Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους εντός του 2008
Συντονιστής: Συντονιστές
an xreiasteite plhrofories gia to taxidi efoson den elthw ki egw eyxaristws na sas dwsw.exw paei 2 fores. h teleytaia ton prohgoumeno oktwbrio.
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
Κατ' αρχήν νομίζω ότι θα ήταν καλό να έχουμε κάποιον ιερέα/μοναχό κ.ο.κ μαζί μας οπότε θα ήταν θετικό να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα ενός ταξειδιού που διοργανώνεται από μοναστήρι (ή ενορία) όπως αυτό για το οποίο μας ενημέρωσε ο Christos. Υποθέτω ότι αν πάμε απευθείας σε οποιοδήποτε τουριστικό πρακτορείο, που διοργανώνει εκδρομές στους Αγίους Τόπους, το ταξείδι μας θα έχει το χαρακτήρα τουριστικής εκδρομής και όχι προσκυνήματος.
Ας ξεκινήσουμε, όμως, από κάτι πιο απλό:
Σας βολεύει η ημερομηνία ?
6 έως 16 Ιουλίου ?
Ζέστη θα έχει λογικά, αλλά ίσως να βολεύει κάποιους με τις άδειές τους.
6 έως 16 Ιουλίου ?
Ζέστη θα έχει λογικά, αλλά ίσως να βολεύει κάποιους με τις άδειές τους.
και εμένα επίσης και θα ήθελα να βιώσουμε αυτό το ταξείδι με τη μεγαλύτερη δυνατή κατάνυξη και όχι σαν αλλόφρονες τουρίστες, που τρέχουν από το ένα μέρος στο άλλο απλώς για να βγάλουν φωτογραφίες.ManousosK έγραψε: prosopika me fovizoun oi ekdromes me megala groups
Το θέμα είναι να έχουμε πνευματική ωφέλεια από το προσκύνημα αυτό.
6 έως 16 Ιουλίου ?
ego mallon mporo na to volepso an kai opos eipa tha protimousa telos tou hronou h esto telos Augoustou.
Prosopika tha prepi na epikinoniso kai na rotiso an dehonte kai sinantisi sto Tel Aviv oste na apofigo na stamatiso Athina apla gia na paro tin ptisi Athina Tel Aviv
6 έως 16 Ιουλίου ?
ego mallon mporo na to volepso an kai opos eipa tha protimousa telos tou hronou h esto telos Augoustou.
Prosopika tha prepi na epikinoniso kai na rotiso an dehonte kai sinantisi sto Tel Aviv oste na apofigo na stamatiso Athina apla gia na paro tin ptisi Athina Tel Aviv
"Αν πεθάνεις πρίν πεθάνεις δέν θά πεθάνεις όταν πεθάνεις"
και εμένα επίσης και θα ήθελα να βιώσουμε αυτό το ταξείδι με τη μεγαλύτερη δυνατή κατάνυξη και όχι σαν αλλόφρονες τουρίστες, που τρέχουν από το ένα μέρος στο άλλο απλώς για να βγάλουν φωτογραφίες.Cordelia έγραψε:ManousosK έγραψε: prosopika me fovizoun oi ekdromes me megala groups
den eho kan camera
:)
Γιατί να μην δέχονται ?
Θα ήταν παράλογο να πας μέσω Αθήνας, ενώ μπορείς να πετάξεις απευθείας από Λονδίνο στο Τελ Αβίβ. Απλά θα αφαιρέσουν το ποσό που αντιστοιχεί στα αεροπορικά εισητήρια.
Κι εγώ βέβαια θα προτιμούσα Αύγουστο ή τέλος του χρόνου, αλλά ας εξετάσουμε όλες τις περιπτώσεις. Μπορεί να είναι καλύτερα να πάμε με αυτό το μοναστήρι.
Θα ήταν παράλογο να πας μέσω Αθήνας, ενώ μπορείς να πετάξεις απευθείας από Λονδίνο στο Τελ Αβίβ. Απλά θα αφαιρέσουν το ποσό που αντιστοιχεί στα αεροπορικά εισητήρια.
Κι εγώ βέβαια θα προτιμούσα Αύγουστο ή τέλος του χρόνου, αλλά ας εξετάσουμε όλες τις περιπτώσεις. Μπορεί να είναι καλύτερα να πάμε με αυτό το μοναστήρι.
Ούτε εγώ !!!
Θα δανειστώ όπως στο τελευταίο μου ταξείδι ![/quote]
ah! ma to thema einai na vionei kanis mia episkepsi kai oxi na pernei fotografies :) :)
de nomizo oti einai kako na perneis kaneis fotografies, apla ego arnoume na mpo stin diadikasia
Θα δανειστώ όπως στο τελευταίο μου ταξείδι ![/quote]
ah! ma to thema einai na vionei kanis mia episkepsi kai oxi na pernei fotografies :) :)
de nomizo oti einai kako na perneis kaneis fotografies, apla ego arnoume na mpo stin diadikasia