Συνάντηση μελών πριν τα Χριστούγεννα 24-12-07
Συντονιστής: Συντονιστές
Συνάντηση μελών πριν τα Χριστούγεννα 24-12-07
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ? ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΜΕ.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ' ΜΕΣΙΑΣΟΥΜΕ ' ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ. ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.....
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;
PRETORIAN έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ? ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΜΕ.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ' ΜΕΣΙΑΣΟΥΜΕ ' ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ. ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.....
Ακομα περιμενεις απαντηση PRETORIAN ? Εχει δικιο ο Νικος που γκρινιαζει,εχουμε παθει καθολικη , παραλυτικη , αδρανεια.
Εγω παντως οταν ελθω Ελλαδα, μια Κυριακη θα παω να εκκλησιαστω στην Αθηνα,γι αυτο το σκοπο, και να δω μετα ποιος θα φιλοτιμηθει να μου κανει παρεα να μην πιω γρια -γυναικα τον καφε μονη μου .Ντροπη σας !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni έγραψε:PRETORIAN έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ? ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΜΕ.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ' ΜΕΣΙΑΣΟΥΜΕ ' ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ. ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.....
Ακομα περιμενεις απαντηση PRETORIAN ? Εχει δικιο ο Νικος που γκρινιαζει,εχουμε παθει καθολικη , παραλυτικη , αδρανεια.
Εγω παντως οταν ελθω Ελλαδα, μια Κυριακη θα παω να εκκλησιαστω στην Αθηνα,γι αυτο το σκοπο, και να δω μετα ποιος θα φιλοτιμηθει να μου κανει παρεα να μην πιω γρια -γυναικα τον καφε μονη μου .Ντροπη σας !
ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ. ΕΓΩ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ....
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
Και σε απλα ελληνικα...PRETORIAN έγραψε:ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ.
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ... ΠΑΡΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ !

Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
Nikolaos490
- Συστηματικός Αποστολέας

άντε να μεγαλώσουμε λίγο την ομάδα... παρά τη φαινόμενη απροθυμία για συνάντηση (μήπως έχει κλειστεί ήδη ραντεβού σε άλλο θέμα και δεν το πήρα ...χαμπάρι ; ;) )
Πάντως αν είναι να κανονιστεί συνάντηση μην ολιγορούμε...
Πού είναι οι συνήθεις ύποπτοι ;
Τι λέτε για παραμονή Χριστουγέννων, να πούμε και να ακούσουμε Κάλαντα ;
Πάντως αν είναι να κανονιστεί συνάντηση μην ολιγορούμε...
Πού είναι οι συνήθεις ύποπτοι ;
Τι λέτε για παραμονή Χριστουγέννων, να πούμε και να ακούσουμε Κάλαντα ;