ΒΡΕ ΣΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ' ΣΚΥΨΩ ' ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΩ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ 'ΤΕΝΤΩΘΕΙΣ' ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ?! ΧΑΧΑ!!!aposal έγραψε:Πριν από λίγο τις είδε ο ακατέργαστος! Υπομονή! Πότε επιτέλους θα μας φτάσεις;
Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας Κυριακή 25 Μαΐου
Συντονιστής: Συντονιστές
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χα! Χα! Να' σαι καλά ρε Χαραλάμπη!PRETORIAN έγραψε:ΒΡΕ ΣΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ' ΣΚΥΨΩ ' ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΩ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ 'ΤΕΝΤΩΘΕΙΣ' ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ?! ΧΑΧΑ!!!aposal έγραψε:Πριν από λίγο τις είδε ο ακατέργαστος! Υπομονή! Πότε επιτέλους θα μας φτάσεις;
Τα λέμε - πρώτα ο Θεός - αύριο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έχει πάρα πολλούς Πόντιους στην Κατερίνη! ! !aposal έγραψε:Ομολογώ πως όσο καλή και να είναι η συνάντηση της Κατερίνης (για το οποίο δεν αμφιβάλλω καθόλου) θα της λείπει κάτι!plagiaskepsi έγραψε::D :D :D o plagia skepsi stelni pola pola sos
plei se pelagi eftixias......
an ke exo xasi tin esthisi tou xronou
tha pai kanas minas ke akoma den kseperasa tin eftixia pou niotho apo tin sinantisi.....
den prokite na ksanartho se sinantisi giati exo apo tin torini sinantisi tosi eftixia pou poli diskola tha sineltho
nate kala oli sas parontes ke apontes
Ο Αντώνης!!
Τον οποίο τον χάσαμε κι εμείς στα πρώτα 40 λεπτά (όπως χάνουμε την μπάλλα ενίοτε) όταν πήγε να ανταμώσει τους Ποντιακούς συλλόγους!
Λειτουργεί ως δέλεαρ;;;
- Byzantine_Spirit
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να ευχαριστήσω επίσης και τον agiooros για την φιλοξενία του.
Και φιλοξενία δεν εννοώ άλλο απο την καλοδεκτικότητα προς όλους.
Και δε ξέρω αν πρέπει να το πω δημόσια, ας με συγχωρήσει.
Ευχαριστούμε για το κέρασμα και προσωπικά επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά.
Και φιλοξενία δεν εννοώ άλλο απο την καλοδεκτικότητα προς όλους.
Και δε ξέρω αν πρέπει να το πω δημόσια, ας με συγχωρήσει.
Ευχαριστούμε για το κέρασμα και προσωπικά επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά.
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»