Ποιος είναι ο πατήρ Νεκτάριος ;;;

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
jimysn
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από jimysn »

ntinoula έγραψε:Βρε παιδιά, χαρά Θεού έξω. Πηγαίνετε κάντε μια βολτίτσα και ξεκολλήστε απ' αυτό το pc. Θα θολώσει το μυαλό τόση ώρα σε μια οθόνη κάθε μέρα. :oops:
Εγώ αρχίζω τη βόλτα μου στην.......ονειροχώρα...... :wink:
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

Domna έγραψε:Χρήστο, εγώ είχα στήλει e-mail στον πάτερ Νεκτάριο για να μνημονεύσει ονόματα και μου απάντησω με αυτό το e-mail :

Paidi moy eimai efyshxazwn pleon kathoti logoi ugeias de mou
epitrepoun pleon na epistrepsw sto monasthri mou kai tha parameinw sthn idiaiterh patrida mou thn Eurutania.
Me polu xara kai zhlo tha dewmai gia to prposwpo ekeino pou epithumeis
na eisakousthoun eppipleon dehseis.
Na proseuxesai ki esu gia mena paidi mou giati ki egw omoiws thn idia
pathish exw, oloi exwme thn anagkh ths proseuxhs kai ths Agaphs tou
Pansofou kai Panagathou Theou mas.
Efuga apo to forum dioti mou zhththike apo to idiaiteron grafeion tou
Patriarxou mou kai dioti den eixa thn eulogia. Na diavivaseis tis euxes
mou kai thn agaph mou se olous. Zei Kurios o Theos.

Diapuros
pros Kurion Euxeths

Nektarios Ieromonaxos

Παιδιά , δεν ξέρω, χίλια συγγνώμη αλλά κάτι μου λέει μέσα μου ότι ο πάτερ Νεκτάριος είναι αυτό που λέει .
Μακαρι Δομνα να ειναι αυτο που λεει ,δηλαδη ποιο ? ειπε οτι ειναι Μοναχος Αγιοταφιτης και Σιναιτης . Δεν ειναι.
Μετα ειπε οτι ειναι στην Αθηνα με τον Πατριαρχη για την κηδεια του Μακαριωτατου.Δεν ηταν με τον Πατριαρχη.
Δεν τον γνωριζουν στα Ιεροσολυμα.
Σημειωτεον οτι ο ιδιος ανοιξε αυτο το θεμα. Κανενας αρχικα δεν τον πιεσε να δηλωσει ποιος ειναι,ουτε κανενας θα ειχε ασχοληθει με το Πατριαρχειο Ιεροσολυμων αν δεν το ειχε αναφερει απο μονος του ο " πατηρ Νεκταριος "
Εσυ πιστευω ανοιξες το θεμα "ποιος ειναι ο πατηρ Νεκταριος" απο ενδιαφερον. Απο εκει και μετα ηρθαν αντικρουομενες και αναληθεις απαντησεις .
Συμφωνοι,δεν ειναι υποχρεωμενος να μας πει ποιος ειναι. Αλλα ουτε και ποιος ΔΕΝ ειναι.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Sfakianos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Sfakianos »

Christos έγραψε:Αγαπητοί φίλοι, μου ζητήθηκε από τη Αρχιγραμματεία του Πατριαρχείου να αναδημοσιεύσω άμεσα εδώ προς ενημέρωση σας την κάτωθι ανακοίνωση εν αναμονή των ενεργειών του εδώ διαχειριστή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΝΑΪΤΟΥ

Εἰς ἀναφοράν πρός τήν διεξαγομένην συζήτησιν εἰς τόν δικτυακόν τόπον «Ἅγιον Ὄρος» ( www.athos.edo.gr ) περί τοῦ φερομένου ὡς «Νεκταρίου Ἱερομονάχου Ἁγιοταφίτου»

.......................

Ἐν τῇ Ἁγίᾳ Πόλει Ἱερουσαλήμ 19η Ἰανουαρίου / 1η Φεβρουαρίου 2008

Μοναχός Σεραφείμ
ἐκ τῆς Ἀρχιγραμματείας
τοῦ Ἑλληνορθοδόξου Πατριαρχείου τῶν Ἱεροσολύμων

Πηγή: www.jerusalem-patriarchate.info
Απίστευτος , μπράβο σου ! Έχει δει πολλές φορές αυτό το σάιτ αθρώπους με δυο και τρία και δεκατρία ονόματα...Εξεκουκούλωσές ντονε..
Εικόνα
tomR
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tomR »

Άποψη μου είναι πως σωστά έπραξε ο Christos .

Επίσης πιστεύω πως αυτό πρέπει να γίνετε , ( η διερεύνηση αυτήν δηλ. ) και με εκείνους που μπαίνουν εδώ ,και, με πολλά νικ και αρθρογραφούν ασταμάτητα (κατά ριπάς . . .,ίσως για να δημιουργήσουν ή να υποστηρίξουν μια τάση – άποψη , μιλώντας μας συνεχώς και μόνο για αγάπη , και παραβλέποντας στο σύνολο της , την διδασκαλία του Χριστού ΑΛΛΑ κρατώντας μόνο το σημείο που μας μιλάει για την αγάπη, πίσω από τον όρο αγάπη ξεδιπλώνονται . . . και προσπαθούν να πλανήσουν. ) Προσοχή ειδικά με τους ( κήρυκες ) αιρετικούς ,που παλαιοτέρα μας γέμιζαν καθημερινά το φόρουμ με δεκάδες δημοσιεύσεις ( copy paste , της αγάπης….. ) και γελοιοποιούσαν οποιαδήποτε άλλη συζήτηση , που εξέταζε τον Όρο αγάπη μέσα από την Ορθόδοξη διδασκαλία , πρέπει πιστεύω όλοι μας να διερευνάμε τα ( πνεύματα ) με τα οποία συζητάμε ,

Δεν είναι κακό να λέει κάποιος ότι είμαι οπαδός της τάδε αίρεσης . . .ή ότι δεν ανήκω στην Εκκλησιά του Χριστού την Ορθοδοξία .. ,( οι αιρέσεις που ακολουθούνε, κάποτε παίρνανε κεφάλια όχι η Ορθοδοξία ). και ερωτώ , είναι ντροπή ? έρχονται εδώ και μας μιλάνε για Χριστό , και όταν τους ρωτάς μέσο ποιας ομολογίας τον ακολουθούν αρχίζουν από την μία , τι το ένα τι το άλλο ,τι ερώτηση είναι αυτή , τι σε νοιάζει κτλ , και από την άλλη με άλλα νικ γεμίζουν το φόρουμ με άσχετα μηνύματα ( της αγάπης ) για να θολώσουν τα νερά . . .κτλ κτλ . . .

Αυτοί πρέπει αμέσως να εντοπίζονται, άσχετα με το τι λένε ή το πόσο όμορφα τα λένε .

Δεν μπορεί να γράφει ο άλλος κάτι , και μετά να μπαίνει με άλλο νικ και να λέει μπράβο στον εαυτό του , ή να έρχεται σε αντιπαράθεση με κάποιον , και με άλλα νικ να υποστηρίζει τον εαυτό του γελοιοποιώντας την άποψη του άλλου , λέγοντας τα διάφορα γνωστά… , και στο φινάλε για να πείσει εμάς ? αυτό το νόημα έχει η αγάπη που διαλαλεί? Να πείσει εμάς με αθέμιτα μέσα?, για να μας οδηγήσει στην αλήθεια ( πιστεύει ) με τι ? ,με ψέματα ?, και αφού έτσι κάνουν ΑΡΑ οι αιρέσεις τους είναι ψεύτικες , και το γνωρίζουν και αυτοί ,αλίμονο από τα καημένα τα θύματα τους που με τέτοια μέσα τα κάνανε να πιστεύουν ότι οδηγηθήκαν στην αλήθεια. . .
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Παιδιά, νομίζω ότι είμαι πολύ αφελής ή μάλλον ήθελα να πιστεύω ότι ο λεγόμενος "πάτερ Νεκτάριος " είναι αυτό που λέει .
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Οπως και να ναι, πάντως θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Χρήστο για το άγρυπνο μάτι του εδώ στο φόρουμ !!! Να σαι καλά , Χρήστο για την έρευνα σου !!! Να σαι καλά, λεβέντη !
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
VASILEIOS
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από VASILEIOS »

Συγγνώμη μια ερώτηση..Δε μπορεί να βρεθεί (απο τους διαχειριστές) ποιος/οι έχουν πάνω απο ένα nick??Και απλά να σβήστούν τα περριτά και να μείνει μόνο ένα.. :roll: Για να μην έχουμε κάθε λίγο και λιγάκι φασαρίες(γιάυτό το θέμα) και αναγκάζομαστε να κάνουμε τους ντέντεκτιβς....Στο τέλος θα αρχίσω να φοβάμε ρε παιδιά.. 8O.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”