλη!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
agiooros wrote:
Alla einai diskolo na anevo Litoxoro kai Saloniki.
Δεν πειράζει!Έλα μόνο Λιτόχωρο!!!! :D
Σμαρώ λέμε να ξεκινήσουμε πρώτα ο Θεός 8π.μ. από Κατερίνη όλοι μαζί. Όταν ο μεγάλος μου ήταν δύο χρονών, μέχρι το σπήλαιο το πήγε μόνος του αλλά στην επιστροφή τον πήρα στους ώμους. Εσύ σίγουρα θα το έχεις πιο γυμνασμένο το μικρό!!! :naka:
:hello1:
Γελασα πρωι ,πρωι......Μαλλον ομως τα εχω και τα 4 στη ζωηραδα γυμνασμενα.Αν θελεις πες μου περιπου τι ωρα θα ειστε στο Μοναστηρι ,για να ειμαι εγκαιρως εκει.Λες να μπορεσω να παρω αυτοκινητο μεχρι την παλια μονη?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Μην ξεχάσετε :
Πλαστικά ποτηράκια και πιάτα
Ψωμάκια και λοιπή ξηρή τροφή
Νερό (σε θερμός κατά προτίμηση)
Αθλητικά παπούτσια
Ενδυμασία κατάλληλη για πικ-νικ (και αρκούντως σοβαρή για το μυστήριο)
Το σημαντικότερο βέβαια είναι να είμαστε πνευματικά προετοιμασμένοι, γιατί θα συμμετάσχουμε στο κορυφαίο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, όπου οι "άγιοι' θα κοινωνήσουν (και θα πάρουν τον Χριστό μέσα τους) και εν συνεχεία θα επισκεφτούμε τον σπήλαιο του Αγίου Διονυσίου, έναν χώρο που θεωρείται αγιασμένος.
Εμείς πιστεύω να είμαστε στο μετόχι κάτω στην νέα μονή γύρω στις 8.30 ώστε να φτάσουμε πάνω στις 9.00.
Σμαρώ και φυσικά να το πάρεις το αυτοκίνητο. Δεν είναι τόσο απότομος ο δρόμος. Πιστεύω θα τα καταφέρεις! Εδώ έχεις περάσει τόσες και τόσες εξετάσεις στην υψοφοβία θα κολήσεις; :thumbup:
Αποστόλη να συμπληρώσω κι εγώ στα απαραίτητα και καλή καρδιά!!!(Όσο περισσότεροι τόσο περισσότερα τα γούστα και η υποκειμενικότητα, επομένως χρειάζεται από όλους υποχωρήσεις ως προς το πρόγραμμα και τις επιλογές για να βγάλουμε έναν μέσο όρο). :