Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας Κυριακή 25 Μαΐου

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Carlos έγραψε:Οι φωτογραφίες εστάλησαν.
tis elava perimeno kai ton aposal kai tha anevoun ston server me olokliri tin analisi.
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yiorgos31 »

aposal έγραψε:
yiorgos31 έγραψε:ηθελα πολυ να ερθω να γνωρισω και τον plagiaskepsi που μου πλεκει το εγκωμιο καθε φορα αλλα οικογενειακοι σοβαροι λογοι δε μου το επετρεψαν... την επομενη φορα...
Έχασες που δεν τον γνώρισες!
το πιστευω αποστολε. "εφυγε" ο παππους μου και γυρισα σημερα το απογευμα απο το χωριο...
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

Μπράβο παιδιά. Είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες συναντήσεις. Όσοι έχουν τη δυνατότητα να μην τις χάνουν. :)
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

Συναισθήματα μπερδεμένα.....

Από την μία χαίρομαι αφάνταστα που καταφέρατε και συναντηθήκατε, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό, σε μία κοινότητα όπως η δική μας.

Από την άλλη στεναχωριέμαι που δεν μπόρεσα να ειμαι και εγώ κοντά σας, μιας κια τον τελευταίο καιρό έχω αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις που γίνονται το Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ξεφύγω από αυτές και να είμαι και εγώ κοντά σας. Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.

Μελπομένη μου, ήθελα πολύ να σε δω και εσένα και την κόρη σου, μιας και αφού μένουμε τόσο κοντά και δεν μπορούμε να βρεθούμε, ήταν η ευκαιρία να σε δω. Ελπίζω να κάτσεις για πολύ ακόμα Ελλάδα και να σε δω στην επόμενη συνάντηση...

Να είστε καλά παιδιά και να το ξαναζήσετε σύντομα...
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

Και για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά ήθελα πολύ να δω και τα υπόλοιπα παιδιά που ήδη έχω γνωρίσει όπως τους δύο Νίκους (το αφεντικό και τον NIKOZ) καθώς και τον Michail, αλλά και όλα τα παιδιά που εδώ ανταλλάσουμε και δίνουμε εξωτερίκευση στην ψυχή μας.

Και πάλι να είστε καλά....
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Η ζηλεια μου που δεν μπορεσα να παρευρεθω καια εγω (λογω υποχρεωσεων) εχει φτασει σε "δαιμονικο" επιπεδο!

Ελπιζω πρωτα ο Θεος σε επομενη συναντηση συντομα να ειμαι και εγω μαζι με τη υπεροχη αυτη παρεα.

Ανυπομονουμε να δουμε φωτογραφικο υλικο.

Ο Κυριος μαζι σας.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Διονύση και οι λοιποί, ελπίζω κι εγώ να βρεθούμε σε προσεχή σύναξη!
Καλόν είναι, μια που τα λέμε ηλεκτρονικά να δοκιμάζουμε ενίοτε και τον παραδοσιακό τρόπο επικοινωνίας, ιδίως όταν αυτός συνοδεύεται και από κάποιο ρόφημα, ή φαγητό (ή και τα δύο, όπως χθες).
Έστειλα, ζιπαρισμένες δέκα φωτογραφίες από το χθεσινό β΄ ημίχρονο, οπότε δεν συμπεριλαμβάνονται σ' αυτές οι εκλεκτοί :
1. panagiotis2008
2. nikolaos-9
3. Byzantine_Spirit

οι οποίοι "έπαιξαν" μόνο στο α΄ημίχρονο!
Από αυτούς που συμμετείχαν από το 46΄ μέχρι το 90΄:
1. Η Μελπωμένη και η Cordelia εμφανίζονται σε 4 φωτογραφίες
2. Ο Χαραλάμπης (PRETORIAN) σε 4,5 (!!)
3. Ο μέγας Αντώνης (plagiaskepsi) σε 2

Οφείλω βέβαια να ομολογήσω ότι δεν είμαι καλός φωτογράφος, οπότε αν κάποιοι δεν ευαρεστηθούν στο αποτέλεσμα των φωτογραφιών, θα φταίω εγώ!
Ο Χαραλάμπης έχει τις μεγαλύτερες διακυμάνσεις στη ποιότητα (πιστότητα) των εικόνων του, αλλά υπάρχει μία στην οποία τον αποθανάτισα κατά το ήμισυ, όμως είναι το αριστερό του μισό, που νομίζω ότι είναι και το ...καλύτερό του!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

Ωχ, Ωχ !! :oops:

ρόμπα θα γίνουμε :lol: :lol:

Δεν μας το είπατε ότι θα μας εκθέσετε παγκοσμίως, ώστε να καλλωπιστούμε πριν έρθουμε !!

Αν δεν φαινόμαστε ωραίοι, φταίνε σίγουρα ο φωτογράφοι aposal και carlos !!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Δυστυχώς οι φωτογράφοι δεν μπορούν να αποτυπώσουν το καλύτερο κομμάτι μας! Αυτό που κρύβουμε μέσα μας, αλλά συχνά - πυκνά το βγάζουμε (μερικώς) προς τα έξω, στις καθημερινές μας δραστηριότητες, χωρίς να το καταλαβαίνουμε!
Μόνον Εκείνος τα ξέρει όλα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

aposal έγραψε:
οι οποίοι "έπαιξαν" μόνο στο α΄ημίχρονο!
Από αυτούς που συμμετείχαν από το 46΄ μέχρι το 90΄:
1. Η Μελπωμένη και η Cordelia εμφανίζονται σε 4 φωτογραφίες
2. Ο Χαραλάμπης (PRETORIAN) σε 4,5 (!!)
3. Ο μέγας Αντώνης (plagiaskepsi) σε 2

Οφείλω βέβαια να ομολογήσω ότι δεν είμαι καλός φωτογράφος, οπότε αν κάποιοι δεν ευαρεστηθούν στο αποτέλεσμα των φωτογραφιών, θα φταίω εγώ!

Επειδη δεν εχω ακομα απαλλαγει απο τα παθη μου,οποιος δημοσιευσει φωτογραφια που δεν με κολακευει,βγαινει αμεσα και αμετακλητα απο την διαθηκη μου.
Παιδια σας χαρηκα ολους,εκτος απο τον PRETORIAN που δεν εχει μαθει ακομα να παραγγελνει σωστα,(ακου να μην τρωει το αρνι ) ! ! ! και που θελει βοηθεια να βαλει τη σαλατα στο πιατο του !
Θερμα ευχαριστω σε ολους σας για την υπεροχη συντροφια !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”