Αθήνα 2008
Συντονιστής: Συντονιστές
Αθήνα 2008
1. Δεν έχει να κάνει με αγώνες.
Πάμε τώρα παρακάτω.
Τι θα γίνει με εμάς εδώ στην Αθήνα; Θα κάνουμε καμιά ωραία συνάντηση;
Ξέρετε τώρα ... θα μιλάμε για πνευματικά και ανάμεσα στις γνώσεις θα ξεδιπλώνονται καραφάκια!!
Μορούν να έρθουν και τα παιδιά από Θεσσαλονίκη. Είναι ΜΟΝΟ 500 χμ νοτιότερα!!!!
Πάμε τώρα παρακάτω.
Τι θα γίνει με εμάς εδώ στην Αθήνα; Θα κάνουμε καμιά ωραία συνάντηση;
Ξέρετε τώρα ... θα μιλάμε για πνευματικά και ανάμεσα στις γνώσεις θα ξεδιπλώνονται καραφάκια!!
Μορούν να έρθουν και τα παιδιά από Θεσσαλονίκη. Είναι ΜΟΝΟ 500 χμ νοτιότερα!!!!
agiooros έγραψε:vre sis na to kanonisoume pros tin Anixi na anevoume saloniki i na katevoun ta paidia
Ναι ! :thumbright: ! να το κανονισετε την ανοιξη,θα ειμαι Ελλαδα πιστευω προς τα μεσα Μαρτιου, και θα ανεβαινω στην Αθηνα συχνα.
Ανεβητε πρωτα εσεις Θεσσσαλονικη ,( μου πεφτει λιγο μακρια ), και μετα κατεβαστε τα παιδια Αθηνα.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΜΠΗΚΕΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΑMelpomeni έγραψε:agiooros έγραψε:vre sis na to kanonisoume pros tin Anixi na anevoume saloniki i na katevoun ta paidia
Ναι ! :thumbright: ! να το κανονισετε την ανοιξη,θα ειμαι Ελλαδα πιστευω προς τα μεσα Μαρτιου, και θα ανεβαινω στην Αθηνα συχνα.
Ανεβητε πρωτα εσεις Θεσσσαλονικη ,( μου πεφτει λιγο μακρια ), και μετα κατεβαστε τα παιδια Αθηνα.
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ
ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ !
ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΕΙΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΡΟΜΦΑΙΑ !
ΝΤΡΟΠΗ !
ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ !
ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ !
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
lazarr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ότι είναι να γίνει , να γίνει γρήγορα, διότι "ο καιρός γαρ εγγύς" λέω εγώ (ανοίγει το τριώδιο σε λίγο καιρό και αντίο χασιά)
Είμαι καρντάσι αλλά μένω Αθήνα.Αν δεν μπορούν οι πάνω, ας μαζευτούν οι κάτω :D
ΥΓ Παράκληση σε όλους τους αδελφούς που συμετέχουν στην παρούσα αγορά (forum)να μην ανοίγουν κατα ριπάς νέες θεματικές ενότητες(topics) γιατί χάσαμε τις τοποθετήσεις μας(post) και δεν προλαβαίνουμε να πούμε τη γνώμη μας.Έπειτα αυτό δεν είναι και τόσο ευγενικό, θυμίζουμε λίγο ιουδαϊκή συναγωγή
με αγάπη :)
Είμαι καρντάσι αλλά μένω Αθήνα.Αν δεν μπορούν οι πάνω, ας μαζευτούν οι κάτω :D
ΥΓ Παράκληση σε όλους τους αδελφούς που συμετέχουν στην παρούσα αγορά (forum)να μην ανοίγουν κατα ριπάς νέες θεματικές ενότητες(topics) γιατί χάσαμε τις τοποθετήσεις μας(post) και δεν προλαβαίνουμε να πούμε τη γνώμη μας.Έπειτα αυτό δεν είναι και τόσο ευγενικό, θυμίζουμε λίγο ιουδαϊκή συναγωγή
με αγάπη :)
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...