καλώς σας βρήκα
Συντονιστής: Συντονιστές
καλώς σας βρήκα
καλως σας βρηκα δεν ξερω εαν γραφω σωστα ,εαν οχι συγχωρεστε με
ειμαι η ευφροσυνη και χαιρομαι παρα πολυ που ειμαι εδω,εχω χασει την ψυχη μου και την ζωντανια μουπιστευω με την βοηθεια σας θα ξαναβρω την ευφροσυνη που εχασα μεσα απο την δυσκολια που περναω και που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας
χαιρομαι που ειμαι εδω
ειμαι η ευφροσυνη και χαιρομαι παρα πολυ που ειμαι εδω,εχω χασει την ψυχη μου και την ζωντανια μουπιστευω με την βοηθεια σας θα ξαναβρω την ευφροσυνη που εχασα μεσα απο την δυσκολια που περναω και που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας
χαιρομαι που ειμαι εδω
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλως ηρθες! Καλη δυναμη και κουραγιο!
Την ψυχη μας δεν την εχουμε χασει, (ακομη παιζεται), και την ζωντανια μας την ξαναβρισκουμε ασχολουμενοι με τα πνευματικα.
Η "αλλη" ζωντανια της καθημερινοτητας, χωρις τα πνευματικα, ειναι η κανονικοτατη νεκρωση.
Να επικαλεισαι και να αναζητας τον Κυριο Ιησου Χριστον, και θα σου ερθουν ολα πισω, και η ψυχη σου και η ζωντανια σου και αλλα πολλα "γλυκισματα" που θα σου στειλει ο Ιδιος.
Δυσκολιες δεν εχουν μονο οι κεκοιμημενοι. (αυτοι εχουν αλλες!)
Υπομονη, ελπιδα, πιστη και Αγαπη.
Την ψυχη μας δεν την εχουμε χασει, (ακομη παιζεται), και την ζωντανια μας την ξαναβρισκουμε ασχολουμενοι με τα πνευματικα.
Η "αλλη" ζωντανια της καθημερινοτητας, χωρις τα πνευματικα, ειναι η κανονικοτατη νεκρωση.
Να επικαλεισαι και να αναζητας τον Κυριο Ιησου Χριστον, και θα σου ερθουν ολα πισω, και η ψυχη σου και η ζωντανια σου και αλλα πολλα "γλυκισματα" που θα σου στειλει ο Ιδιος.
Δυσκολιες δεν εχουν μονο οι κεκοιμημενοι. (αυτοι εχουν αλλες!)
Υπομονη, ελπιδα, πιστη και Αγαπη.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ευφροσύνη!
Να μην στενοχωριέσαι, να μην απογοητεύεσαι και - προς Θεού - να μην απελπίζεσαι! Η ορθοδοξία μας δεν έχει αδιέξοδα! Και πώς να έχει, όταν έχουμε για συμπαραστάτη τον Ίδιο τον Θεό που μας δημιούργησε;
Να μην στενοχωριέσαι, να μην απογοητεύεσαι και - προς Θεού - να μην απελπίζεσαι! Η ορθοδοξία μας δεν έχει αδιέξοδα! Και πώς να έχει, όταν έχουμε για συμπαραστάτη τον Ίδιο τον Θεό που μας δημιούργησε;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γεια χαρά Ευφροσύνη! Καλώς μας ήρθες!
Ο Κύριος να σου δίνει τη χάρη να κοιτάς μπροστά και όχι πίσω...
Εύχομαι να γίνεις ευφροσύνη για όλους!
Χαίρομαι που αδελφοί, από όλο τον κόσμο, επικοινωνούν και βρίσκουν ακόμη
και στο διαδίκτυο έναν φιλόξενο και ευλογημένο τόπο.
Εύχομαι κάποτε όλοι να βρεθούμε σε ουράνιους τόπους, με τις προσευχές σας
και το μέγα έλεος του Κυρίου!
Ἰδού, δή, τί καλόν ἤ τί τερπνόν, ἀλλʼ ἤ τό κατοικεῖν ἀδελφούς ἐπί τό αὐτό;
Ο Κύριος να σου δίνει τη χάρη να κοιτάς μπροστά και όχι πίσω...
Εύχομαι να γίνεις ευφροσύνη για όλους!
Χαίρομαι που αδελφοί, από όλο τον κόσμο, επικοινωνούν και βρίσκουν ακόμη
και στο διαδίκτυο έναν φιλόξενο και ευλογημένο τόπο.
Εύχομαι κάποτε όλοι να βρεθούμε σε ουράνιους τόπους, με τις προσευχές σας
και το μέγα έλεος του Κυρίου!
Ἰδού, δή, τί καλόν ἤ τί τερπνόν, ἀλλʼ ἤ τό κατοικεῖν ἀδελφούς ἐπί τό αὐτό;