Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας Κυριακή 25 Μαΐου
Συντονιστής: Συντονιστές
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας Κυριακή 25 Μαΐου
Κυριακή 25 Μαΐου 2008
Ώρα : 11:00
Τόπος : Νομίζω ότι είναι καλό να βρεθούμε κάπου στην πλατεία, πχ έξω από τα ΕΛΤΑ, στη γωνία με Μητροπόλεως.
Ώρα : 11:00
Τόπος : Νομίζω ότι είναι καλό να βρεθούμε κάπου στην πλατεία, πχ έξω από τα ΕΛΤΑ, στη γωνία με Μητροπόλεως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agiooros την Παρ Μάιος 16, 2008 12:52 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Γιατι στενοχωριεσαι Teri ? απο που εισαι ? μηπως θελετε να γινει συναντηση μεταξυ Αθηνων και Θεσσαλονικης ?
Η να κανουμε μια εμεις οι κατω του μεγαλου αυλακιου ( Ισθμου) και να μην ...επιτρεψουμε σε κανεναν την προσβαση ???
Η να κανουμε μια εμεις οι κατω του μεγαλου αυλακιου ( Ισθμου) και να μην ...επιτρεψουμε σε κανεναν την προσβαση ???
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Teri μη μου στενοχωριεσαι,η απαντηση σου δεν ηταν καθολου εγωιστικη,εξ αλλου εχει και η μειοψηφια τα δικαιωματα της !Teri έγραψε:Ας γίνει όπου βολεύει την πλειοψηφία! Έχεις για ακόμα μία φορά δίκιο: η Αθήνα είναιστη μέση!
[η προηγούμενη απάντησή μου ήταν άκρως εγωιστική :D ]
Συχνα ειναι στη μεση πολλοι πρακτικοι λογοι,που εμποδιζουν ολα τα μελη να ειναι σε μια συναντηση.Η αποσταση ειναι ενας απο αυτους.Στο παρελθον εχουν γινει συναντησεις μελων στη Θεσσαλονικη και στα Ιωαννινα.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
nikolaos-9
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Κυριακή 25 Μαϊου ; καλα ειναι;
Αν βρεθουμε εκει υπαρχει καμια καλη καφετερια?Melpomeni έγραψε:Παιδια,καπου πιο κεντρικα απο το Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας,γινεται ?
Τι θα λεγατε για την πλατεια Μητροπολεως ,η καπου στο Συνταγμα?
Καλο θα ηταν να εκκλησιαζομασταν καπου και μετα να πηγαιναμε για καφε...