Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους εντός του 2008

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

Εντάξει !!! :oops:

Είμαι καινούρια στη φωτογραφική δράση ! Κι εγώ καρόιδευα όσους έβγαζαν μετά μανίας φωτογραφίες και πρόσφατα όταν δανείστηκα camera ως νεοφώτιστη γιαπωνέζα τουρίστρια έβγαλα 700...

Anyway manouso,

πειράζει να βγάλουμε μία στο όρος Σινά ?
Για καλό θα είναι !!! :wink:
ManousosK
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από ManousosK »

Μπορεί να είναι καλύτερα να πάμε με αυτό το μοναστήρι.[/quote]

ontos to gegonos oti emplekete monastiri einai arketa thetiko kai vevea parigoro gia tis anisihies mou shetika me tis ekdromes group:-)
"Αν πεθάνεις πρίν πεθάνεις δέν θά πεθάνεις όταν πεθάνεις"
ManousosK
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από ManousosK »

Cordelia έγραψε:Εντάξει !!! :oops:

Είμαι καινούρια στη φωτογραφική δράση ! Κι εγώ καρόιδευα όσους έβγαζαν μετά μανίας φωτογραφίες και πρόσφατα όταν δανείστηκα camera ως νεοφώτιστη γιαπωνέζα τουρίστρια έβγαλα 700...

Anyway manouso,

πειράζει να βγάλουμε μία στο όρος Σινά ?
Για καλό θα είναι !!! :wink:

an einai gia mia, den pirazei :-):-)
...pantos san deuteri sou fora upotheto oti toulahiston tha vgaleis ligoteres apo 700! :-)
"Αν πεθάνεις πρίν πεθάνεις δέν θά πεθάνεις όταν πεθάνεις"
PRETORIAN
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από PRETORIAN »

ManousosK έγραψε:PRETORIAN, kai tis duo fores pou eheis paei itan me paromio organomeno group kai programma? prosopika me fovizoun oi ekdromes me megala groups, apo tin alli vevea logo tis organosis vlepeis pio pollla se ligotero hrono :-)
THN PRWTH FORA ME GROUP KAI THN DEYTERH MONOS.EXW FILO STO PATRIARXEIO KAI MENW EKEI.DEN YPARXEI FOBOS ME GROUP. AYTA TA LENE OI ' ALLOI' GIA NA MHN KATEBAINOUME KATW
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ManousosK έγραψε:
...pantos san deuteri sou fora upotheto oti toulahiston tha vgaleis ligoteres apo 700! :-)
Μάλλον... άλλωστε από τη συγκίνηση φαντάζομαι ότι δεν θα έχω μυαλό για τέτοια !!!

Το θέλω τόσο πολύ να πάω, που φαντάζομαι ότι θα είμαι είτε βουρκωμένη είτε διαρκώς χαμογελαστή από ευτυχία.

Αλλά από την άλλη, να μην μας μείνει και κανένα ενθύμιο ??? :wink:
(Πάει χάλασα κι εγώ...)
Άβαταρ μέλους
preloude
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από preloude »

γιατι δεν το κανονιζεται μεσα στο χειμωνα με την δροσουλα ειναι πιο καλα;
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

preloude έγραψε:μπορει ισως.
Να υποθέσω αγαπητέ preloude ότι δεν μπορείς τον Ιούλιο και θα προτιμούσες το χειμώνα ?

Η αλήθεια είναι ότι και για μένα ο Ιούλιος δεν είναι ιδανικός, αλλά πιθανόν αυτή η διοργάνωση να είναι καλή. Δεν θα είναι καλύτερο να συμμετέχει και ένα μοναστήρι ? Από το site, όμως, προκύπτει ότι κάποιες φορές το προσκύνημα διοργανώνεται περισσότερες από μία φορά το χρόνο. Ίσως να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.

Κι εγώ, επειδή δεν έχω ξαναπάει, άγνοια έχω ! Αν ξέρει κανείς για κάποιο ταξείδι από την ενορία του ή από κάποιο άλλο μοναστήρι, ας μας το πει.

Σε κάθε περίπτωση θα τηλεφωνήσω αύριο στο τουριστικό γραφείο ή/και στο μοναστήρι για να μάθω (i) αν υπάρχει πρόβλεψη για προσκύνημα αργότερα και πότε και (ii) τιμή.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

Μηπως ξερεις ποσο κοστιζει ?
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

Melpomeni έγραψε:
Μηπως ξερεις ποσο κοστιζει ?
Όχι
ypomoni
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από ypomoni »

Αν σκέφτεστε να πάτε, έχετε τη δυνατότητα δλδ, η γνώμη μου είναι να μην χάσετε την ευκαιρία...

Μην περιμένετε να βρείτε την κατάλληλη εποχή...
Αν θέλεις να πας, όλες οι εποχές είναι υπέροχες, γιατί πολύ απλά, όταν βρεθείς εκεί, το τελευταίο που θα καταλάβεις είναι τί μέρα καί τί μήνα έχουμε! :wink:

Κάποια δυσκολία θα υπήρχε για όσους θα ήθελαν να πάνε για το Άγιο Φως... εκείνη την εποχή δεν πέφτει καρφίτσα! και ίσως δεν είναι η καλύτερη εποχή για να δεις όλα τα Προσκυνήματα...
Έχει βέβαια άλλη Χάρη...

Είναι εμπειρία ζωής... σκεφθείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να πάνε και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τη ζωή τους και δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη... Απόφαση χρειάζεται...

Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να ξανα-πατήσουμε το Άγιο χώμα της Ιερουσαλήμ...
"Γι΄αυτόν, που ελπίζει στον Θεό, δεν υπάρχουν ποτέ αδιέξοδα" γ.Γερμανός Σταυροβουνιώτης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”