Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας Κυριακή 25 Μαΐου
Συντονιστής: Συντονιστές
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΕΣ.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ. ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΝΤΩΣ ΝΑ... 'ΠΕΣΩ' ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ!.... ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΑΛΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ.
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΕΡΒΙΡΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΝΙ......
cordelia ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ !
ΝΑ ΞΕΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΕΥΛΑΒΟΥΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
agiooros ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ....ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΗΔΗ
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΕΡΒΙΡΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΝΙ......
cordelia ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ !
ΝΑ ΞΕΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΕΥΛΑΒΟΥΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
agiooros ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ....ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΗΔΗ
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
Αφού το είπαμε οτι ΕΓΩ...ΕΓΩ ε...έχω ταπείνωση!! χαχαχα ΕΓΩ πάντα! ΕΓΩ!! χαχα!aposal έγραψε:Παληκάρι, συγχαρητήρια!Carlos έγραψε:Ε πάντως για να λέμε την αλήθεια....ΕΓΩ....είμαι ο ποιο ωραίος!!!! χαχαχα
Πέραν του ότι είσαι ο πιο ωραίος (εξωτερικά), είσαι και ο πιο καλός (εσωτερικά), με συνέπεια να είσαι και ο μόνος με γνώθι σ' αυτόν!!
Καθόλου παράξενο για έναν αναχωρητή κατά μία έννοια (αναρριχητή). Να ήσουν και λίγο πιο αισιόδοξος στα κοινωνικά....
Μπορώ να σε αποκαλώ με το Χριστιανικό σου όνομα;
Μπα νομίζω οτι μου ταιριάζει καλύτερα το Carlos για το forum. Το χριστιανικό ας το αφησουμε για τις συναντήσεις μας.
Ως προς τα κοινωνικά μπορεί να είμαι λιγάκι πιο αισιόδοξος! Τα 600 ευρώ που πέρνουμε για έρευνα μου το επιτρέπουν άλλωστε!! χαχα.
έτσι είναι η ζωή! Άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους ... ανεβάζει πιο πάνω από τους άλλους και έτσι έχουμε διακρίσεις!!! χαχαχα
Καλά να είσται παίδες, χάρηκα που σας γνώρισα από κοντά!
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

:D :D :D o plagia skepsi stelni pola pola sos
plei se pelagi eftixias......
an ke exo xasi tin esthisi tou xronou
tha pai kanas minas ke akoma den kseperasa tin eftixia pou niotho apo tin sinantisi.....
den prokite na ksanartho se sinantisi giati exo apo tin torini sinantisi tosi eftixia pou poli diskola tha sineltho
nate kala oli sas parontes ke apontes
tha pai kanas minas ke akoma den kseperasa tin eftixia pou niotho apo tin sinantisi.....
den prokite na ksanartho se sinantisi giati exo apo tin torini sinantisi tosi eftixia pou poli diskola tha sineltho
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τις είδες τις φωτογραφίες; Γιατί μου τις κατακρίνεις;PRETORIAN έγραψε:ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΕΣ.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ. ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ!
Οι φωτογραφίες είναι ολόκληρες, ΕΣΥ δεν χώρεσες ολόκληρος σε μία απ' αυτές!
Θα επανορθώσω όμως! Την επόμενη φορά θα πάρω το δεξί σου ...ήμισυ μια και αυτό συμβαδίζει με τη θέση σου ως ψάλτη (μεταξύ άλλων)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ομολογώ πως όσο καλή και να είναι η συνάντηση της Κατερίνης (για το οποίο δεν αμφιβάλλω καθόλου) θα της λείπει κάτι!plagiaskepsi έγραψε::D :D :D o plagia skepsi stelni pola pola sos
Ο Αντώνης!!
Τον οποίο τον χάσαμε κι εμείς στα πρώτα 40 λεπτά (όπως χάνουμε την μπάλλα ενίοτε) όταν πήγε να ανταμώσει τους Ποντιακούς συλλόγους!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία: