Σάββατο 5/7/08 8.00 στην παλιά Μονή Αγ. Διονυσίου εν Ολύμπω
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θα είμαστε όλοι εκεί!
Θα έρθουμε (ελπίζω) μαζί με τον Διονύση, με τους Νικολάδες (πρώτα ο Θεός) και όποιον άλλον ήθελε από Αθήνα, CONVOY!
Πιθανόν να έρθουν και κάποιοι συγγενείς (από Λιβαδιά), αυτό όμως θα το ξέρω προσεχώς!
Θα έρθουμε (ελπίζω) μαζί με τον Διονύση, με τους Νικολάδες (πρώτα ο Θεός) και όποιον άλλον ήθελε από Αθήνα, CONVOY!
Πιθανόν να έρθουν και κάποιοι συγγενείς (από Λιβαδιά), αυτό όμως θα το ξέρω προσεχώς!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Γιατί όχι ? Ενα απλο email ή μια αυτοπρόσωπη επίσκεψη στην εδρα της Εκκλησίας της Ελλάδος με επισημη πρόσκληση και ας δουμε...dionysisgr έγραψε:aposal, πες και στον Μακαριωτατο Ιερωνυμο να ελθει.
Εχει και το "επιβλητικό" του ο aposal, θα έχουν προηγηθει και οι Δωδεκαθειστές στο Λιτόχωρο - μούρλια ευκαιρία...
Aposal προχώρα το
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

θα θελα παρα πολυ να ερθω αλλα δυστηχως ειναι πολυ πρωι,τα παιδια μου θα ειναι ζωηρα(μου βγηκε η ψυχη την προηγουμενη φορα ),και αν λεγαμε οτι τελικα θα ρθω με τα παιδια ,φοβαμε παρα πολυ να ανεβω τον δρομο για την παλια μονη γιατι ειναι λιγο επικυνδηνος ο δρομος και ο γκρεμος αποτομος.Και εχω και φοβια στα υψη.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αφού φοβάσαι τόσο πολύ, ας κονονίσει τότε κάποιος με "ειδικό βάρος" (πχ ο Νίκος, ή ο Χρήστος), να βρεθούμε, μετά τη Θεία Λειτουργία και την επίσκεψη στο σπήλαιο, κάπου - όλοι - για καφέ ή για φαγητό!
Και για χάρη όσων όσους δεν μπορούν να ξυπνήσουν το πρωί! Για να συνδυάσουμε το πνευματικό (Θεία Λετουργία, σπήλαιο κλπ) με το κοσμικό!
Σχετικά με τον Αρχιεπίσκοπο δεν γνωρίζω αν είναι σε θέση να προβεί σε περιπέτειες. Θα προσπαθήσω να πείσω τη γυναίκα μου, που είναι από χωριό της Λειβαδιάς, να του το πει λόγω προτέρου γνωριμίας (αρκετά προτέρου για να είμαι ειλικρινής).
Και για χάρη όσων όσους δεν μπορούν να ξυπνήσουν το πρωί! Για να συνδυάσουμε το πνευματικό (Θεία Λετουργία, σπήλαιο κλπ) με το κοσμικό!
Σχετικά με τον Αρχιεπίσκοπο δεν γνωρίζω αν είναι σε θέση να προβεί σε περιπέτειες. Θα προσπαθήσω να πείσω τη γυναίκα μου, που είναι από χωριό της Λειβαδιάς, να του το πει λόγω προτέρου γνωριμίας (αρκετά προτέρου για να είμαι ειλικρινής).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το είπα όμως ευγενικά, σχεδόν Χριστιανικά! Βέβαια, όπως κατάλαβες, η πρώτη ερμηνεία είναι άλλη, αλλά το έγραψα έτσι ώστε να δίνει κανείς και τη δεύτερη ερμηνεία, έτσι, για να υπάρχει και μια νότα χιούμορ.eortologio_gr έγραψε:Με είπες "χοντρό"...aposal έγραψε:Αφού φοβάσαι τόσο πολύ, ας κονονίσει τότε κάποιος με "ειδικό βάρος" (πχ ο Νίκος, ή ο Χρήστος)...
Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό !!!![]()
![]()
![]()
Χρ.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Επειδή η συνάντηση είναι νωρίς το πρωί είναι δύσκολο σ' όσους μένουν μακριά να προλάβουν. Καλά είναι να διανυκτερεύσουμε σε κάποιο ξενοδοχείο της περιοχής.
O aposal και ο relis πρότειναν κάποια. Εγώ προτείνω δύο ακόμη:
Hotel Lito, Πλάκα λιτοχώρου, Γ Κατηγορίας (**)
[Υπηρεσίες Ξενοδοχείου
Πισίνα ημιολυμπιακών διαστάσεων (25μ), Pool Bar & service, Beach volley, Basket Ball, Tennis, Χώρος στάθμευσης, Μπαρ, Αίθουσα πρωινού, Αίθουσα εστιατορίου, Παιδική χαρά, Βόλτα στο δασάκι μας
site: http://www.hotel-lito.gr/
Τηλέφωνα: 2352022122 - 22124
Hotel Villa Drosos, Λιτόχωρο, Γ κατηγορίας (**)
Παροχές Ξενοδοχείου:
Πισίνα - Pool Bar & service - Χώρος στάθμευσης - Μπαρ - Αίθουσα πρωινού - Αίθουσα εστιατορίου
Παροχές Δωματίων:
Κλιματισμός - Τηλεόραση - Τηλέφωνο - Mini bar - Room service
Διεύθυνση: Λιτόχωρο, 60 200
Τηλ.: 23520.84561
Fax.: 23520.84563
E-mail: villadrosos@kat.forthnet.gr
URL: www.villadrosos.gr
Μια και είναι καλοκαίρι θα μπορούσαμε να κλείσουμε για 2 διανυκτερεύσεις (Παρασκευή 4/7, Σάββατο 5/7) και να συνδυάσουμε το ωφέλιμο μετά του τερπνού.
Θέλετε να μάθω περισσότερα; (Διαθέσιμα δωμάτια τιμές)
O aposal και ο relis πρότειναν κάποια. Εγώ προτείνω δύο ακόμη:
Hotel Lito, Πλάκα λιτοχώρου, Γ Κατηγορίας (**)
[Υπηρεσίες Ξενοδοχείου
Πισίνα ημιολυμπιακών διαστάσεων (25μ), Pool Bar & service, Beach volley, Basket Ball, Tennis, Χώρος στάθμευσης, Μπαρ, Αίθουσα πρωινού, Αίθουσα εστιατορίου, Παιδική χαρά, Βόλτα στο δασάκι μας
site: http://www.hotel-lito.gr/
Τηλέφωνα: 2352022122 - 22124
Hotel Villa Drosos, Λιτόχωρο, Γ κατηγορίας (**)
Παροχές Ξενοδοχείου:
Πισίνα - Pool Bar & service - Χώρος στάθμευσης - Μπαρ - Αίθουσα πρωινού - Αίθουσα εστιατορίου
Παροχές Δωματίων:
Κλιματισμός - Τηλεόραση - Τηλέφωνο - Mini bar - Room service
Διεύθυνση: Λιτόχωρο, 60 200
Τηλ.: 23520.84561
Fax.: 23520.84563
E-mail: villadrosos@kat.forthnet.gr
URL: www.villadrosos.gr
Μια και είναι καλοκαίρι θα μπορούσαμε να κλείσουμε για 2 διανυκτερεύσεις (Παρασκευή 4/7, Σάββατο 5/7) και να συνδυάσουμε το ωφέλιμο μετά του τερπνού.
Θέλετε να μάθω περισσότερα; (Διαθέσιμα δωμάτια τιμές)