καλώς σας βρήκα

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

gol
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από gol »

ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΔΕΛΦΗ ΕΦΡΟΣΥΝΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ..ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ? ΕΙΧΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ? ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ ? ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΕΨΑΞΕΣ(ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ (ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ) ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΘΕΟ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΘΕΟΣ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ "ΑΣΧΗΜΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΕΦΡΟΣΥΝΗ
ΤΟ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
(Γέροντας Επιφάνιος)
eufrosini
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από eufrosini »

ευχαριστω αδελφια ο αντρας μου πηγε στο αγιο ορος την προηγουμενη εβδομαδα και ο πατερας ευθυμιος του συνεστησε αυτο τον πνευματικο εξομολογιομουν συχνα αλλα στην ενορια μου και δεν ειχα καποιον πνευματικο ο πατερας ευθυμιος στο αγιο ορος του συνεστησε να παω στον πνευματικο και ετσι και πηγα αδελφια
ειναι πραγματικα δυσκολο πραγμα η αποκτηση παιδιου δεν το περιμενα πριν παντρευτω ,εαν και οφειλω να ομολογησω οτι τον θεο τον ειχα παντα μεσα μου και πριν απο ολο αυτο και μετα και παντα θα εξομολογιομουν κοινωνουσα νηστευα απλα με ολο αυτο ηρθα πολυ πιο κοντα στον θεο
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Καλωσόρισες Ευφροσύνη!
Έχω μείνει άφωνη...

Προτείνω να απευθύνεις ερώτημα στον πατέρα Αντώνιο διότι σίγουρα η δική του γνώμη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Προς το παρόν πάντως είσαι στις προσευχές όλων μας και εύχομαι σύντομα ο Κύριος να σου φανερώσει εκείνον που θα γαληνέψει την ψυχούλα σου!
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Κουραγιο Εφροσυνη με την βοηθεια του Θεου ολα θα πανε καλα.
Πολυ αυστηρο τον βρισκω τον πνευματικο σου, το σιγουρο ειναι οτι δεν εισαι στην κατηγορια αυτων που κανουν εκτρωση.
Χρειαζετε διακριση σε τετοια θεματα αναλογα την περιπτωση την μετανοια και το ατομο,
πχ δεν μπορει να νηστευει κανεις εαν ειναι αρρωστος, δεν μπορει να εχουμε το σκεπτικο, ας νηστεψω 50 μερες και ο Θεος θα βοηθησει να μην πεθανω.
Και τον Κυριο δεν ηθελαν να τον πιασουν πριν την ωρα του?
Δεν εκανε κανενα θαυμα να τους "εξαφανισει" και να κατσει να τον πιασουν οταν ηταν η ωρα του Σταυρου. Με τον ανθρωπινο τροπο το απεφυγε.
Ισως να γινοταν θεμα στα ΜΜΥπνωσεως οτι η ταδε πεθανε απο συμβουλες των "ταλιμπαν" παπαδων. :D :D :D :D :D :D :D

Κουραγιο αδελφη, σε διαβαζω συντετριμμενη και αυτο ο Κυριος το μετρα πολυ.
Να ζητησεις παιδακι, Οικτίρμων καί ελεήμων ο Κύριος, μακρόθυμος καί πολυέλεος, ουκ εις τέλος οργισθήσεται, ουδέ εις τόν αιώνα μηνιεί.
Αφου σου εδωσε αυτον τον Σταυρο ξερει οτι μπορεις να τον σηκωσεις.

"Ως χρυσόν εν χωνευτηρίω εδοκίμασεν αυτούς"
eufrosini
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

τα λογια σας βαλασαμο αδελφια ,βαλασαμο πραγματικα θα ηθελα να το απευθυνω και σαν ερωτηση στον πατηρ αντωνιο
απο αυτο το τοπικ να κανω ερωτηση αδελφια?
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

konstantinoupolitis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από konstantinoupolitis »

Ευφροσύνη μου είναι δύσκολο να σου μιλήσω δεδομένο ότι δεν είμαι το καλύτερο παράδειγμα αποφυγής γογγυσμού.

Ωστόσο θα τολμήσω να σου πω κάποια πράγματα. Η ζωή μας φέρνει σταυρούς που λαμβάνουμε μεγάλο μισθό εφόσον τους υπομείνουμε.

Αναμφίβολα η περίπτωσή σου ήταν οριακή.

Ωστόσο αν και οριακή η περίπτωση διακοπή κυήσεως έγινε και κατ΄επέκταση αφαίρεση ζωής. Το ξέρω πως εσύ συντρίβεσαι και εμείς σχολιάζουμε απο τον καναπέ μας άνετοι. Ωστόσο ο σταυρός σου αυτός ήταν. Ναί έπαιζες κορώνα γράμματα την ζωή σου και μάλιστα με ελάχιστες πιθανότητες να βγεί κάτι καλό απο αυτήν την ιστορία. Ωστόσο αυτός ήταν ο σταυρός που σου έλαχε.

Όλες οι αμβλώσεις έχουν πολύ σοβαρούς λόγους απο τους οποίους οι εγκυμονούσες οδηγούνται στο χειρουργικό μαχαίρι: Ανήλικη εγκυμοσύνη, ασύμβατη σχέση και εγκατάλειψη, οικονομική ένδεια. Και είναι πραγματικά πολύ σημαντικοί λόγοι. Ωστόσο δεν παύουν να αποτελούν λίγοι ώστε να δικαιολογηθεί το νυστέρι. Και η περίπτωσή σου ακόμα πιο οριακή. Δεν ξέρω αν υπέμενες μέχρι το τέλος τί θα γίνονταν. Μπορεί υπερφυώς να έβγαινε το μωρό υγειέστατο και εσύ, μπορεί εσύ να κατέληγες και αυτό να ζούσε, υγιές ή μη, δεν ξέρω στ΄αλήθεια.

Πριν χρόνια μια συμπολίτισσά μου, ενημερώθηκε για το επικίνδυνο της εγκυμοσύνης της. Υπέμεινα παρά το ότι ποιός δεν θα την έδινε δίκιο αν προχωρούσε σε άμβλωση. Είχε σύζυγο και άλλα παιδιά να αναστήσει. Υπέμεινε. Το παιδί βγήκε υγιές, αυτή εκοιμήθη...

Έχεις σκεφτεί το γεγονός ο πνευματικός σου, έστω και σκληρός, πέρα απο την αντίληψη τού κόσμου τούτου και τον ουμανισμό, πραγματικό ή κατ΄ επίφαση να σου μίλησε αληθινά; Να είναι πραγματικά άξιος και ας μην είναι αρεστός και ας ακούγεται απάνθρωπος ή τυπολάτρης.

Με αγάπη και ας μην σε ξέρω και απόλυτα πεπεισμένος πως πονάς απίστευτα για ότι έγινε.

Κωνσταντίνος
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Αγαπητή Ευφροσύνη

Συγκλονιστικά αυτά που έζησες....κουράγιο και υπομονή. "Η θλίψις υπομονήν κατεργάζεται η δε υπομονή δοκιμήν...". Ο Θεός γνωρίζει τι θα σε ωφελήσει πνευματικά και αυτό επιτρέπει άλλωστε το λέει και ο Χριστός: "Ζητείτε πρώτον τη Βασιλεία των Ουρανών και πάντα ταύτα προστεθήσενται...". Θα ανεβάσω και μια επιστολή του Μεγάλου Βασιλείου, "Προς Νεκτάριον Παρηγορητική":

Νά είσαι πεπεισμένος ότι, ακόμη και αν μάς διαφεύγουν οι λόγοι των οικονομουμένων υπό του Θεού, πάντως ό,τι οικονομείται από τον σοφόν και αγαπώντα ημάς είναι αποδεκτόν, όσον επίπονον και αν είναι. Διότι αυτός γνωρίζει πώς διαθέτει εις τον καθένα ό,τι συμφέρει και διατί ορίζει εις ημάς άνισα τα πέρατα τού βίου. Υπάρχει πράγματι κάποια αιτία ακατάληπτος από τους ανθρώπους, δια την οποίαν άλλοι μεν απάγονται γρηγορότερα από εδώ, άλλοι δε έγκαταλείπονται περισσότερον χρόνον εις τον οδυνηρόν τούτον βίον δια να ταλαιπωρούνται. Ώστε διʼ όλα οφείλομεν νά προσκυνώμεν την φιλανθρωπίαν του και νά μη δυσανασχετώμεν, ενθυμούμενοι την μεγάλην εκείνην και διάσημον φωνήν πού εξέφερεν ο μέγας αθλητής Ιώβ, όταν είδεν εις ένα συμπόσιον νά συντρίβονται δέκα παιδιά του εις βραχύ χρονικόν διάστημα· «Ο Κύριος τα έδωσεν, ο Κύριος τα αφήρεσεν όπως εφάνη καλόν εις τον Κύριον, ούτω και έγινεν» . Ας κάμωμεν ιδικόν μας τούτο το θαύμα· ίσος είναι ο μισθός από τον δίκαιον κριτήν εις εκείνους πού επιδεικνύουν ίσα ανδραγαθήματα. Δεν εστερήθημεν τού παιδιού, άλλα το απεδώσαμεν εις τον χορηγήσαντα· δεν ηφανίσθη ή ζωή του, αλλά μετεβλήθη προς το καλύτερον δεν έκρυψεν ή γη τον αγαπητόν μας, αλλά τον υπεδέχθη ο ουρανός. Ας περαμείνωμεν ολίγον και θα συνευρεθώμεν με τον ποθούμενον. Δεν είναι δε πολύς ο χρόνος της διαστάσεως, αφού όλοι είμεθα εις τον βίον τούτον ωσάν εις οδόν και σπεύδομεν προς το ίδιον κατάλυμα, εις το όποιον άλλος κατέλυσε προηγουμένως, άλλος επέρχεται, άλλος σπεύδει, όλους δε θα υποδεχθεί ένα τέλος. Αν δε αυτός διέβη την οδόν γρηγορότερα, όμως όλοι θα βαδίσωμεν την ιδίαν οδόν και όλους μάς περιμένει το ίδιον κατάλυμα.
Μόνον είθε να ομοιάσωμεν ημείς δια τής αρετής την καθαρότητα εκείνου, ούτως ώστε με το άδολον του ήθους νά επιτύχωμεν της ιδίας αναπαύσεως με τα εν Χριστώ νήπια.
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Άβαταρ μέλους
Byzantine_Spirit
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Byzantine_Spirit »

Καλως ήρθες.

Μια μεγάλη αγκαλιά απο εμένα για το καλωσόρισμα.

>:D<
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
eufrosini
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

αγαπητε αδελφε κωνσταντινε ισως και να εχεις δικιο παρελειψα να γραψω οτι στο μωρο εγινε νεκροψια οπου επιβεβαιωθηκαν τα ιατρικα ευρηματα στο μεγιστο ομως βαθμο και προβληματικος πλακουντας στο επακρον ομως
με παθολογοανατομου σφραγιδα απο την νεκροψια επιβεβαιωθηκε η κρισιμοτητα η επικυνδινοτητα και ολα τα σοβαρα προβληματα τπυ εγκεφαλου και η ανυπαρκτη καρδια οποτε υγιες ετσι και αλλιως δεν θα ηταν γιατι δεν θα ζουσε οπως καταλαβαινεις μετα το πηγα για νεκροψια με δικο μου ιατρο οχι για να ηρεμησω εγω η οι τυψεις μου απλα ενοιωθα οτι ηταν κατι που επρεπε να κανω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”