Συνάντηση μελών πριν τα Χριστούγεννα 24-12-07
Συντονιστής: Συντονιστές
nikolaos-9 έγραψε:Αν και θα με βόλευε καλύτερα η 29η Δεκ., θα κοιτάξω να κατέβω στις 24, διότι μένω Λάρισα.
Εκτός εάν οργανώσουμε δύο συναντήσεις, τι λέτε;
Το ΟΛΥΜΠΙΚΟΝ που είναι;
NAI ! κανονιστε δυο συναντησεις !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Κανουν και στην Θεσαλονικη συναντησεις. Καποτε ειχε γινει μια συνσντηση και στα Ιωαννινα . Εσυ που βρισκεσαι ; μπορει να ειναι και αλλα μελη κοντα σου.stellio40 έγραψε:Η Αθήνα μακριά μου πέφτει.Ειδικά τώρα στίς γιορτές..
Καποτε προσπαθησα να κανω μια συναντηση μελων και στην Αμερικη,αλλα δεν εγινε . Με παρακολουθεις Silver ;
Ισως εδω ειμαστε λιγα μονο μελη και σιγουρα σε μεγαλες αποστασεις ο ενας απο τον αλλον.
Εχω δει στο φορουμ αρκετα μελη στην Γερμανια .Καντε και εσεις εκει μια συναντηση.Θα την χαρειτε . Αξιζει τον κοπο !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
Nikolaos490
- Συστηματικός Αποστολέας

-
DOMINIQUE
- Έμπειρος Αποστολέας

Σκεφτείτε και λίγο Κέρκυρα βρε παιδιά....συνδυάστε το με προσκύνημα στον Αγιο Σπυρίδωνα,στην Αγία Θεοδώρα,Αγιο Ιάσωνα και Σωσίπατρο,χεράκι Αγίας Παρασκευής...τί άλλο να πω για να σας πείσω :director: 
Σας εύχομαι να καταφέρετε να συναντηθείτε και όλα να σας πάνε καλά.
Σας εύχομαι να καταφέρετε να συναντηθείτε και όλα να σας πάνε καλά.
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...