Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους εντός του 2008

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

andronikos έγραψε:Έχοντας πάει δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια δεν με χαλάει να ξαναπάω αρκεί να μπορώ λόγω δουλειάς.
Υ.Γ. νομίζω ότι θα ήταν καλό το προσκύνημα να γίνει σε περίοδο που να μην υπάρχουν εορτές ώστε να μην υπάρχει πολύς κόσμος εκεί και να επισκεφθούμε περισσότερα προσκυνήματα.
Υ.Γ. Και να μην έρθω εγώ,μπορώ να βοηθήσω ώστε να γίνει αυτό το προσκύνημα. :oops: :oops: :oops:
Giorgo mis kai gnorizis kalo tha itan na erxosoun.
Pite mia ymerominia na doume pos tha to diefthetisoume.
Giorgo i timi peripou pou kimenete? Kai gia poses hmeres?
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

Ναι καλό θα ήτανε να μιλάγαμε για συγκεκριμένες ημερομηνίες και να ξέραμε πόσο κοστίζει.
andronikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από andronikos »

Την πρώτη φορά (Νοέμβριος 2005 Ενθρόνηση του νυν Πατριάρχου Ιεροσολύμων) 6ημέρες ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ γύρωστα 650 ευρώ
Τη δεύτερη φορά Άυγουστος 2006 9 Ημέρες ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ( μαζί με ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΝΑ) περίπου 920 ευρώ
Για ημερομηνίες δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα γιατί το συγκεκριμένο γραφείο μία φορά το μήνα περίπου οργανώνει προσκυνηματική εκδρομή για Ιεροσόλυμα
Υ.Γ.
Λιγότερες ημέρες σημαίνει, πολύ τρέξιμο, ταλαιπωρία και απλή γνωριμία με τα προσκυνήματα (προσωπική μου άποψη)
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
ManousosK
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από ManousosK »

nomizo einai logiki timi! kai sumfono oti ligoteres meres tha einai polu treximo, kati pou den teriazei se ena proskinima.
Xereis mipos web site tou grafeiou h eheis to programma pou sinithos kanoun?
euharisto
"Αν πεθάνεις πρίν πεθάνεις δέν θά πεθάνεις όταν πεθάνεις"
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

Εγώ πήγα τον Δεκέμβριο 2007 για 4 μέρες κόστος 550 Ευρώ -(εισητήρια, διαμονή, λεωφορείο, ξεναγός, πρόγευμα, δείπνο.)
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

se teseris meres den prolavenoume na ta doume?
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

Είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες του andronikos.

Η γνώμη μου επίσης είναι ότι σε 4 ημέρες δεν θα προλάβουμε να δούμε τίποτε και, επειδή έχω εμπειρία από ταξίδια, ξέρω ότι δεν αξίζει να τρέχεις από μέρος σε μέρος για μισή ώρα στο καθένα.

Λόγω του χαρακτήρα της επίσκεψης φαντάζομαι ότι όλοι μας θα θέλουμε να βιώσουμε όσο το δυνατό περισσότερο αυτή την ευλογία του να είμαστε στους χώρους όπου έζησε ο Κύριός μας.

Είμαι εντάξει με την ημερομηνία που προτείνει ο manousosk, αν και όσοι έχουν ξαναπάει θα μας συμβουλεύσουν για το πότε θα είναι καλύτερα και φυσικά η ημερομηνία θα πρέπει να βολεύει όσο το δυνατόν περισσότερους.

Αγαπητέ andronikos, μπορείς να μου στείλεις το όνομα & τηλέφωνο του πρακτορείου, ώστε να το επισκεφθώ εντός της εβδομάδας και να πάρω ένα πρόγραμμα? Ή καλύτερα το site τους (αν έχουν).
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

Το αναλυτικό πρόγραμμα καλό μου φαίνεται.

Μήπως θα μπορούσε να μας σχολιάσει κάποιος που έχει ξαναπάει ?
Άβαταρ μέλους
Byzantine_Spirit
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Byzantine_Spirit »

Αυτό το ταξίδι είναι κάτι που το σκέφτομαι τα τελευταία 2-3 χρόνια.
Θα το επιθυμούσα πολύ.
Θα ήθελα όμως κι εγω να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, για να δω τελικά αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου.
Για την ώρα δηλώνω πως είμαι θετική και για τα υπόλοιπα...βλέποντας και κάνοντας που λέμε.
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”