Θάνατος
Συντονιστής: Συντονιστές
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ
ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
ΕΝΟΟ
ΟΤΙ
ΑΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ
ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ
ΜΠΟΡΕΙ ((ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΟΣΟ)) ΠΟΥ ΛΕΝΕ
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΣ
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣ
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΥ ΣΟΥ
ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
ΕΝΟΟ
ΟΤΙ
ΑΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ
ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ
ΜΠΟΡΕΙ ((ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΟΣΟ)) ΠΟΥ ΛΕΝΕ
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΣ
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣ
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΥ ΣΟΥ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

εγω plagiaskepsi, παντως χαιρομαι με την προοδο σου, να αρχισεις να γραφεις ελληνικα, μονο γραφε μικρα, γιατι τα κεφαλαια δεν ειναι για συνομιλια, αλλα για καυγα και εκφραση θυμου.
Αφου το αρχισες που το αρχισες, κανε το σωστα τουλαχιστον.
Τωρα για αυτα που εγραψες, ενταξει, αφου το παιδεψες το μυαλο σου με την λεξοπλαστικη, τοτε να μπω στον κοπο να σου πω οτι ξερεις πολυ καλα μεσα σου τι εννοουσα, αλλα προτιμησες να κανεις διαλογο μονος σου, και να πεταξεις και την μπαλα στα μνηματα.
Βαριεμαι αδελφε μου να σε ακολουθησω, εγω εργαζομαι σε νοσοκομειο και βλεπω καθημερινα τι αγωνα δινουν οι γιατροι να κρατησουν τον ανθρωπο στην ζωη, και δεν τους ειρωνευομαι. Αυτο αρκει.
Παρακατω δεν χρειαζεται, ενηλικες ειμαστε, καταλαβαινομαστε, ας μην μιλαμε σαν 15χρονα.
Αφου το αρχισες που το αρχισες, κανε το σωστα τουλαχιστον.
Τωρα για αυτα που εγραψες, ενταξει, αφου το παιδεψες το μυαλο σου με την λεξοπλαστικη, τοτε να μπω στον κοπο να σου πω οτι ξερεις πολυ καλα μεσα σου τι εννοουσα, αλλα προτιμησες να κανεις διαλογο μονος σου, και να πεταξεις και την μπαλα στα μνηματα.
Βαριεμαι αδελφε μου να σε ακολουθησω, εγω εργαζομαι σε νοσοκομειο και βλεπω καθημερινα τι αγωνα δινουν οι γιατροι να κρατησουν τον ανθρωπο στην ζωη, και δεν τους ειρωνευομαι. Αυτο αρκει.
Παρακατω δεν χρειαζεται, ενηλικες ειμαστε, καταλαβαινομαστε, ας μην μιλαμε σαν 15χρονα.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

[quote="panagiotis2008"]Σμαράγδα άλλο είναι η ταπείνωση και άλλο η απόγνωση και η κατάθλιψη που έχεις εσύ.
Η λύπη που δεν είναι κατά Θεόν οι Πατέρες λένε οτί δεν είναι φυσιολογικό πράγμα κι ότι η υπερβολική λύπη προδίδει εγωισμό.
Γι'αυτό σταμάτα να ισοπεδώνεις τον εαυτό σου έως απογνώσεως,αυτό που διακρίνω είναι οτί έχεις την τάση να κατηγορείς κακοπροαίρετα τον εαυτό σου μέχρι αυτοεξουθένωσης κι όχι να κλαις τις αμαρτίες σου (οπότε θα το δικαιολογούσα) αλλά αυτή η απαξίωση της προσωπικότητας σου είναι νοσηρή πράξη γιατί εσύ δεν κατηγορείς τον εαυτό σου για τις αμαρτίες αλλά τον μηδενίζεις τον εαυτό σου γιατί λες ο,τί δεν αξίζεις τίποτα,δηλαδή αμφισβητείς την ίδια την ύπαρξη σου κι αυτό δεν είναι καλό.
Να μιλήσεις με τον πνευματικό σου να του αποκαλύψεις αυτή σου την συμπεριφορά σου που σε ισοπεδώνει ψυχολογικά.[/quote
Αγαπητε Παναγιωτη (εχεις και το ονομα του μπαμπα μου) :) :)
καθησα και σκεφτηκα ολα αυτα που εγραψες και η αληθεια ειναι οτι εσυ ο ιδιος σου καπου ειχες γραψει οτι δεν ειναι ωραιο να στεναχωρουμε ανθρωπους τους οποιους δεν ξερουμε κιολας και να μην τους κρινουμε.
Απο τη μια στεναχωρεθηκα αλλα απο την αλλη σε ευχαρηστω πολυ ,γιατι μπορει στο θεμα για τις αμαρτιες να εχεις δικαιο.Προσπαθω και στην καθημερινη μου ζωη να μην υπερηφανευομαι ,μια και δεν εχω τιποτα για να υπερηφανευτω και προσπαθω να λεω σε οτιδηποτε οτι ειμαι ενα τιποτα και γιατι νιωθω ετσι(οχι ως ταπεινωλογια)αλλα γιατι ετσι ειναι.
Τι να λεω οτι ειμαι καλος ανθρωπος ,οτι δεν κανω αμαρτιες οτι εχω καθαρισει απο ολα τα παθη .........Αφου δεν ειναι ετσι.Και ΝΑΙΘα φτησω και τον εαυτο μου και θα τον ισοπεδωσω ωστε να μην μουρθει λογισμος υπερηφανειας.Στον βαθμο που μπορω. Τωρα αν αυτο ειναι ψευτοταπεινωση που γραψανε μερικοι θα προσπαθησω να διορθοθω.
Η αληθεια ειναι οτι ενω ειμαι 35 χρονων και εχω 4 παιδακια ,μαλλον ειμαι και εγω ενα μεγλο παιδιΧαζο παιδι χαρα γεματο που λενε αλλα τι να κανουμε ,δεν μπορουμε να ημαστε ολοι τελιοι.
Ολα αυτα τα εγραψα οχι γιατι χτυπησες την υπεηφανεια μου(μπορει να ειναι και ετσι δεν ξερω) αλλα γιατι καταλαβα οτι καποιοι εδω μεσα κρινουν πολυ ευκολα ,χωρις να γνωριζουνκαι αυτο ειναι λυπηρο.
Η λύπη που δεν είναι κατά Θεόν οι Πατέρες λένε οτί δεν είναι φυσιολογικό πράγμα κι ότι η υπερβολική λύπη προδίδει εγωισμό.
Γι'αυτό σταμάτα να ισοπεδώνεις τον εαυτό σου έως απογνώσεως,αυτό που διακρίνω είναι οτί έχεις την τάση να κατηγορείς κακοπροαίρετα τον εαυτό σου μέχρι αυτοεξουθένωσης κι όχι να κλαις τις αμαρτίες σου (οπότε θα το δικαιολογούσα) αλλά αυτή η απαξίωση της προσωπικότητας σου είναι νοσηρή πράξη γιατί εσύ δεν κατηγορείς τον εαυτό σου για τις αμαρτίες αλλά τον μηδενίζεις τον εαυτό σου γιατί λες ο,τί δεν αξίζεις τίποτα,δηλαδή αμφισβητείς την ίδια την ύπαρξη σου κι αυτό δεν είναι καλό.
Να μιλήσεις με τον πνευματικό σου να του αποκαλύψεις αυτή σου την συμπεριφορά σου που σε ισοπεδώνει ψυχολογικά.[/quote
Αγαπητε Παναγιωτη (εχεις και το ονομα του μπαμπα μου) :) :)
καθησα και σκεφτηκα ολα αυτα που εγραψες και η αληθεια ειναι οτι εσυ ο ιδιος σου καπου ειχες γραψει οτι δεν ειναι ωραιο να στεναχωρουμε ανθρωπους τους οποιους δεν ξερουμε κιολας και να μην τους κρινουμε.
Απο τη μια στεναχωρεθηκα αλλα απο την αλλη σε ευχαρηστω πολυ ,γιατι μπορει στο θεμα για τις αμαρτιες να εχεις δικαιο.Προσπαθω και στην καθημερινη μου ζωη να μην υπερηφανευομαι ,μια και δεν εχω τιποτα για να υπερηφανευτω και προσπαθω να λεω σε οτιδηποτε οτι ειμαι ενα τιποτα και γιατι νιωθω ετσι(οχι ως ταπεινωλογια)αλλα γιατι ετσι ειναι.
Τι να λεω οτι ειμαι καλος ανθρωπος ,οτι δεν κανω αμαρτιες οτι εχω καθαρισει απο ολα τα παθη .........Αφου δεν ειναι ετσι.Και ΝΑΙΘα φτησω και τον εαυτο μου και θα τον ισοπεδωσω ωστε να μην μουρθει λογισμος υπερηφανειας.Στον βαθμο που μπορω. Τωρα αν αυτο ειναι ψευτοταπεινωση που γραψανε μερικοι θα προσπαθησω να διορθοθω.
Η αληθεια ειναι οτι ενω ειμαι 35 χρονων και εχω 4 παιδακια ,μαλλον ειμαι και εγω ενα μεγλο παιδιΧαζο παιδι χαρα γεματο που λενε αλλα τι να κανουμε ,δεν μπορουμε να ημαστε ολοι τελιοι.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νομίζω ότι ο Θεός ακούει τις προσευχές μας και αν αυτές είναι θερμές (έχουν πόνο και ταπείνωση) βλέπει πώς θα πάει πνευματικά το πλάσμα Του εάν το σώσει και εάν πάει καλύτερα ΤΟΤΕ επεμβαίνει και κάνει το θαύμα!gol έγραψε:και αν αγαπητη smarti σε ακουγε ο θεος και εκανε το θαυμα του και γινοσουν καλα και εχανες εντελει τη ψυχη σου? ποιο ειναι ποιο σημαντικο η ζωη μας η ψυχη μας?
Πάντως, σε μια συζήτηση στην οποία μετείχα, κάποιος ρώτησε έναν ευσεβέστατο παππούλη :
"Γέροντα, τι πρέπει να κάνω για να έχω πνευματική πρόοδο και να σωθώ";
Κι εκείνος του απάντησε ρωτώντας τον αυτό ακριβώς που ρώτησε και η Σμαραγδή :
"Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι έχεις ακόμη λίγες ώρες ζωής";
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μην ξεχνάς τον ληστή πάνω στον Σταυρό που μετανόησε (ειλικρινά όμως) τη τευταία στιγμή, αλλά ήταν αρκετή για να πάει στον Παράδεισο!smarti έγραψε: Mπορεις μεσα σε 1 μηνα να κοψεις η να μετανοησεις για τα παρακατω που θα κριθουμε;
Ούτως η άλλως στο έλεος του Κυρίου στηριζόμαστε και όχι στην δική μας αξιότητα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αν σε ανακουφίζει αυτό που θα γράψω, ναι κι εγώ φοβάμαι τον θάνατο! Και ο φιλεύσπλαχνος Θεός μου δίνει ευκαιρίες να "συνέλθω" αλλά εγώ ο ανάξιος, αχάριστος και πολύ αμαρτωλός είμαι ακόμη προσκολλημένος στα γήινα!smarti έγραψε:Εχω παθει την πλακα μου μαζι σας.Μπραβο σε ολους και φτου σου σε μενα
Σας θαυμάζω όλους εσάς που δεν φοβάστε!
Ελπίζω κάποτε να το καταφέρω κι εγώ!