Δεν εχω ιδεα του τι ειναι "Prison break" ...αλλα πολυ θα ηθελα να ξερω τι και γιατι συμβαινει στις φυλακες,τι κανουν η τι δεν κανουν οι φυλακες και γιατι. Ισως η σωστη απαντηση του ποιμνιου στις ατασθαλιες ενος ποιμενα ,ειναι να τον επισκεπτεται συχνα στις φυλακες και να απλωνει χερι πνευματικης βοηθειας σε αυτον και στους αλλους φυλακισμενους.ktistos έγραψε:PRISON BREAK δεν βλέπεις;![]()
Ένας φίλος μου που είναι φύλακας στις φυλακές, μου είπε ότι αυτά του έργου είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που γίνονται στις ελληνικές φυλακές. 8O
Στη φυλακή ο πρώην μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων
Συντονιστής: Συντονιστές
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
spirosn
- Έμπειρος Αποστολέας

Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά; 8O 8Oktistos έγραψε:Μελπομένη τον ξέρεις τον νόμο της Ζούγκλας;(φυσικά μιλάω για φυλακές βαρυποινιτών με ισόβια και πάνω).
Ο ισχυρότερος κερδίζει!!
Κατ΄αρχάς ο πρώην Μητροπολίτης δεν είναι βαρυποινίτης.
Επίσης Μητροπολίτες,μεγαλοδικηγόροι,πολιτικοί,δημόσια πρόσωπα γενικώς και διάσημοι εγκληματίες,βλέπε 17Ν,φιλοξενούνται σε ιδιαίτερες πτέρυγες
και δεν έρχονται σε επαφή,ούτε οπτική,με τους άλλους ποινικούς.
Από ότι άκουσα στις ειδήσεις μετά την οριστική απόφαση εαν αυτ'η είναι καταδικαστική εντός δεκαπέντε ημερών θα συνεδριάσει η Δ.Ι.Σ. για να
καθαιρεθεί ο εν λόγω κληρικός.
Σωστά και άγια έγιναν όλα.Ο λήσταρχος Μητροπολίτης θα φιλοξενηθεί στον Κορυδαλό.Χρησιμοποίησε το σχήμα του και το αξίωμά του και έκλεβε το κεράκι και τον οβολό του πιστού.Εκλεβε ένα ολόκληρο μοναστήρι για να σιγουρέψει τα γεράματά του.Οχι πως θα είναι ο μόνος αλλά ας μπεί και ένας
μέσα.Αντε και μακάρι να κάνει καλό ποδαρικό και να ακολουθήσουν και άλλοι κληρικοί,πολιτικοί μεγαλοαπατεώνες,δημοσιογράφοι,μεγαλογιατροί κλπ.Ολοι αυτοί οι μεγαλοπαράγοντες της Ελλάδας που έμαθαν πως η κλοπή
της περιουσίας του λαού είανι επιβεβλημένη εαν θες να πας μπροστά.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφοι, δεν βγαζει πουθενα αυτη η συζητηση, την ψυχη μας φθειρουμε μονο, και εγω μετανιωσα για τα post που εβαλα ηδη.
Ας τους κρινει ολους ο Θεος, και εμας και τους αλλους.
Ληστες αυτοι, κριτες εμεις, δεν ξερω ειλικρινα ποιο ειναι χειροτερο στα ματια του Θεου, και βαζω πρωτη την ουρα μου μεσα.
Θα προσπαθησω να τηρησω σιωπη απο εδω και περα σε τετοια θεματα, αν και με την γλωσσα που διαθετω, το βλεπω λιγο δυσκολο. Αμην γενοιτο.
Ας τους κρινει ολους ο Θεος, και εμας και τους αλλους.
Ληστες αυτοι, κριτες εμεις, δεν ξερω ειλικρινα ποιο ειναι χειροτερο στα ματια του Θεου, και βαζω πρωτη την ουρα μου μεσα.
Θα προσπαθησω να τηρησω σιωπη απο εδω και περα σε τετοια θεματα, αν και με την γλωσσα που διαθετω, το βλεπω λιγο δυσκολο. Αμην γενοιτο.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
spirosn
- Έμπειρος Αποστολέας

Και στο Μοναστήρι σοβαρός τους φαινότανε γιάυτό και μπορούσε και άπλωνε το κουλό του εκεί που δεν δεν έπρεπε.Αρχικλέφτης χωρίς σοβαρότητα είναι ψαράς χωρίς δύχτια.eikonikos έγραψε:Τον κάναμε και λήσταρχο Νταβέλη τον Μητροπολίτη. Εγώ πάντως τον είδα στις ειδήσεις και μου φάνηκε πολύ σοβαρός. Σε καμια περίπτωση δεν έδινε την εντύπωση του κλέφτη και απατεώνα.spirosn έγραψε: ...Ο λήσταρχος Μητροπολίτης θα φιλοξενηθεί στον Κορυδαλό.....
Εχεις δίκιο φίλε dionysisgr.Εγώ σταματάω εδώ.