Συνάντηση μελών εν Μακεδονία Σάββατο 7 Ιουνίου 2008
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά πολλά και ευλογημένα!!
Σε 2 μερούλες θα συναντηθούνε οι ταπεινώτητες μας
Μια ερώτηση ρε παιδία μετα την Θεία λειτουργία και τον εκκλησιασμό γενικότερα δεν νοιωθετε μια γαλήνη και μια ειρήνη ανεξαρτήτως κοσμικών προβλημάτων ??
Σε 2 μερούλες θα συναντηθούνε οι ταπεινώτητες μας
Μια ερώτηση ρε παιδία μετα την Θεία λειτουργία και τον εκκλησιασμό γενικότερα δεν νοιωθετε μια γαλήνη και μια ειρήνη ανεξαρτήτως κοσμικών προβλημάτων ??
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Μόλις έλαβα απάντηση απο τον π.Συμεών ως εξής :eortologio_gr έγραψε:Ενας ιδιαίτερα κινητικός μοναχός (τουλάχιστον ινετερνετικά) της Ι.Μ. Αγ.Διονυσίου είναι ο Ιερομόναχος Συμεών, τον οποίο θα ήθελα οπωσδήποτε να γνωρίσω.
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ & ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗ ΜΟΝΗ
ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ
ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΠΙΕΡΙΑΣ
Τ.Κ. 602 00
ΤΗΛ:23520-81220,84220
FAX:23520-21121
Θα ήθελα να τον γνωρίσω οπότε καλό θα ήταν αν κάποιος ήδη έχει επαφή μαζί του να τον ενημερώσει για την επίσκεψή μας ή να το κάνω εγώ.
Χρ.
Πολύ το θέλω (εννοεί να γνωριστούμε), αρκεί να μπορώ εκείνη την ώρα... Κοίτα 5 μ.μ έχουμε εσπερινό στο άβατο, μετά έχουμε την Τράπεζα. Αλλά μη μείνετε μόνο έξω, να μπείτε μέσα και να με ζητήσετε, εντάξει;
π.Συμεών
Αν και η συνάντηση ορίστηκε στις 17.30 τίποτε δεν μας απαγορεύει να είμαστε εκεί και ποιό νωρις...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ξέρουμε ότι μπορεί να έχουμε και δυσκολίες, αλλά αυτές σαν γνήσιοι Χριστιανοί και ...Βορειοελλαδίτες τις περιμένουμε! Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα!
Η αγάπη του Χριστού μας όμως, θα λειάνει όλες τις αναποδιές!
Η αγάπη του Χριστού μας όμως, θα λειάνει όλες τις αναποδιές!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.