Έδρασε εντός θεϊκού σχεδίου??????

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

gkou
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από gkou »

Το "δυστυχώς " που έγραψα αγαπητέ-ή ήταν για το γεγονός ότι κάποιοι, χρησιμοποιώντας το όνομα του Θεού και Του Σωτήρος ημών Χριστού προσπαθούν να διχάσουν την Εκκλησία μας (στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Πάπας και η συνοδεία του). Εννοείται πως δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε, αν είμαστε κοντά στην Ορθοδοξία μας. Αυτό, προς αποφυγήν άλλων παρεξη γησεων.
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Σύμφωνα μέ τήν Θεόπνευστη Αποκάλυψη τού Αποστόλου Ιωάννου, καί σύμφωνα μέ όσα είπαν άλλοι Άγιοι πατέρες τής Εκκλησίας :
Όσα θά συμβούν στό μέλλον, θά συμβούν σύμφωνα μέ τό ΣΑΦΕΣ ΘΕΛΗΜΑ ( ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ) ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Όπως είχε πεί πολλές φορές καί ο Χαρισματούχος Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος :
Ο Θεός ( πού είναι Φιλάνθρωπος, Πάνσοφος και Παντοδύναμος ) από το πικρό, βγάζει ΓΛΥΚΟ.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ misha ΚΑΙ gkou.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΥΙΟ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ? ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΙΣ...
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ... ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”