Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας Κυριακή 25 Μαΐου
Συντονιστής: Συντονιστές
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
πλατεία Μητροπόλεως τελικά?
Εγώ είμαι από επαρχία και με βολεύει περισσότερο στο στάδιο ειρήνης και φιλίας αλλά αφού βολεύει τους περισσότερους να το κάνουμε Πλατεία Μητροπόλεως ας το κανουμε εκει δεν εχω προβλημα.
Μέχρι τώρα συμμετοχή:
Teri
Melpomeni
nikolaos-9
Cordelia
panagiotis2008
aposal
agiooros
koskas
geonutr ?
smarti ?
Εγώ είμαι από επαρχία και με βολεύει περισσότερο στο στάδιο ειρήνης και φιλίας αλλά αφού βολεύει τους περισσότερους να το κάνουμε Πλατεία Μητροπόλεως ας το κανουμε εκει δεν εχω προβλημα.
Μέχρι τώρα συμμετοχή:
Teri
Melpomeni
nikolaos-9
Cordelia
panagiotis2008
aposal
agiooros
koskas
geonutr ?
smarti ?
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κύριε διαχειριστάάά.....(θυμήθηκα μια παλιά ταινία
)
μάλλον έδωσα λάθος εντύπωση με τα γραφόμενά μου! Συγγνώμη!
Δυστυχώς δεν μου είναι εύκολο να παρευρεθώ στη συνάντηση παρόλο που θα το ήθελα πολύ.
Εκτός αν κατέβω γωνία Μητροπόλεως με Αγίας Σοφίας και μέτωπο προς Θερμαϊκό, αλλά δε νομίζω να βρω κανέναν σας εκεί...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!
μάλλον έδωσα λάθος εντύπωση με τα γραφόμενά μου! Συγγνώμη!
Δυστυχώς δεν μου είναι εύκολο να παρευρεθώ στη συνάντηση παρόλο που θα το ήθελα πολύ.
Εκτός αν κατέβω γωνία Μητροπόλεως με Αγίας Σοφίας και μέτωπο προς Θερμαϊκό, αλλά δε νομίζω να βρω κανέναν σας εκεί...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ευχομαι να περασετε παρα πολυ ωραια.Σας ζηλευω,μακαρι να μπορουσα να ρθω και εγω να σας γνωρισω,αλλα δυστηχως ειναι πολυ μακρια.Ευχομαι καποια στιγμη να μπορεσετε να κανετε τη συναντηση σας πανω στη θεσσαλονικη που ειναι λιγο ποιο κοντα στη Κατερινη.ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!agiooros έγραψε:πλατεία Μητροπόλεως τελικά?
Μέχρι τώρα συμμετοχή:
Teri
Melpomeni
nikolaos-9
Cordelia
panagiotis2008
aposal
agiooros
koskas
geonutr ?
smarti ?
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στο Πλατανόδασος, να παίξουν και τα παιδιά!smarti έγραψε: Ευχομαι να περασετε παρα πολυ ωραια.Σας ζηλευω,μακαρι να μπορουσα να ρθω και εγω να σας γνωρισω,αλλα δυστηχως ειναι πολυ μακρια.Ευχομαι καποια στιγμη να μπορεσετε να κανετε τη συναντηση σας πανω στη θεσσαλονικη που ειναι λιγο ποιο κοντα στη Κατερινη.ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!