Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας Κυριακή 25 Μαΐου
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο Χαραλάμπης έχει πολλά ελατώματα που όλα ξεκινούν από τον απύθμενο εγωισμό του! Δυστυχώς έμοιαζε παράταιρος στην παρέα μας, την τόσο "προχωρημένη" πνευματικά!!!
Αλλά ακριβώς επειδή είμαστε "προχωρημένοι" θα τον ανεχτούμε και θα τον βοηθήσουμε να φθάσει στο δικό μας επίπεδο (αν ποτέ φτάσει)!!
ΥΓ : Κύριε Μπάμπη δεν πιστεύω να θίγεστε από το "προχωρημένο" χιούμορ μας! Αν όχι (όπως πιστεύω) έχει καλώς! Αν ναι, ευκαιρία για περισσότερο αγώνα!!
Αλλά ακριβώς επειδή είμαστε "προχωρημένοι" θα τον ανεχτούμε και θα τον βοηθήσουμε να φθάσει στο δικό μας επίπεδο (αν ποτέ φτάσει)!!
ΥΓ : Κύριε Μπάμπη δεν πιστεύω να θίγεστε από το "προχωρημένο" χιούμορ μας! Αν όχι (όπως πιστεύω) έχει καλώς! Αν ναι, ευκαιρία για περισσότερο αγώνα!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τις φωτογραφίες θα τις ανεβάσει ο Νίκος, ο άψογος διαχειριστής (agiooros).dionysisgr έγραψε:Η ζηλεια μου που δεν μπορεσα να παρευρεθω καια εγω (λογω υποχρεωσεων) εχει φτασει σε "δαιμονικο" επιπεδο!
Ελπιζω πρωτα ο Θεος σε επομενη συναντηση συντομα να ειμαι και εγω μαζι με τη υπεροχη αυτη παρεα.
Ανυπομονουμε να δουμε φωτογραφικο υλικο.
Ο Κυριος μαζι σας.
Διονύση, να βλέπεις ενίοτε και τα πμ σου!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ.... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ!!!!!!Cordelia έγραψε:Ωχ, Ωχ !!![]()
ρόμπα θα γίνουμε![]()
![]()
Δεν μας το είπατε ότι θα μας εκθέσετε παγκοσμίως, ώστε να καλλωπιστούμε πριν έρθουμε !!
Αν δεν φαινόμαστε ωραίοι, φταίνε σίγουρα ο φωτογράφοι aposal και carlos !!
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ 1 ΩΡΑ
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παληκάρι, συγχαρητήρια!Carlos έγραψε:Ε πάντως για να λέμε την αλήθεια....ΕΓΩ....είμαι ο ποιο ωραίος!!!! χαχαχα
Πέραν του ότι είσαι ο πιο ωραίος (εξωτερικά), είσαι και ο πιο καλός (εσωτερικά), με συνέπεια να είσαι και ο μόνος με γνώθι σ' αυτόν!!
Καθόλου παράξενο για έναν αναχωρητή κατά μία έννοια (αναρριχητή). Να ήσουν και λίγο πιο αισιόδοξος στα κοινωνικά....
Μπορώ να σε αποκαλώ με το Χριστιανικό σου όνομα;